Ja tam bardzo lubię Roberta , ale nie wiem czy powinnien mieć 1 miejsce. No fakt , za chwilę ktoś wyjedzie mi , że grał w filmach ;klasycznych; , no ale .. Ja i tak dałabym innego aktora. I nie powiem , wam jakiego xd ;d
Zgadzam się, bardzo lubię Roberta, ale no na TOP1 nie zasłużył. TOP10 jak najbardziej! On i Al Pacino są w sumie równi. Ale na TOP1 zasłużył jedynie... też was pozostawię w niepewności ;) Potem napisze
z serii: 1000 taki sam temat.
gdybym pozbierał wszystkie tematy z nagłówkiem " dobry aktor, ale na TOP1 nie zasługuje to by się zebrała ładna dwucyfrowa liczba
DeNiro, Hopkins, Nicolson, Pacino, Depp i jeszcze inni, są w moim prywatnym topie nr. 1.
Poza tym, po co się przejmujesz? Stwórz swój własny.
Skoro nie powiesz jakiego to po cholerę w ogóle robisz taki temat? Skoro już piszesz że nie on tylko inny aktor to nie uważasz że powinnaś podać swój typ? Według mnie ocenić to kto jest najlepszym aktorem jest bardzo trudno tym nie mniej uważam że Robert jako jeden z niewielu zasługuje na to miejsce. Zgadzam się z typami topki przedstawionej przez BeautyAndStupid, to też świetni aktorzy. W moim prywatnym rankingu znajduje się jeszcze Connery ale to chyba bardziej przez sympatię do niego.
Co za głupi temat ! De Niro w pełni zasłużył na 1 miejsce. Proszę nie zestawiajcie z nim Deppa , bo to jest po prostu śmieszne. De niro to legenda, który w swojej karierze filmowej ma wiele klasyków. 1 miejsce mógłby co najwyżej tylko i wyłącznie z Al Pacino wymienić...
Marlon Brando==> nie znajac historii kina, nie powinniscie oceniac aktorow, bo Al Pacino (ktorego zreszta uwielbiam) , jak i Robert De Niro czy nawet Johny Depp, staraja sie grac tak , jak Brando. dla nich jest on absolutnym mistrzem
Dla mnie najlepszym aktorem jest Clint Eastwood. De Niro owszem wszechstronny, klasyki itd. Ale nie przemawia do mnie. Zresztą filmy gangsterskie, w których grał zawsze będą się podobać i co za tym idzie, ludzie oceniają także Roberta na 10. Dla mnie wielkie nieporozumienie w topce to drugie miejsce z Hopkinsem gdzie "w każdym" filmie gra jedną miną.