Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
190 770 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Osobiście twierdzęże Depp jest lepszy ale i tak De niro powinien być przed Deppem bo jest lepszym aktorem od Deppa.. osobiście nie lubię De niro bo gra w innym typie filmów niż lubię.. ale tak poważnie to nawet dobry aktor... zastanawiałem sie dosyć długo czy ocenićgo jako aktora czy jako ogólnie czy jego filmy mi sie podobają czy nie.. zdecydowałem na to 2... osobiście znam wielu lepszych aktorów ale i tak powinien być wyżej w Rankingu.. powinien być 2. Ja lubię filmy akcji, Fantasy, Horrory, Przygodowe a nawet Bajki.. on gra w poważnym kinie a to nie dla mnie bo filmy oglądam by wyrwać sie z życia bo jest za poważne.. ale Maczeta i Ojciec Chrzestny to naprawdę świetne kino.. a za Frankensteina powinien Oscara dostać.. nie moja wina że go nie lubie.. dorosły jeszczen ie jestem wiec nie obrażajcie mnie (wiem że prośba głupia bo mnie zacznie zara wiele osób obrażać)

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

nawet nie zaczęłam tego czytać. sam temat mi już wystarczy.

Więc nie wiesz nawet o co mi chodzi (a to nie jakiś głupoty typu "Bo stary i brzydki")

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

"gra w poważnym kinie a to nie dla mnie bo filmy oglądam by wyrwać sie z życia bo jest za poważne" - ja nie lubię horrorów i innych sci-fi, więc ich nie oceniam. nigdy też nie wystawiałam ocen za to czy kogoś lubię, czy też nie.

każdy ma inny sposób myślenia

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

wybacz, ale wydaje mi się, że to nie jest nasza klasa i ocenia się aktorstwo. choć, gdyby faktycznie tak było, pewnie inaczej wyglądałby ranking, ale w końcu co się tam nim przejmować.. niedługo Depp zagości na pierwszym miejscu i będzie wyżej od De Niro, Nicholsona, Brando, Pacino..

Depp też jest dobry... jednak nie tak dobry jak inni.. ale ludzie wolą Piratów z Karaibów i Edwarda Nożycorękiego od Ojca chrzestnego itp...

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

ja też wolę Pamiętnik od Titanica, co nie zmienia faktu, że Titanic jest lepszy.

No ja też wolę Dracula z Bellą Lugosi z lat 30 od Nosferatu z lat 20 co nie zmienia faktu że Nosferatu lepszy...

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

nie oglądałam, więc się nie wypowiadam na ten temat.
ogólnie rzecz ujmując przeczytałam twój wpis i nie chce mi się już więcej tego komentować.

Wiem że mój poziom wydaje sie niski ale i tak jest dość wysoki bo typowy 13 latek napiszę "Nie lubię dziada bo gra w nudnych i starych filmach"

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

może i jestem nieufna, ale nie głupia, kotku.

Na filmwebie jest mało głupich osób.

Hrabia_Dracula

Tak twierdzisz?

Kamileki

Są tu głupi ludzie ale mało.. większośc po prostu udaje

Hrabia_Dracula

Wiadomo, że nie ma na filmwebie tylu idiotów co na ogólnych portalach czy jakichś forach społecznościowych, jednak i tu czasem występują :)

Kamileki

To ty jeszcze na Zapytaj nie byłeś... tam to s a dopiero idioci który mają na profilach zdjęcia pseud-disneyowskich gwiazd i napis "Loffciam Justina" w piśme EMO

Hrabia_Dracula

Na szczęście udaje mi się szczęśliwie omijać takie żałosne strony, mimo że jest ich niestety coraz więcej.

Kamileki

Zapytaj to dobra stronka tylko idiotów za duzo

Hrabia_Dracula

No, jeżeli ktoś pyta a odpowiadają mu idioci lub na odwrót to nie wiem czy taka dobra :)

Kamileki

Wystarczy dodać ich na czarną listę a nie będą odpowiadać

Hrabia_Dracula

To są dzieci które mają ok. 10 lat więc nie należy im się dziwić ;)

Hrabia_Dracula

Polemizowałbym.

Hrabia_Dracula

hahahaaaaaaaaaaahahahahh

Hrabia_Dracula

A ja uważam,że chciałeś po prostu zasyfić temat żeby była kłótnia na 15 stron i żebyś Ty miał ubaw.Bo to przecież jawna prowokacja :)

kondi143

Nie. To nie prowokacja.. nie każdy post w którym uważam iż De niro nie jest dobrym aktorem to prowkacja

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

Przeczytałem parę razy i dalej nie wiem o co chodzi.

Zdażają sie przypadki.

Hrabia_Dracula

Dobra groteska ten Twój post.

użytkownik usunięty
Hrabia_Dracula

dać komuś 1 na 10 bo nie lubię ambitnego kina to czysta prowokacja albo czysta głupota :) Można mieć swoje zdanie ale nie można się aż tak kompromitować ;) Ja wielu aktorów nie lubię ale nie można nie doceniać ich gry i filmów w których grają tylko z tak kretyńskiego powodu.

