Robert De Niro

Robert Anthony De Niro Jr.

8,7
191 006 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert De Niro

aktorów ,ale czy najbardziej wszechstronny?Komedie nie są jego mocną stroną

a według mnie De Niro też dobrze sobie radzi w komediach .Robert jest obecnie w słabszej formie ,w większości tego typu filmów nabija się zazwyczaj z własnego wizerunku (twardego faceta)utrwalonego przed laty-Depresja Gangstera, Poznaj mojego tatę .Ostatnio dobrze też sobie poradził w niezłej według mnie produkcji Co jest grane

lotr_2

Oj nie zgadzam się, właśnie De Niro jest genialnym komikiem, potrafi rozbawić jak nikt inny(przynajmniej mnie) jego role w 'Depresji' 'Meet My Parents', 'Gwiezdnym Pyle' czy 'Jackie Brown'(choć to nie komedia) były przezabawne...ale spokojnie, wielki De Niro wraca, genialna rola w Evrybody Fine, wspaniale zapowiada się 'Stone' i 'Frankie Machine' Manna, a na koniec jeszcze nowy projekt ze Scorsese....can't wait!

użytkownik usunięty
peesem

W"Gwiezdnym Pyle"owszem-rewelacja!Zresztą napisałem w poście pod tym filmem,że warto go zobaczyć choćby ze względu na De Niro w baletkach.Mimo wszystko jedna jaskółka nie czyni wiosny.To aktor typowo dramatyczny i w takich rolach wypada genialnie.To moje osobiste odczucie i kłócić się nie ma sensu.De Niro jest jednym z najlepszych aktorów naszych czasów.

On sobie chyba zawsze dobrze radzi, ale powinnien bardziej starannie wybierac role, zeby nie utracic 'reputacji'...

jannosz

A po co mu reputacja, ten człowiek już tyle dobrego zrobił przez 40 lat swojej pracy, zagrał tyle wybitnych ról, że może na emeryturce pozwolić Sobie na granie w każdym filmie(nawet słabszym), poza tym De Niro bierze wszelkie role, po to, aby uzbierać kasę na swoje własne filmy.