Co Wam się w nim podoba ? :) dla mnie on jest... zajebisty ! mega CIACHO z niego ! zwłaszcza teraz, w nowym Sherlocku był bardzo przystojny... :]
Mi podobał się nie tylko w Sherlocku , z resztą myślę , że podoba mi się jako całość a nie poszczególne elementy .
Chociaż jego oczy i naprawdę piękny wesoły uśmiech na pewno dodają mu uroku . :)
Ja też go uwielbiam :)))) zwłaszcza w Dr. House, ale jest też świetny w życiu prywatnym.. po wywiadach widać ;)
Ja Roberta kocham po prostu za wszystko, za sposób jaki gra, za jego piękny głos (myśle, że już słyszałaś jak śpiewa), za inteligencje (wystarczy posłuchać tylko jego jednego wywiadu, żeby się przekonać) i za poczucie humoru.. po prostu za wszystko! <3
Popieram! A tak w ogóle, mamy taki sam avatar xd Ale jeśli chodzi o jego piosenki... Głos ma świetny, tylko piosenki nie są w moim guście.
obaj należą do typu facetów "im starsi tym bardziej przystojni" :) np. młody Laurie wcale nie był przystojny, a na pewno nie aż tak jak dzisiaj. to samo z Robertem.
Ha! A według mnie Robert jako młody i jako starszy jest powalający. Nie wiem, tak już mam, że lubię go w każdej postaci. :D
ja to czasem myślę, że z nim musi być coś nie tak, bo jest po prostu idealny. Jak ja zazdroszczę Susan... Ma takiego świetnego faceta na co dzień.