Robert Knepper

Robert Lyle Knepper

8,3
11 557 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Knepper

...............................................................

lionmonk

tak jak i moja, koleś się nie pi........ w tańcu przynajmniej, najlepsza scena jak tego klawisza (co zobaczył dziurę za umywalką) zadźgał podczas zamieszek w więzieniu, gdyby nie jego akcja koleś bankowo by ich wykablował i cały plan poszedłby w pizduuu!!!

rodziu

Widzę, że T-Bag ma fanów :) też jest moją ulubioną postacią, choć bynajmniej przez tę scenę...

lionmonk

zgadzam sie jest jedna z najbardziej charakterystycznych postaci w PB x)
bez niego ten serial nie byl by juz taka rewelacja

aryst0kratka

Dla mnie tez jest najlepszą postacią w serialu. Koleś bardzo mądry i cwany, nie wybiera w środkach.

Ale nie tyle jego charakter w PB mi się tak podoba, co sam Robert Knepper, który gra świetnie. Bo kto potrafiłby zagrać cfaniackiego psyhopate-pedofila z takim przekonaniem jak on ?

Wg mnie najlepsza rola kolesia w życiu.

lionmonk

hehehe, no to witam w klubie :D
teddy's home :D

lionmonk

Moja też! Facet wymiata!!! Jest podniecająco niebezpieczny... Takiego męża by, chciała...

lionmonk

Fakt ten aktor z PB takze dla mnie jest rewelacyjny , normalnie wymiata wszystkich :) ale pewnie i tak go usmierca bo taki "czlowiek" nie ma prawa zyc i tyle ;)

lionmonk

No, super jest ;) w PB gra świetnie... ;D

lionmonk

no moim zdaniem tez jest swietny... te gesty mimika twarzy oczywiscie mowie o PB idealnie nadal sie do tej roli i podziwiam go!

pinaacolada

ehhh,ma to coś,te oczęta,dlaczego z takimi możliwościami wyrażania tak wielu hmm,stanów i odczuć własnie poprzez oczy ,nie widać (chyba) go w żadnych ambitniejszych filmach(chodź nie uważam że prison break jest mało ambitne,wręcz przeciwnie,wspaniał sprawa,cala seria obejrzana w 3 wieczorki(ry);))?ale jakichś pełnometrażowych?dlaczego?:):>aaa,wlaśnie,i czy polecilibyście mi jakiś film specjalanie z tych w których zagrał?:)

lionmonk

Ciekaw jestem, czy mowilbys dokladnie to samo, gdybys z takim T-Bagiem na jedno kojo trafil. Hehe :D

Beerrorist

Teddy's home i jego mina po "powrocie" wymiatają xP

Peterek_dg

dla mnie sposób bycia T-Baga jest zawalisty... Fajna postać, też jedna z ulubionych!

lionmonk

Gdy mówię znajomym, że T-Bag to najlepsza postać w Prison Break to dziwnie się na mnie patrzą... :P
Przyłączam się do fanclubu T-Baga (bo w innych filmach Knepper jakoś specjalnie nie zabłysnął,przynajmniej moim zdaniem, a szkoda...)

lionmonk

tez go uwielbiam i zaluje ze nie ma wiecej takich rol jak w PB:(

kaktus3000

Robert Knepper is

THE BEST :*

<3

lionmonk

Dokładnie, T-Bag wymiata, od początku był i nadal jest moją ulubioną postacią w Prisonie. I to jego charakterystyczne przeciąganie sylab... :D Nikt nie zagrałby T-Baga lepiej niż Knepper!!! :D

anianana

Moim zdaniem jest dobry, ale to że gwałci każdego kto mu się nawinie nie jest już takie bajranckie!
Jednak gra świetnie, ja jak go widze to az mi się pięsci zaciskają ażbym go trzasła!!
Świenty
Tylko chyba jest gejem a nie pedofilem.... jak ktoś napisał wyżej
Chyba że do wieźnia trafił za pedofilie a nie napady, rozboje, handel czym popadnie itp.. ;))
ja wole Abruzziego ;-)

użytkownik usunięty
niziel

Theodore Bagwell to rasista, biseksualista oraz pedofil, o skłonnościach do agresji.
Został skazany na dożywocie za wielokrotne morderstwo.
Bagwell jest dzieckiem z kazirodczego związku swojego ojca ze swoją siostrą z zespołem Downa.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Theodore_%22T-Bag%22_Bagwell

=)

lionmonk

niezly jest a jak mu wychodzi granie swira jest mega :D:D:D

lionmonk

no rewelacyjna postać, chyba najbardziej wyrazista na tle pionasów, których niestety w serialu nie brakuje. chyba naprawdę oglądam ten serial tylko po to, żeby zobaczyć co też znowu wykombinuje ten szubrawiec ;)

użytkownik usunięty
lionmonk

T-Bag jest najbardziej wyrazistą postacią w serialu, dlatego tak go lubię, chodź powinienem nienawidzic - w końcu podły facet z niego.

