Richard Dawkins

Clinton Richard Dawkins

7,5
84 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Richard Dawkins

Uwielbiam go sluchac, choc w zasadzie facet nic dla mnie nowego nie mowi. Sa to jednakze tresci, ktore trzeba walkowac w nieskonczonosc - polecam wszystkie jego ksiazki, a w szczegolnosci ostatnia: Bog urojony.

użytkownik usunięty
Rafal_38

a ja nie czytałem jego żadnej książki (oglądałem źródło wszelkiego zła) bo nie muszę, zresztą jak każdy tak jak i ja znamy tą prawdę od urodzenia tylko że człowiek czasem błądzi hehehe:D

Uwielbiam go chociażby tylko za słowa "myślałem że nauka wygra z religią" czy jakoś tak a tu kurde dinozaury z jezusem mieszają może kuźwa jezusek z jajka się wyklął wszystko by się zgadzało, matka dziewica, bóg ojciec był od zawsze a małpy z delfinami się bzdryngolą:D

P.S. Te z małpami i delfinami to taka improwizacja:P bo wiem że w brzuchu matki delfina widać najpierw nóżki zamiast płetw, u małp nie wiem ale pewnie coś tam:P:) a u nas mamy ogon:P:) . Kuźwa geny psa nawet mamy chyba świni, też konia kurde zajebiście bóg nas stworzył:)

Peace Richard i nie daj się sku....... 10/10 + ulubiony a co he:D

Prawda jest taka, że duchy i reinkarnacja są faktem i tyle w temacie. A Bóg jest inteligencją więc istnieje bo wszystko ma skutek i przyczynę. Wielki Wybuch nic nie tłumaczy, bo to to samo co magiczna różdżka. Pajace. Tyle w temacie.

Rafal_38

Prawda jest taka, że duchy i reinkarnacja są faktem i tyle w temacie. A Bóg jest inteligencją więc istnieje bo wszystko ma skutek i przyczynę. Wielki Wybuch nic nie tłumaczy, bo to to samo co magiczna różdżka. Pajace. Tyle w temacie.