to jest gostek bez praktycznie jakiegokolwiek wkładu w kinematografie i jest tu przez przypadek.. spadnie na pewno więc nie ma co się gorączkować..
Normalnie się przyzwyczaiłem do ignorancji użytkowników FB ale nadal dla mnie będzie niepojęte ,jak to możliwe ,że on ma 5 razy więcej głosów niż np.Sidney Poitier ?ja go w ogóle nie znam....
"co on robi na 6 miejscu?"
To chyba proste, ze po przekroczeniu 1000 głosów wchodzi się do TOP100. On widocznie miał dobre noty, to wylądował na 6 miejscu. Spoko, lada dzień spadnie poza listę ;).
Co on robi na 6 miejscu ?.Otóż jest na 6 miejscu bo ma ponad 1000 głosów,niedługo spadnie,nie wiem czemu ma taką ogromną średnią,pewno to sprawka głupich nastolatek.
Widzę, że niektórzy nie załapali, że pierwsza część wypowiedzi Ani84 to pytanie retoryczne z odrobiną ironii (na takie pytanie nie oczekuje się odpowiedzi). Nie bulwersujcie się tak, większość raczej wie jak działa TOP100 :)
Spadnie, tacy zawsze spadają, ale to nie zmienia faktu, że przez jakiś czas będzie teoretycznie wg. użytkowników tego portalu lepszym aktorem niż np. Johnny Depp, Tom Hanks czy Will Smith.
"Bo w Step Up 2 on był taaaki fajny. Dam mu oczywiście 10!". Żenada :/
Rozumiem, z to się od razu wskakuję na wysokie miejsce, zaraz po wejściu w Top100
Wyraziłam tylko swoje zdanie na ten temat ^^