Znam go tylko z ról czarnych charakterów, więc pytam czy są jakieś role w których odegrał pozytywny charakter. Jak są to jakie?
Oglądałem mało filmów z jego udziałem ale może Ci pomogę :)
Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale w filmie Osaczony (Hostage) z 2005 roku wcielił się w małą rolę policyjnego negocjatora. To chyba pozytywny charakter ? :P
Ej ale po co mu pozytywne role ? Z całym szacunkiem dla niego.... ale spójrz na jego twarz :) jemu nie można dawać ról spokojnych urzędników, pobożnych księży czy rodzinnych tatusiów dziadków itd :) dla niego role czarnych charakterów są idealne :)
Haha ;D Dokładnie ;D "pobożnych księży" xD uśmiałem się :D Rzeczywiście bardzo dziwnie by wyglądał xD Weźcie się tylko na niego spójrzcie, wyraz twarzy, te oczy mówią za siebie :D
chyba że ksiądz-pedofil... o :) taka rola to jeszcze, jak Cię mogę..... no dzisiaj będzie można podziwiać jego uroczy wygląd jamy gębowej :) skazany na śmierć na tvn7.... :P
Hehe ;D Już obejrzałem całą serię i dwa pierwsze sezony po dwa razy :D Takie kino się nigdy nie nudzi :D Mimo iż wiedziałem co się wydarzy, i tak z wielką przyjemnością to oglądałem :)
ja czekam na 2 sezon :( oglądałam kiedyś jak leciał w tv no i jakoś pół roku temu w necie a teraz już poczekam na emisje na tvn7 :)
Ściągnij sobie z internetu wszystkie odcinki, nie będziesz musiała czekać aż wyjdzie kolejny odcinek :) Ja pobrałem na raz wszystkie sezony i oglądałem odcinek za odcinkiem, gdy tylko miałem czas :)