Ooo ! :D Też go nie lubię.. drażniący jak dla mnie. Ale 6/10 . Powinien być daleko poza pierwszą dziesiątką.
Na 10 ?! Zasługuje bez dwóch zdań na 1 miejsce ! Heh, no żartuje, ale dobrze, że znajduje się w pierwszej 10-ce.
Kochamy go !
wow ale mi pojechalas;p wystarczy byc domyslnym i troche inteligentnym no ale widac blond wlosow w twoim przypadku to nie przypadek hehe;p
He he. Mogłabym to samo powiedzieć o Tobie. To prawda, że wystarczy być domyślnym i trochę inteligentnym by skojarzyć, że osoba na moim awatarze to nie ja.
I tak BTW. '' w twoim przypadku to nie przypadek'' ? Heh, musisz na prawdę popracować na układaniem zdań.
posluchaj gimbusie nie chce sie klocic ani Ci ublizac chlopakowi to co innego;p ale jestem gentlemanem;p a co do cytatu to coz;d taka gra slow;d jak wiesz slowa maja wiele znaczen ;p z reszta nie przeze mnie wymyslona;d ok masz prawo sie kochac w nim jak stuknie Ci 18 to wtedy zrozumiesz i bd sie smiala z tego;d kazdy dziewczyna musi przejsc faze gimnazjum;p i PAMIETAJ nie chce sie klocic;p a co do avatara to myslalas ze ja myslalem ze to Twoje prawdziwe zdj tak?:p
heh;p dobrze już ustąpię Ci życze szczescia robertem downeyem jr;d ale proponuje znalesc sobie chlopaka z realnego swiata a nie wzdychac do zdjec na komputerze;p
to musi sie bardziej starac zeby nie podobali Ci sie aktorzy:P ja też mam dziewczyne!;d pozdrawiam rowniez i prosze wzychac tylko do swojego chlopaka!!!:P