Według mnie za samą rolę T-Baga należy mu się 10/10 :P W PB obsada była w porządku przecież William Fichtner i Peter Stormare to genialni aktorzy ale Robert według mnie trochę ich przyćmił.
Według mnie za samą rolę T-Baga należy mu się 10/10 i jakaś nagroda na poziomie Oscara :D
TEDDY TEDDY COOL :D
Najlepszy czarny charakter jaki widziałem na srebrnym ekranie to właśnie Teddy w PB!
Gościu wymiata wszystkich Scofieldów, Burrowsów i innych agentów.
Ta jego przebiegłość, brutalność.
Aktor jest naprawdę najwyższych lotów!
Popieram! To był jeden z moich ulubionych czarnych charakterów ever! Za samą grę w PB daję mu 10/10 :) Z PB podobało mi się jeszcze jak grał 'Świr' xD
T-Bag przyćmił pozostałą obsadę. Ponad to sam jestem wyznawcą teorii że T-Bagg był jedyną przy Michaelu inteligentną postacią, wszędzie potrafił się wkręcić, ustawić i zagrzać miejsce.Jego przebiegłość i błyskotliwość dorównywała Michaelowi.
Oo tak. + fakt że nie był tak naiwny i łatwowierny jak Michael i to sprawiło że miał po prostu w życiu lepiej :D Każdego wykiwał. Z kasą Westmorlanda był mega. Haha.
Nie powiedziałabym że jego inteligencja i błyskotliwość dorównywała Michaelowi. Kilka razy dał się wykołować jak dziecko dlatego na końcu tak źle skończył. Fakt był dobrym czarnym charakterem ale nie miał lepszej rozkminy od Scofielda
zapomnieliście o Mahone :)
Scofield, T-Bag i Mahone byli naprawdę inteligentnymi postaciami w całej serii.
a skąd się jego inteligencja wzieła, w końcu było to dziecko nie dorozwój z kazirodczego związku,z prymitywnej i patologicznej rodziny ,a tu w filmie operuje słownictwem jakby Oxford skończył z wyróżnieniem
swoją rolę fajnie zagrał to fakty, ale to ze jego mądrośc jest znacznie zawyzona mnie troche drażni,,.