Potrafi zagrać w każdym gatunku filmowym i każdą rolę. A oto lista filmów, za które dałbym mu oscara:
-Ojciec Chrzestny II
-Łowca Jeleni
-Wściekły Byk
-Dawno temu w Ameryce
-Misja
-Przebudzenia
-Chłopcy z Ferajny
-Przylądek strachu
-Gorączka
Człowieku De Niro zagrał perfekcyjnie.
Chociaż.. piętnastolatek tego nie doceni :/
Wytłumaczę wam coś. Ten portal nie jest dla was, nie ma tutaj miejsca dla takich nastolatków jak wy. Dogadujecie każdemu, kto ma inne zdanie kto tak dzisiaj robi? Jesteś pseudo znawcami kina, którzy nie mogą odnaleźć się w dzisiejszym świecie i bardzo proszę jeśli możliwe nie piszcie w moich tematach.
Boski aktor i koniec.On jest najlepszym aktorem świata i umie zagrać w każdym filmie,nawet jeżeli się niepostara to i tak będzie świetnie grać.moim zdaniem najlepiej zagrał w: Chłopcy z Ferajny[też świetnie zagrał Ray Liotta] Przebudzenia[żeby zagrać dosłownie trupa] i też bardzo fajnie zagrał w Depresji Gangstera.
"Za Taksówkarza bym nie dał, niestety dosyć przeciętny De Niro. Film taki sobie."- parę miesięcy temu miał go w ulubionych.
elias/burbon/ciul/thq/debil/real ego jest chyba największym pośmiewiskiem tego portalu ,chyba każdy o nim słyszał ...
Lotr ty jesteś żałosny z cała swoją bandą pseudointelektów - orderek,ill cattivo itp. Spójrz na siebie dziecko, a później zacznij krytykować. Nigdy nie miałem Taksówkarza w ulubionych to po pierwsze.
http://i44.tinypic.com/20k9ago.jpg
Widziałem z De Niro 39 filmów, a ty ile? Taksówkarza nigdy nie miałem w ulubionych więc mi tego nie wmawiaj :)
widziałem z nim te filmy ,które chciałem zobaczyć oprócz Ulic Nędzy których nie mogę nigdzie zdobyć...a Taksówkarz był nie tak dawno dla Ciebie najlepszym filmem Scorsese -są na to dowody na forum
"więcej zim" chodziło mi o to, że jestem starszy od ciebie a nie że widziałem z nim więcej filmów -wyjaśniam takiemu debilowi jak ty
Kłućcie się ale używajcie dobrych argumentów.Oczywiście was do tego nie zmuszam ale twierdze,że tak to by była dyskusja a nie "wyjaśniam takiemu debilowi jak ty"
jak mam z nim dyskutować kiedyś próbowałem to na moje wypociny usłyszałem tylko że" i tak Brando jest lepszy" czy coś w tym stylu .Wiele razy pisałem o Taksówkarzu w innych tematach gdzie udzielał się elias więc nie chce mi się wyjaśniać dlaczego ten film jest wybitny
"Oj nie. Taksówkarz nie jest wybitnym filmem, napewno! "powiedz mi dlaczego , podaj argumenty to przedstawię wtedy swoje i możemy dyskutować kolego
lotr 2 ma racje.Co to za argumenty.Jezeli nic nie masz w zanadrzu swoich glupich pseudoargumentów to oznacza ze nie umiesz się wypowidzieć.
czekam elias najpierw na Twoje argumenty ja się rozpiszę a ty potem zwiejesz i moja praca pójdzie na marne
Wcale nie.
Elias powie słaby scenariusz ,brak klimatu słaba scenografia ,zdjęcia ,aktorzy ,gra aktorska ,aktorstwo ,wózkarz ,oswietlenie etc.
Na to ja mu odpowiem na odwrót i będzie koniec tematu.