Robert Knepper

Robert Lyle Knepper

8,3
11 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Knepper

To chyba najlepszy aktor który został w tym serialu. Wszyscy kochają Wenta ale powiedzmy sobie szczerze, śliczny to on jest ale aktor z niego taki sobie, pomimo że go bardzo lubię to sądzę że najlepszą częścią tego serialu jest T.Bag. Lubiłam bardzo Abruzziego ale został juz tylko on. Jeden z nielicznych w tym serialu aktor z prawdziwego zdarzenia. Jest po prostu genialny. Ta rola jest dla niego stworzona. Nie wiem czy to negatywna postać bo muszę powiedzieć ze zamieszał mi troszke. Nie jest tylko dorby albo tylko zły. Najlepsza postac i tyle.

Don_Michas

popieram Winonę, T-Bag Abruzzi i Mahone. Z Mahonem fajny pomysł mieli w 3 serii:) ciekawa jestem jak to dalej pójdzie. Do tej listy dodałabym jeszcze Kellermana (mam nadzieję ze wróci) i panią prezydent Caroline reynolds, ta babka świetnie zagrała taką sukę;P a tweenera nie lubię i już.

Chimeria

fajny był jeszcze Brad Bellick;)

alien_2

napewno lepszy aktor od Wenta,ogólnie najlepsza kreacja w PB,no postać Mahone też niezła..

alien_2

Wentworth Miller to kiepski aktor;) niestety;) jeszcze w 1 i 2 sezonie był do zniesienia;) ale już w 3 i szczególnie w 4 zaczął mnie wnerwiać;) natomiast Rober Knepper zagrał świetnie;) obok agenta Mahone, T-Bag był moją ulubioną postacią;)

abcd1234

Kiedyś to sympatyczny chłopaszek z niego był :D
lata 80: http://www.listal.com/viewimage/1867975
a tu macie go z gołą klatą :D http://www.listal.com/viewimage/1867895

alien_2

Dla mnie najlepszym aktorem jest William Fichtner - filmowy Alex Mahone: to właśnie tę postać uważam za najciekawszą. :)
Jednak na drugim miejscu znajduje się właśnie Robert Knepper - rolę T-Baga odegrał niesamowicie...

aviatorka

Dla mnie najlepszy jest T-Bag i nikt więcej :) No może john abruzzi ale jego niestety uśmiercili :/
robert knepper spisał się znakomicie w tej roli. Trzeba mieć talent żeby zagrać takiego psychopatę i do tego przystojnego psychopatę ;) Hah no i do tego jego teksty też są mocne :D Teddy jest najlepszy ;D