Rozumiem ale De niro naprawdę nie lubię.. nie będę tłumaczył bo tak czy tak ludzie iznają że to prowokacja.

Hrabia_Dracula

Stary, ale to jest filmweb, tu się ocenia umiejętności aktorskie a nie wymyśla jakieś głupoty. Skoro mówisz że jest dobrym aktorem, a dajesz mu jeden, to ja (i zapewne nie tylko ja) zupełnie cię nie rozumiem. To nie jest strona pt. "czy lubicie danego aktora i dlaczego?". Załóż sobie taką i oceniaj jak chcesz, a nie zaniżasz ocenę dobrym aktorom, mimo że twierdzisz, że są dobrzy. No i wcale nie tłumaczy cię fakt, że masz 13 lat - ja w takim wieku potrafiłem bardziej ruszyć mózgownicą. Pozdrawiam.

cz4rek

Tak ale ja i tak nie lubię De niro.. dobry jest ale nie lubię go... głupie ale prawdziwe

Hrabia_Dracula

Jak można nie lubić osoby której się nie zna?

amary

Mam na myśli jako aktora...

Hrabia_Dracula

Dalej nie rozumiem...

Hrabia_Dracula

" Osobiście twierdzęże Depp jest lepszy " - pier***lnalem. Depp Jest lepszy od De Niro? H@H@. De Niro to jest kolego elitarny zabojca, a nie jakis pirat z karaibow. Co ty tu w ogole porownujesz? Mistrza Roberta z jakims Johnym Deppem? bez przesady. De Niro powinien miec tu drugie miejsce zaraz za Al Pacino, ale gorace nastki glosuja na Deppa. Smieszne.

Sutaku

De niro gra po prostu lepiej i w poważniejszym kinie ale najlepszy nie jest jeśli chodzi o kino Akcji, Fantasy, Sci fi... Christophen Lee to mój ulubiony aktor w każdej kwestii... Christophen Lee, Bela Lugosi, Peter Cushing, Steven Seagal.. ci są moimi idolami

Hrabia_Dracula

Jesli chodzi o Kino Akcji to De Niro nie ma sobie rownych kolego.

Sutaku

Steven Seagal mial swoje piec minut w latach 90, ale do De Niro porownywac go nie mozna.

Sutaku

Seagal ostatni dobry film zrobił w 2003... ale wcześniej robił naprawdę dobre które wbijały sie w pamieć. filym z De niro w pamięć sie nie wbijały wiec stą ta ocena

W kinie Akcji Najlepsi Są Seagal, Van Damme, Arni... De niro w Dramatach gra i w gangsterskich filmach

Hrabia_Dracula

to widze ze malo filmow ogladales z Robertem. Zaden z wyzej wymienionych aktorow przeez Ciebie w polowie nie jest taka jak Robert. Uwielbiam filmy Seagala tez, oczywiscie te stare ale piszac ze filmy De Niro nie zapadaja w pamiec to znaczy ze malo ich ogladales.

Sutaku

Frankenstain, Ojciec chrzestny 2, i Maczeta mi sie w pamięć wbiły.. nie wiem czemu Maczeta.. jest w miarę dobry ale nie świetny... ogólnie mówię o filmach akcji a z De niro to wiecej Dramaty, i Gangsterskie... De niro jest lepszym aktorem bo umie zagrać wszystko ale nie lubię go bo nie angarzuje sie do jakiś tam fajnych ról a ja lubię horrory (to nic złego)

Hrabia_Dracula

nie, ale ot chyba dobrze ze nie angazuje sie do innych rol ?:-) to aktor kina akcji, twardziel, nie wyobrazam sobie go w horrorze, chyba ze mialby skopac dupe jakiemus alienowi. Tak samo np Jason Statham - tylko i wylacznie aktor filmow akcji - w horrorze go sobie nie wyobrazam.

Sutaku

fakt

Sutaku

Zgadzam się:)) Al Pacino, a później De Niro to według mnie najlepsi aktorzy = ^.^ = a nie Depp LOL... Jak tu wgl. można porównywać ?

AudreyHepburn92

Depp bardzo dobrze grał w niektórych filmach

Hrabia_Dracula

umrzyj głupia krowo

MedzikDeLow

Pseudo-Fani, Psycho-Fani, Fanatycy.... tych tu nie brakuje
1. Mam prawo wyrazić swoje zdanie
2. Naruszasz prawo Polskie
3. Nie jestem kobietą

Hrabia_Dracula

Przeczytałem tylko tytuł. Nie można kogoś nienawidzić nie znając go. Jeśli nie podoba ci się jego aktorstwo to po prostu ocen stosownie go oceń a nie wyjeżdżasz z bezmyślnymi tekstami chłopczyku.

ElTabasco

Chłopczyku? Dzieckiem nie jestem. Dzieckiem można nazwać MedzikDeLow. Ja mam co prawda 13 lat ale mam prawo wyrazić swoje zdanie i wystawić taką a nie inną ocenę danemu aktorowi. Ty zaś nawet treeści nie czytasz wiec co będę w dyskutę wchodził