8,8 - Ciekawe za co? nie dość że jest przeciętnym, aktorem, gra w kiczowatych filmach to jeszcze ludzie go uwielbiają. Na takie coś może sobie pozwolić tylko Amerykański aktor.
Szkoda, jest tylu świetnych aktorów.
Nie można ocieniać umiejętności aktora na podstawie
filmów w jakich grał! To nie jest argument.
Co do aktora: może nie zasługuje na tak wysokie miejsce ale
gra świetnie.
"Nie można ocieniać umiejętności aktora na podstawie
filmów w jakich grał! To nie jest argument."
?!
No to na jakiej podstawie ty oceniasz aktorów!?
Co do Roberta Downey Jr. jest w porządku aktorem moim zdaniem.
(Zauważyłem, że jest trochę podobny do Al Pacino.)
Zgadzam się z Wedelowiczem. Aktor może zagrać świetnie w słabym albo przeciętnym filmie. Nie wiem co Cię w tym dziwi mk34? Ile to już razy jakiś aktor dostał Oscara itp., a sam film średniawy.
RDJR jest dobrym aktorem powinien mieć 9.0 a nie 8.8 ... Kiss Kiss Bang Bang fajnie grał w tym filmie albo Iron Man .. RDJR to dobry aktor i nie tylko ładnie też śpiewa
wojtek40i4 - nie znasz się i tyle ! Robert ma ocenę taką na jaką zasłużył a nawet za niską . gra w kiczowatych filmach ? Chaplin , Sherlock Holmes i Iron Man , to kiczowate filmy ? Bez komentarzaa . . . lepiej się nie udzielaj . Robert nie jest przeciętnym aktorem , Robert jest świetnym aktorem . Jaki aktor jest dla Ciebie wybitny ? Jean Claude Van-Damme ? Steven Seagal ? a może Chuck Norris ? jedni ludzie mają własny gust i nie kierują się innymi , inni natomiast w ogóle tego gustu nie mają i ty właśnie do takich ludzi należysz . wg mnie Robert to bardzo utalentowany aktor i piosenkarz . Posłuchaj piosenki " Man Like Me " lub " Kimberly Glide " Downeya to zmienisz o nim zdanie ... Takie gwiazdy jak Brad Pitt czy Johnny Depp się przy nim chowają .
Przesadzasz Downey Jr jest dobrym aktorem ... gra świetnie .... do każdej roli pasuje którą grał ...i zgadzam się z przedmówcą nie znasz się i tyle ... Jego najlepsze role to Chaplin, Sherlock Holmes, Iron Man i wiele innych....
Mimo, iż nie popieram założyciela tematu - ludzie, co to za stwierdzenie 'Robert nie jest złym akotrem, nie znasz się'? Zna się czy nie, uważa, że ocena za wysoka. Trochę kultury i tolerancji, każdy ma swoje zdanie, nie trzeba się od razu obrzucać, bo ktoś powiedział coś, co nam się nie podoba.
Co do Roberta - w jego dorobku widać chyba też co innego, niż kiczowate filmy. Owszem, ostatnio nie gra w szczególnie ambitnych produkcjach, ale miewał lepsze czasy ;) Poza tym. Sztuką jest umieć też zagrać w komercji :D
Takie posty mi się podobają. fan ale umie obronić kogoś z innym zdaniem.
P.S. Sherlock Holmes to genialna rola tego aktora.
A jakie filmy z nim obejrzałeś, że uważasz go za przeciętnego aktora? Już nie będę przytaczać ilości nagród za kreacje filmowe, bo śmiem wątpić,czy taka argumentacja potrafi do każdego przemówić. Pozwolę sobie tylko zasugerować obejrzenie filmów chociażby takich jak "Chaplin", "Zodiak", "Futro", "Wszyscy twoi święci". Zapewniam, że w dorobku RDJ znajdują się nie tylko "kiczowate filmy".