on jest po prostu cudowny! szczególnie w PB...przyćmił nawet tego blue okiego Michaela :D

lionmonk

Ah, co sie będe, powtórze to co mówią wszyscy, a przynajmniej większość.
Po prostu Robert Knepper nadaje sie do tej roli jak nikt inny! Wg mnie najlepsza kreacja aktorska w PB. Taki psychol z patologicznej rodziny, pedofil w dodatku lubi chłopców. Jezu, kto by go lubił? A wystarczy kilka idealnie wypracowanych min Kneppera i juz nam sie robi najlepsza postac :)
Pozdrawiam fanów TB'ego!

krwawa_mary69

Ja też uwielbiam T-Bag'a!! Tak jak Nana już wspomniała, te jego przeciąganie sylab jest po prostu niesamowite, dodaje mu takiego uroku i cwaniactwa! Faktycznie Knepper świetnie zagrał tą postać => po mistrzowsku! Naprawdę trzeba wielkiej sztuki, aby zagrać postać z takim charakterkiem jak on i z takimi wyrokami i taką przeszłością!! Ktoś stwierdził, że mogą go uśmiercić, bo ktoś taki nie może żyć, ale ja sądzę, że niejednego jest w stanie wykiwać...i więcej nie będę nic mówić, bo to już byłby SPOILER, więc już milczę:):) Pozdro dla wszsytkich fanów Theodora:)!!!:)

lionmonk

Oczywiście nie popiszę się oryginalnośćią jeżeli napiszę że T-Bag jest THE BEST. Jak już niżej pisano, powinno sie go nienawidzić, pedofil itd...ale ten koleś jest niesamowity. Ma w sobie niesamowity urok i sprawia że ten serial jeszcze lepiej się ogląda. Robert Knepper jest artystą...wykreował postać już kultową. Wszyscy o nim mówią...T-Bag'a można albo nienawidzić albo kochać...wiecie co ja czuję.. ;)

lionmonk

Taaak... świetnie zagrał T-Baga :)
Uwielbiam go :)

lionmonk

Widzę, że przemoc i homoseksualizm bardzo was rajcują skoro tak go lubicie.
I co sie dziwić ludzie się zabijają

kamilinho_2

napisałaś: "I co sie dziwić ludzie się zabijają"
pewnie chciałaś tak: "I co sie dziwić że ludzie się zabijają"
a ja ci odpowiem tak: "I co sie dziwić, ludzie i tak się zabijają"
pozdrawiam:]

lionmonk

Do kamilinho:
po pierwsze przemoc nas nie rajcuje,
po drugie zachwycamy się talentem aktorskim Roberta Kneppera a nie czynami T-Baga,
po trzecie jesteś nietolerancyjny !

cobra666444

T-Bag to życiowa rola Kneppera!!! ... najbardziej charyzmatyczna postać w PB!

mieszkoxxx

ja uwielbiam jak biegal z odcieta dlonia,ktora odcial mu Abruzzi :):)

Bobey

Nie wyobrażam sobie kogos innego w tej roli :)
Robert jest genialny!
Pozdrawiam.

lionmonk

po prostu uwielbiam go za tą rolę!!!!!! podpisuje się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami w tym temacie

wiola99

Myślałam, że tylko ja jestem dziwna zachwycając się czarnymi charakterami w różnych filmach czy książkach. A jednak takich jak ja jest więcej :). Też uważam, ze Robert jest niesamowity (przynajmniej w tej roli). Ale sami przyznacie, że do tej roli trzeba mieć odpowiedni wygląd ;). A Robert go ma. Jest (przynajmniej dla mnie) demoniczny :D. Ach, jak ja lubię takich gości... :P No, może nie pedofilów, ale chodzi mi o... to coś złego w oku :P. Postać z "tym czymś" automatycznie staje się moją ulubioną postacią :P.
Pozdrawiam wszystkich.

Skell

No ja mam tak samo, że w każdym filmie czy serialu lubię czarne charaktery, nie lubię za to bardzo pozytywnych bohaterów. Moje dwie ulubione postaci w serialu to MAHONE i T-Bag, mam nadzieje, że nie uśmiercą mi tych dwóch, bo będę fest zła, szczególnie jeżeli zabraknie Alex'a! Lubię też Kellermana, mam nadzieję, że żyje:)

Keiko

Jakby nie daj Boże mieli zamiar uśmiercić T-Baga, to bojkotuje serial ;-)
Tak czy siak, jest on moim ulubionym bieseksualnym rasito- pedofilem xD O jego
diabelskim uroku już ktoś wspomniał, więc pragnę tylko dodać że...Ja bym go
chętnie potrzymała za kieszeń :D:D:D!
Pozdrawiam cały Teddy's funclub :)