Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 034 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

błagam nie dawajcie aktorom, filmom czy serialom, które znalazły się wyżej od waszych ulubionych aktorów, filmów i serialów w TOP 100 bezsensownych jedynek.
niektórzy piszą: co to wogóle jest i co robi na 5 czy 6 miejscu??
skoro nie znacie np. twórczości jakiegoś aktora to błagam nie oceniajcie go tylko po to aby spadł... obejrzyjcie najpierw parę filmów z tym aktorem, a potem ocenicie, jeżeli wam się nie spodoba jego gra to oczywiście macie prawo dawać niskie oceny, ale nie dawajcie ich tylko po to aby spadł w rankingu... :( to samo co do filmów i seriali..
jest też wiele osób które zakładają wiele kont i oceniają swoje ulubione filmy dziesiątkami po to aby poszły w górę :/

TO JEST GŁÓWNY PROBLEM CAŁEGO FILMWEBU, wiele ludzi tak robi... :/

gdyby użytkownicy filmwebu nie oceniali bezsensownie to byśmy mieli wiarygodny ranking...

ArusArczes

Podpisuję się pod tym. Bo jakim prawem ktoś może wystawiać 1 Felliniemu, skoro nie widział żadnego z jego filmów. A jeszcze pisze: "Nie znam żadnego filmu, który nakręcił, to chyba jest kiepski reżyserem. 1/10".

Czysta głupota!

użytkownik usunięty
ArusArczes

Zgadzam się. Najwięcej takich głupich tematów typu "gówno, daję 1" czy "1 bez oglądania" znajduje się na filmach z top. Albo pisanie, że taki De Niro to beztalencie. Mimo, że dobrze wiemy, że takie tematy powinno się olewać, to my na nie odpisujemy. Ciężko się powstrzymać.

Apel ten jest słuszny, ale raczej do niewielu osób on trafi.

Wg mnie wszystkie filmy mogą mieć ocenę 1 lub 1.59 a nawet 0. Ja oceniam tylko te filmy które widziałem - Normalne(jak mówisz nie dla wszystkich:(.
Do założyciela tematu jak np Matrix z oceną 2.53 będzie gorszy?? Dla mnie nie:)
Oczywiście zgadzam się z negacją takiego "oceniania" na FW. Pozdrawiam.

harris

Gdyby założenia konta na filmwebie wymagało wysłania smsa chocia za 1,22 zł to nieźle by się na tej głupiej wojnie mogli dorobić:)