akurat jak był młody to był bardzo przystojny. Obejrzy sobie Ojca chrzestnego II. Tam też był brzydki?
To świetny aktor!! moze jest brzydki a ja widze ze wy jesteście jakimis rozwydrzonymi nastolatkami. Wypisujesz jakis głupoty a nawt pewni nie widziałaś żadnego filmu z udziałem Roberta De Niro.:/
fakt oceniamy talent i grę aktorską ale tak poza tym Robert to naprawde przystojny facet nie wiem o co wam biega..
akurat jak był młody to był bardzo przystojny. Obejrzy sobie Ojca chrzestnego II. Tam też był brzydki?
bez nerwów, skarbki.
myślę, że to całkiem udana ironia. koleżanka chciała swoją opinią przedstawić powszechny pogląd młodych, pomarańczowych popleczników Rihanny w stosunku do wyższej półki i szerszego myślenia.;)
Kto dał ci prawo głosu?????
przeciez jestes głupia........
Co ty możesz trollu wiedziec o męskiej urodzie, podniecasz sie na widok Zacka Efrona czy innego Dicapria. Polecam koleżance po seansie Ojca Chrzestnego II film "New York, New York" tam Robert wygląda nieziemsko
http://www.imdb.com/media/rm2291177472/tt0076451 , do tej pory, chciaz jest juz po 60-ntce ma w sobie cos pociagajacego. Tylko nie wiem czy te filmy nie beda zbyt ciezkie dla ciebie w odbiorze....puśc sobie 10 raz American Pie to ci sie polepszy.....
a co do wyglądu De Niro, to wygląda tak jak z przed trzydziestu lat, ma trochę więcej zmarszczek. Czy dla każdej młodej dziewczyny wygląd ma aż tak ogromne znaczenie? porażka. Zaczęła się era High School Musicali i Hannny Montany.
Na początku myślałem, że to prowokacja, ale po zobaczeniu listy ulubionych filmów założycielki ów tematu zorientowałem się że raczej nie. Po co ludzie jej odpisujecie ? (sam pisze, ale z innego powodu :D). Przecież dziewczyna napisała taką głupotę że to się nadaje chyba nawet do usunięcia. Jeśli nie, to trzeba dziewczynie uprzejmie wytłumaczyć, żeby strony, w których zostawia swoje komentarze ograniczyła do tych typu fotka.pl czy pudelek.pl . To są strony, w których wygląd jest głównym przedmiotem dyskusji.
Jeszcze jedno - nie przypuszczałem że mając 17 lat można mieć taką sieczkę w głowie. Oto co obecna popkultura podawana młodzieży robi z ich głowami. Nie sądze żeby taki ciemnogród panował w czasach przed-internetem. Kiepsko się dzieje. Pozdrawiam.
pozatym co do urody Roberta.... to tak wyglada prawdziwy mezczyzna, a nie ciota ........takze nie wiem co sie tak wszyscy czepiaja, ma wloska urode do ktorej ja osobiscie mam ogromna slabosc.... pozdrawiam
kit z jego urodą, dla jednych może być brzydki, dla innych przystojny, ja nie patrzę na jego wygląd, nie jestem homoseksualistą, więc się nie jaram, dla mnie jest genialnym aktorem i tylko to się liczy.
Niestety ale nastolatki są puste, nieoczytane, nieobyte z kulturą wysoką. Można czegoś żądać od dwudziestokilkulatki ale nie od takiej małolaty-pustej głowy. Żeby nie powiedzieć debila.
Trzynastolatką nie, ale nastolatką owszem. I nie chcę, żeby ktoś mówił ogółem o wszystkich nastolatkach, że są głupie i puste, bo to nieprawda. To tak jakby powiedzieć, że wszystkie amstaffy są agresywne. Pzdr
a ile masz lat?
a co do Twojej wypowiedzi, to za parę lat, patrząc na to z pewnej perspektywy, sama przyznasz mi rację, a po drugie, masz rację, są wyjątki, ale mało ich. jw.
zgadzam sie jak był młody byl przystojny, ale teraz też jest. To że nie ma już 30 lat nie znaczy ze nie jest atrakcyjny, to zazwyczaj kobiety z wiekiem traca na atrakcyjnosci a mezczyzni zyskują
racja musimy patrzeć na aktorów pod względem talentu i dodam jeszcze jedno pan De Niro to naprawdę wspaniały aktor
Po tezie założycielki tematu widać jasno, jak wpływa zakaz aborcji na poziom inteligencji społeczeństwa :)
Jka był młody był cholernie przystojny ale im starszy tym lepszy starzeje się jak dobre wino :) Dla mnie jest jedynym prawdziwym męskim facetem
To było płytkie...
A ja osobiście uważam, że jest on bardzo przystojny, nie jeden mężczyzna chciałaby wyglądać tak jak on.
Do autorki temato wez sie gówniaro do nauki a nie oceniasz jednego z najwybitniejszych aktorów w historii Robert De niro jest genialny i w 100% zasługuje na 1 miejsce suko
De Niro po pierwsze:
NIE JEST brzydki
po drugie:
jesli juz chcesz oceniac wyglad to ewenualnie polecam wejsc na jakis portal dla modelek LOL
Swoją drogą od kiedy talent aktora okresla sie po urodzie?? prosty przyklad: Meryl Streep jest kapitalna aktorka i zapewniam cie ze wiekszosc osób to przyzna- ale w miedzyczasie nie umieslaby jej w gronie najnajpiekniejszych ludzi(!) To są aktorzy zapamietaj to sobie- nie modele/modelki. Aktorzy.
wygląd nie ma tu nic do znaczenia, ocenia się grę aktorską, a nie wygląd. Idź lepiej się poucz do szkoły małolato
Na pewno mniej obrzydliwy niz osoba na twoim avatarze ..
pozostaje mi tylko wspolczuc takim ludziom jak ty
Jesteś idiotką. Robert De Niro ma już swoje lata i to jest oczywiste ,że ładniejszy z każdym rokiem nie będzie ale i tak jak na swój wiek jest przystojny ,po drugie nie oceniaj tego w taki kretyński sposób bo też kiedyś będziesz starsza i ostatnią rzeczą jaką będziesz chciała usłyszeć to "jesteś obrzydliwa" co za brak infantylności wśród takich amatorskich krytyk...