Robert Knepper

Robert Lyle Knepper

8,3
11 576 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Knepper

Ja mam kilka takich ulubionych momentów.

Rozbroiła mnie scena, kiedy Sucre podszedł do niego z prośbą o te majtki xP (skróciłam to troche :P) i gdy on wtedy tak podszedł do tego "kobieto-faceta"xD i strzelił mu z gaci z tekstem:

T-Bag - Witaj siostro! ;] Falbanki ci wystają.
Kobieta-facet - nie wystają, tylko powiewają. Dumnie.

i w tym momencie gleba xD

Świetnie zagrane :]

A druga scena to ta kiedy mówił Susan, że ją kocha, że chce zacząć od nowa itp.Zagrał to tak wiarygodnie, że chyba ja bym mu uwierzyła. A później i tak i tak zabił tego gościa podobnego do siebie.

Jestem ciekawa co dalej z tą Susan, czy będzie w kolejnych odcinkach?

p.s dopisuję się pod stwierdzeniem innych jego fanów, że jest przystojny xD

Zgadzam sie z Tobą:) Jest mega przystojny:D Jedną z moich ulubionych scen jest wlasnie ta którą opisałaś z tym facetem-kobietą:) Polewka narmalnie
;) On poprostu jest stworzony do tej roli...Kocham go! :*

brokensmile

Najlepsza scena to ta kiedy wyciaga swoja kieszen i karze trzymac sie jej jego podwladnym

KrytykFilmowy

tak, najlepsza to ta z kobietą-facetem:D:D tak mi się chciało śmiać gdy widziałam tą scenę... a swoją drogą, to można by zmienić zdjęcie bo nie podoba mi się:/ pozdrawiam.

brokensmile

Też tak uważam! Jest słodki i kochany:)))))Zdecydowanie ta scena z kobieto-facetem jest najlepsza! Chociaż trzeba przyznać że jest on wyjątkowo utalentowanym aktorem.

Moja ulubiona scena z T-Bagiem? w sumie to wszytskie lubie :P Mam takiego pytanko:Kto będzie grał tą Susan?

Wszystkie sceny z nim są świetne :P
Ale ta z tymi gaciami jest rzeczywiście chyba najlepsza :D :D :D znaczy w sensie, że najśmieszniejsza... bo tak w ogóle to fajne akcje z nim były w odcinkach 1x06 i 1x07 :]

wszystkie sceny z T-Bagiem są świetne, a momenty, które najbardziej zapadły mi w pamięć, to :
1. kiedy uczył córeczkę Susan mnożenia przez 9, zdawał się być taki opiekuńczy, troskliwy, kochany...
2. Kiedy mówi : "Kiedyś stąd wyjdę. A jak to się stanie, to nie myśl, że zapomnę, jak wyglądają twoje frontowe drzwi, Susan..." Mówił to z takim maniakalizmem, że zaczęłam się go bać...
3. oczywiście scena u weterynarza.
4. oraz kiedy mówi do Michaela "pretty" (eg. "What do you want from me, pretty?") Jest niesamowity!!

On jest boski w każdej scenie! a największy szok to jego wiek! A scena, gdy 'rozmawia' z tą babka, w której garażu odkopują kasę?! normalnie on jest niezastąpiony w tym wszystkim!

bzzyczekmon

On ma boskie teksty ;D
np jak Bellick go torturuje by powiedzial gdzie jest kasa i sie naśmiewa z jego miłości do Susie Q
"Bradley, ja nie wiem czy dorosły facet mieszkajacy z matką może wiedzieć do to jest prawdziwy miłosny zwiazek" ;D
albo jak Michael go łapie w tej chatce by go oddac glinom
"podzielny sie kasą piękny na pewno Ci wystarczy, by wytatułowac sobie tez nogi" xD
Super jest ;DD

Fiola

facet jest genialny i nie wyobrazam sobie nikogo innego w roli T-bag'a (powtarzam sie chyba juz 100 raz) wszystkie wymienione przez was sceny sa świetne..ja dodam jeszcze :

jak wchodzi taki biedny,pokiereszowany do pokoju hotelowego tego kolegi Bellica-tez policjanta i zabija go butelka..-ten jego szał w oczach..

jak zjada mapke w bagzniku samochodu :D

jak spiewal piosenke Tweenerowi :)

tekst- bunt z powodu goraca ''...nie tak goraco? jak ten tutaj obudzil sie dzis rano(wskazuje na murzyna) był jeszcze bialy" :D :D

w 1 sezonie bylo duzo fajnych secen z Nim..chyba wiecej niz w 2...

