Robert Downey Jr.

Robert John Downey Jr.

8,9
164 474 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Downey Jr.

Zastanawiam się gdzie zniknęły plotki na temat tego, że jest gejem. Rzekomo... Coś takiego dawno temu obiło mi się o uszy, posiadanie żony (patrz: chociażby E. John) o niczym przecież nie świadczy. Czy ktoś z Was też o tym kiedyś słyszał?

MADLEN

ja widziałam jedynie zdjęcia, gdzie całuje się z eltonem. a raczej daje mu buziaka.

MADLEN

Plotka jak to plotka, znika tak szybko jak się pojawia. ;]
A w świecie "szołbiznesu" zawsze znajdzie się ktoś, komu nie na rękę jest inny ktoś ;pp

LoveKiller

"Robert Downey Jr. od samego początku swojej kariery mógł liczyć na zainteresowanie płci przeciwnej. Jako młody, szalejący na imprezach
gwiazdor wiele razy to wykorzystywał. W jednym z ostatnich wywiadów stwierdził, że te czasy są już dawno za nim. Zapewnił jednocześnie, że nie wyobraża sobie, aby mógł zdradzić swoją żonę, producentkę filmową Susan Levin."

o ile można wierzyć w rzetelność pudelka ;p

fleuve

To plotka..Wielu w chęci ratowania Roberta ze szponów nałogów-z okresu kar więzienia i spraw sądowych-zawiązało "światową koalicję"w celu ciągnięcia tego zdolnego chłopaka za uszy z tragedii,w jaką wdepnął..To jemu Elton John zaproponował nagranie teledysku-do swego głosu"I want love"..w pięknej rezydencji w LA..Roberta zwolniono na 1 dzień z więzienia na nakręcenie tego dysku..Włączył się w walkę o Roberta..Lance Armstrong-7-miokrotny zwyciezca Tour de France..DZiałacz charytatywny;do walki z rakiem-którego niesamowitym cudem sam zwyciężył..W Tv Guide-pisemku telewizyjnym;filmowym i showbiznesu-była taka..spoooora rubryka-na temat..podbojów Roberta..Z 15 gwiazd pierwszego formatu!Uma Thurmann;Marissa Thomei..Nicole Kidmann..z opowieści o "Futrze"..z bardzo wiele mówiącym nerwowym śmiechem powiedziała,że.."Robert ma najpiękniejsze oczy świata;jest bardzo ..uwodzicielski.."Hm...no..rzeczywiście..jest..Więcej pań teraz nie pamiętam;ale..byyyyło tego!Sam raz chlapnął,ze.."to normalne,że się ..śpi z kimś z planu.."Myślę,że..to ogromna presja..być choćby na powierzchni w tym przemyśle..Świetnie opisała to Jackie Collins w "Żonach Hollywoodu"..To strasznie wynaturzony świat..Z drugiej strony..pasja aktorstwa-jak na przykładzie jednego z pierwszych filmów Roberta,który..wstrząsnął ludżmi..;z niedawno oglądanego przez mnie "Less than zero"..to..pasja aktorstwa-to..mało-ekshibicjonizm..To jakiś..bezmała psychofizyczny ..onanizm-gdy dobywa się z najgłębszej głębi samego siebie..najtajniejsze swe emocje;uczucia;gdy..kamera idzie z tobą niemal przyklejona do twarzy-a ty..musisz ją na tyle pokochać..na tyle poczuć,że jest ci..niezbędne do życia;do spełnienia-obcowanie z nią-że..to..nawet czasem może stać się szczęściem..przewyższającym szczęście..bliskości z drugim człowiekiem..To..spełnienie w artyżmie..Tak to czuję..Wiem,że scena-nie film w tym wypadku-..wyzwala w człowieku..jakiś tok..postępowania..zwanego grą-odtwarzaniem-gdzie..najwyższą rozkoszą jest..zdanie się na to,co..podyktuje ci do tekstu,czy muzyki-twoje ciało;jażń..Trzeba temu..zaufać;trzeba się temu "na żywioł"poddać;w zaufaniu;w obnażaniu siebie..Gdy to,co scena wywala z ciebie-jak..na sekcyjnym stole-wszystko;z jajgłębiej skrywanej twej istoty-i..gdy okazuje się to być..Sztuką; Artyzmem-to..to jest spełnienie..To..jak hazard;bo można powtarzać tekst-czy wykonywany utwór-myślę tu o większych formach-setki razy;a nigdy..nie jest to ten sam klucz..który cię otwiera..Więc..nigdy..interpretacja,czy gra..nie jest taka sama;sam nie wiesz,co..twój talent jeszcze w twojej psychice-w twoim ciele znajdzie tego wieczoru-że..ten sam utwór..zagrany;zaśpiewany będzie ..inaczej! By..pozwolić na takie..niewiadome erupcje..samego siebie-w wielkiej niewiadomej skutku-trzeba tego..ekshibicjonizmu;tej odwagi..To się..wydziela we krwi-ale nie jest to adrenalina..To ..inny narkotyk..bez którego nie czujesz się spełniony..To..artyzm..

dobbiacco_attersee

P.S. w młodych latach-6 lat mieszkał z Sarah Jessicą Parker-byli parą..Ona odeszła-nie wytrzymała jego rozrywkowego trybu życia..Tak więc-to plotka..Jest to człowiek obdarowany tyloma talentami-ze..w małych ludziach może to budzić zawiść..Same "wpadki" narkotykowe-ktoś określił,jako "donosy na Roberta-na to,co wszyscy robią;ale jego się często łapie i karze.."Wszystko wszystkim-ale...wkroczenie na haju do sąsiedzkiego domu-i ułożenie się do niemal comy narkotykowej-z której go ledwo w szpitalu odratowano-musiało być ostro..

MADLEN

O właśnie! Dziękuję za przypomnienie tego wątku z udziałem w teledysku E.Johna, którego przykładem nomen omen zupełnie przypadkowo się posłużyłam. To było dokładnie wtedy, później nie wnikałam zbytnio w życiorys Roberta, więc bardzo zdziwił mnie ostatnio fakt, że jest zupełnie "prosty" :)