Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 034 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

Nie zgodzę się że on jest najlepszym aktorem nawet w pierwsze 5 bym go nie umieścił, nikt mnie nie przekona. Faktycznie jest popularny zagrał w kasowych hitach, ale jego mimika twarzy jest taka sama, obojętnie kogo by grał. To sie u niego nie zmienia i mnie strasznie drażni. Dziwię się że tylko mnie ale mam nadzieję, że nie bo to by było dziwne.

Jane_Dee

Mimikę Robert ma bogatą, ale prawda powtarzalną ( jak każdy )

Umiejętności Roberta oceniaj w filmach do tak 1997 roku. Dopiero wtedy porzucił prawdziwe aktorstwo i zajął się zarabianiem kasy dla dzieci

A w takim np. Królu Komedii zagrał całkiem inaczej niż np. w Przebudzeniach. Przykładów można mnożyć i mnożyć

PS. Ja równych aktorów do De Niro mógłbym wymienić z 20, ale dla mnie jest numerem 1 bo najbardziej go lubię i jego styl. Ani Brando, ani Hoffman nie jest od niego lepszy. Są równi. Rzecz gustu kogo się lubi bardziej

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Jane_Dee

no a Al Pacino, Tony Hopkins, Jack Nicholson czy Edward Norton nie robia takich samych min? Pamietaj, ze to zawsze ci sami ludzie, cokolwiek by grali, nie mozna zuplenie oderwc sie od swojego ciala...