_Jacinda_

Dobrze, ze go nie uśmiercili, jak Abruzziego, serial by duzo na tym stracił.
jeszcze posobał mi się tekst do Westmorelanda przed ucieczką:
"Po co chcesz uciec? Teraz są komputery, komórki, sylikonowe cycki. Nie bedziesz wiedział jak tego używać" ;D
Niesamowity jest!

mnie rozwaliła scena z majtasami XDDD

`Jestem ciekawa co dalej z tą Susan, czy będzie w kolejnych odcinkach?`

coś będzie :D
przyjdzie do jej domu.
ale nie wiem, w którym to będzie odcinku.

no ale jak to!zapomnieliscie jak sobie drinkowal z ta lala jak kopali w garazu?;)to byla mega zabawna scena:]
ja tez kocham T Baga ;))pasuje do roli przeuroczo

zgadzam się z Casaluce ;)
najlepsza scena gdy T-Bag groził Susan, że znajdzie ją, nie zapomni jak wyglądają frontowe schody. to jest prawdziwy psychol ^^
ale dotrzymał słowa ;)
później nawet pokazał się z drugiej strony.. ale i tak zwyciężyła jego "zła" część. w sumie chyba za to właśnie go tak lubię <3

ggsggwgs

Moje ulubione sceny to kiedy nazywa Fisha śliczności.
Scena z majtkami.
Scena z kieszeniami.
Nauka tabliczki mnożenia
No i ta scena co mówi o drzwiach Suzan czy jak jej tam jest.
Pewnie znajdzie się jeszcze pare innych takich scen.

On Susan zostawi...zamknie ja i jej dzieci w takim bunkrze czy cos bo na nie chciala byc z nim...i ona bedzie tak wyla, ze on sobie pojdzie..ale wezwal policje zeby ich uwolnili...:**

Jamaica69

T-Bag jest najlepszy w całym PB;) te jego teksty są niezłe;)
a najfajniejsze sceny, itd, to:
ta u weterynarza("nikt tego nie wytrzyma..." T-bag: "ja nie jestem nikim")
ta scena z kobieto- facetem ;p
Scena jak przychodzi do Susan i mówi: "Don't be afraid.....Teddy's home")
ten tekst: "Kiedyś stąd wyjdę, i nie myśl, że zapomne jak wyglądają twoje frontowe drzwi"
Jak uczył córkę Susan tabliczki mnozenia

no i ogólnie wszystkie jego teksty są fajne:D
tylko nie wszystkie pamiętam...
Teddy rlz;) no i z tym, że uwolnił Susan, to rzeczywiście dobra scena, widac, że T-Bag na prawdę ją kochał i chciał zacząć wszystko od nowa...a nie się zemścić na Susan za zdradę...

BOSKI CHÓD! :)) WSZYCY SZLI JEDE Z DRUGIM W MIARE NORMALNIE, A ON TAK SIE UGINAL TAK SIE WOZIL I LANSOWAL ;d HAHA zajebiste to bylo
(prison break)

FIOLA< ABRUZZI ZGINIE JAKOS W PIERWSZYCH 1-3 odcinkach 2serii. policja go zabije.

Jamaica69

To może nie śmieszne, ale gdy zobaczyłem wyraz twarzy T-Baga gdy wchodził do swojego starego domu to zrobiło mi się go autentycznie szkoda. Ten wyraz twarzy był tak smutny i przekonujący.