Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 006 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Martwi mnie ostatnio to ,że nasz Robert gra w filmach ,które są denne i komercyjne. Obawiam się ,że z niego już raczej nic nie będzie .

użytkownik usunięty
Henry93

co z Ciebie za fan ? jak mogles nie slyszec o filmach : Wszyscy Maja Sie Dobrze,Stone i Machete?
poza tym radze zobaczyc liste in development na stronie imdb o De Niro.jesli zdrowie mu dopisze , to przez najblizsze 2-3 lata bedzie na topie.De Niro ma zakontraktowane same powazne,dramatyczne role, w tym dwie u Scorsese, a w filmie Wszyscy Maja Sie Dobrze gra najlepsza role od wielu wielu lat.
poza tym ostatnie filmy Roberta wcale nie sa denne. The Good Shepherd to film ponad przecietny. Hide and Seek, What Just Happened i Stardust to filmy na poziomie.

użytkownik usunięty

Mało kto teraz nie popada w komercje. Aktor takiego pokroju jak De Niro powinien występować wyłącznie filmach jakiś poważnych, a nie w durnych komedyjkach...

Dokładnie... od niego wymaga się by trzymał poziom .
O wiele lepiej wychodzi to Pacino . A te filmy ,które wymieniasz to te o ,których twierdze ,że są najwyżej słabe.
pzdr :D

Henry93

The Good Shepherd? najwyżej słaby, W.J.H spoko film nie jakiś wybitny ale bez przesady a Wszyscy Mają się dobrze w recenzja De Niro jest komplementowany przez wszystkich ;) A co do Pacino to niech on sobie da spokój z Jon Avnet i jeszcze De Niro wkręcił do Righteous Kill ;/

Goranos

ps. to De Niro otrzymał jako pierwszy rolę w Righteous Kill i to on zaproponował Pacino rolę ..

;)

Henry93

W "Zawodowcach" to Pacino dał dupy. A "88 minut" i "Gigi" to też nie są wybitne filmy.

Henry93

PUKNIJ SIE heath! On jest legendom swiatowom i pozostanie do samego konca

użytkownik usunięty
Rorian_fw

No tak, ale nie powinien mimo wszystko grywać w takich filmach. Dajmy np. Marlona Brando - grał mało, wybierał super role (czasami wpadka np. Hrabina z H...), ale nie brał nigdy jakiś żałosnych ról jak De Niro w poznaj moich rodziców. Tacy aktorzy nie powinni grywać w takich filmach, bo tracą na wiarygodności.

Widziałem "Łatwą forsę" z Brando i do pięt nie dorasta "Poznaj moich rodziców" (co nie świadczy o wybitności tego drugiego).

Henry93

dla mnie on jest do dupy i tyle.zgadzam się z tobą że nie gra w żadnym dobrym filmie.

Henry93

on juz może sobie pozwolić na to!!!!!!!!!!!Udowodnił,że jest genialnym aktorem,jednym z najwiekszych w historii(zdobywając 2 Oskary i szereg innych nagróg)więć nikomu nic nie musi udowadniać.On w filmie osiągńął już wszystko co było możliwe.A zresztą ostatni film też świetny!!!!

slawek1988

widzę, że nie wszyscy potrafią krytycznie spojrzeć na Roberta, moim zdaniem większość filmów po 2000r. to przeciętne a nawet słabe role. sad but true

m_szymon

jak już wcześniej wspomniałem on może sobie na to pozwolić!!!!!!On juz niczego nie musi udowadniać.I to,że zagra w jednym z gorszych filmów wcale mu niczego nie ujmuje,a już napewno nie talentu!!!!!!!!!!!!!!

Henry93

Najnowszy film z De Niro jaki widziałem to "Poznaj mojego tatę". Nie wiem jak mu idzie teraz, bo nie interesują mnie takie filmy a mam jeszcze zaległości jeśli chodzi o duet Martin-Robert. Dlatego nie muszę się martwić o to co robi teraz - wolę zobaczyć go jako Motta czy Sama.