Mój ojciec i Babka przez pare lat pracowoali u Fibaka w jego domu w Ameryce a jak wiadomo Fibak jest bliskim przyjacielem Denira i tym samym bardzo często go widywali zresztą to nie była jedyna sławna osoba która przewineła sie przez dom Wojtka
no i możecie mi wierzyć lub nie ale pisze prawde
Ja napewno nie zmyślam tego wszystkiego bo niby po co zreztą jako dowód mam zdjęcia :-) no i dlaczego tak trudno ci w to uwierzyć ??
i chyba nie zaprzeczysz że Wojtek przyjaźni sie z De Nirem bo o tym chyba każdy wie
i chyba nie zaprzeczysz że Wojtek przyjaźni sie z De Nirem bo o tym chyba każdy wie
No i co w zwiazku z tym? Oprocz chwalenia sie masz jakas ciekawa anegdotke do opowiedzenia??
No wlasnie msyalem ze zakonczy sie to puenta w stylu, "De Niro to debil" albo "De Niro to najprawde mily facet", a tu tylko chwalnie ewentualnie zmyslanie ;]
no luzik,wierzymy Ci:) Ja osobiście znam się z chuckiem norrisem,osatatnio byliśmy w biedronce po piwa,którw\e wypiliśmy oglądając wszystkie części zaginionego w akcji.A ostatnio jesczcze widziałem willa smitha w mięsnym,był po mięso dla swojej żony Jady,a później przyjechał po niego M.Lawrence i wspólnie wybrali się na mecz 1ligi.Pozdrów Roberta:D
łeee, to kiepskich znasz ty ludzi... nie trzymasz sie z tymi fajnymi... Jakis tam Kowal... a juz koles co ma Wawrzyniec na imie... co to za badna frajerow... to nie taki Pan De Niro co ci powie: "Are U talking to meee?!"
Fibak opowiadał o tym w wywiadzie telewizyjnym, że przyjaźni się z Robertem... jego córka pracowała w jego firmie
hohoho, widze, ze na prawde mocno sie przyjaznili - nawet na prostytutki razem chodzili... ;>
http://new-arch.rp.pl/artykul/161408_Afera_quot;sieci_prostytutekquot;.html
wtedy Fibak był bardziej popularny na zachodzie niż w Polsce i poznawał, na różnych "przyjeciach, spotkaniach" znanych ludzi.... ;) wiesz o co chodzi ;p