Osobiście twierdzęże Depp jest lepszy ale i tak De niro powinien być przed Deppem bo jest lepszym aktorem od Deppa.. osobiście nie lubię De niro bo gra w innym typie filmów niż lubię.. ale tak poważnie to nawet dobry aktor... zastanawiałem sie dosyć długo czy ocenićgo jako aktora czy jako ogólnie czy jego filmy mi sie podobają czy nie.. zdecydowałem na to 2... osobiście znam wielu lepszych aktorów ale i tak powinien być wyżej w Rankingu.. powinien być 2. Ja lubię filmy akcji, Fantasy, Horrory, Przygodowe a nawet Bajki.. on gra w poważnym kinie a to nie dla mnie bo filmy oglądam by wyrwać sie z życia bo jest za poważne.. ale Maczeta i Ojciec Chrzestny to naprawdę świetne kino.. a za Frankensteina powinien Oscara dostać.. nie moja wina że go nie lubie.. dorosły jeszczen ie jestem wiec nie obrażajcie mnie (wiem że prośba głupia bo mnie zacznie zara wiele osób obrażać)
Gimbusy do szkoły. Dawać 1/10 jednemu z najbardziej wybitnych aktorów w dziejach kinematografii to jakaś kpina. Dorośnij ,ogarnij się i dopiero oceniaj filmy- teraz odsyłam do Pana Kleksa.
Według mnie wcale nie jest bardzo wybitny i oceny nie zmienię. Być może jestem tylko dzieckiem ale przynajmniej na wyższym poziomie niż wiele psycho-fanów którzy obrażają osobę i wyśmiewają tylko dlatego iż oceniła na 1/10 kogoś kogo w ogóle nigdy nie lubiła i kogoś kto według niej wcale nie jest wybitny
Ale po to jest skala od 1 do 10, żeby świetnemu aktorowi, którego się nie lubi z powodu filmów w jakich gra, ale docenia się (tak przynajmniej to wygląda, że doceniasz, że dobry aktor) jego aktorstwo nie dawać tak idiotycznych ocen. Zresztą temat tej wypowiedzi jest albo nieprzemyślany albo prowokacyjny żeby nabić wejścia - innej opcji nie ma, zupełnie co innego piszesz w temacie, piszesz, że dobry aktor którego nie lubisz, a wypowiedź tytułujesz "1/10... nienawidzę go", więc coś tu jest nie tak, bo wypowiedź nie wskazuje na nienawiść. Więc zdecyduj się bo albo nienawidzisz, albo nie lubisz i doceniasz, tylko dla mnie to po to jest taka a nie inna skala, żebyś mógł wystawić dajmy na to 5, 6 czy nawet 4 na 10, a nie 1 jakbyś oceniał jakieś beztalencie.
Na FW ma sie prawo dać komuś ocene chodź sie go nawet nie zna od tak dla jaj. Ja De niro bardzo nie lubię jako aktora i nie chętnie oglądam z nim filmy. Uważam że filmy z nim są naprawdę słabe chodź wiem że mogą sie podobać. Temat mogłem sobie oszczędzić ale chciałem sie przekonać ilu psycho-fanów mnie obrazi chodź będę kulturalny i miły. Prowokacja to nie jest w większości. Chciałem dać tylko swoją opinię
To nie prowokacja. Po prostu nie rozumiesz że ktoś może nie lubić tego aktora bo sam go uwielbiasz. Psycho-fani mnie nudzą
Synu co ty pie....sz?? Jeśli kupujesz zioło u szkolnego sprzedawcy to zaprzestań bo dziwnej fazy dostajesz. Ogólnie to za ch...ja nie kumam o co Ci chodzi w tym temacie. Lubie ale dałem mu jeden, jest świetny ale go nie nawidze, wole Deppa ale De Niro jest lepszy, ty czytałeś to przed zatwierdzeniam czy nie koniecznie?? Przecież De Niro ma duzo filmów akcji, oglądałeś w ogóle takie hity jak Gorączka?? Czysta akcja ze świetna grą aktorską, zderzenie dwóch świetnych aktorów w odmiennych rolach, mimo przeciwnej strony barykady bohaterowie darzą się zajebistym szacunkiem. Tego nie ma w filmach tego żula Van Damma albo Seagala który się skończył chyba na Liberatorze. Chłopaku pomyśl jak następnym razem napiszesz tyle głupot na temat tak wielowymiarowego aktora jak Robert. Bo po twoim poście wybuchnie nawet najbardziej tolerancyjna osoba bo to są po prostu pierdoły.
Ja przynajmniej De niro nie obrażam -_-. Nie lubię De niro. Taksówkarz to nudny film na 1/10. Van Damme to faktycznie... ale Seagal nie. Spasł sie tylko... Goroączkę oglądałem Średni film. De niro też sie stoczył. Już nikt mu od dawna dobrej roli nie Dał tylko gra w jakiś marnych produkcjach które wypuszczają do kin tylko dlatego bo De niro w nich gra. W końcu i tak zacznie grać w filmach które będą szły od razu na rynek DVD.
Seagal to przynajmniej w kilku dobrych filmach zagrał a teraz gra dla forsy i sam sie przyznaje że gra w gniotach. De niro jakoś sie nie przyznał że prawie każdy film ostatni z nim to badziewie
Seagal sie stoczył w 2003 jak zaczął kręcić filmy w Europie. Gdyby dalej kręcił w USA jego filmy trafiały by do kin.
Nie lubię De nira i ty.e. Ocena słuszna i nie zmienie jej
13 lat i nie jesteś dzieckiem ciekawe... Zresztą po twoim zachowaniu można to wywnioskować 'Dzieckiem można nazwać MedzikDeLow' idź się poskarż xD
Być może jestem dzieckiem ale słszałęm o czyms takim jak kultura i w porównaniu do większości psych-fanow gwiazd nie jestem niepełnosprawny umysłowo
Po co z nim dyskutujecie? To jest fake konto prowokatora Sam napisał o sobie:
"Wiem że zara na mnie nakablujesz ale i tak założę nowe konto poza tym nie wlazłem by trollować tylko sie zabawić"
"Jestem Helsing i sie tego nie wstydzę"
Van_Helsing to największe fakeowe konto na filwebie, wszędzie prowokował. Jak sam się przyznał w którejś wypowiedzi,ze ma 6 kont.
Tutaj więcej:
http://www.filmweb.pl/forum/INNE/Przyby%C5%82em+z+5122+r.+i+mog%C4%99+wam+powied zie%C4%87+co+sie+wydarzy+w+przysz%C5%82o%C5%9Bci+%3A%29,1812461?page=3