Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Muszę przyznać, że jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby tak podniecać się jakimś aktorem ^^
i szczerze mówiąc wcale mnie tak nie zachwycił w HP. Nie wiem, może to ta rola, albo tak blada skóra i ciemne oczy, może spojrzenie i jakaś... dojrzałość? tak czy inaczej - jest CUDOWNY :)

party_girl

On w tym filmie wygladał jakby miał wymiotować non stop. Facet jest fatalny, a zresztą cały ten Zmierzch w każdym wydaniu to dno, kompletny idiotyzm jakich mało. Nie wierzycie? Przeczytajcie mój długi wywód na ten temat:
http://www.filmweb.pl/topic/1059694/OTWÓRZCIE+OCZY+DO+JASNEJ+CH+!!!.html
Pozdrawiam wszelki zmierzcho fanki. Niech Bóg ma was w opiece. Amen

turekrambo

akurat w tym przypadku wydaje mi się, że tak miał napisaną rolę - charakter Edwarda w ksiażce jest dużo bardziej... dynamiczny. więc to raczej nie wina Pattinsona, skoro dostał takie, a nie inne dyspozycje :)
ale fakt faktem - bardzo sie nie nagrał.
chociaż może to dobrze? gdyby było inaczej, film niekoniecznie by na tym zyskał..

Chimeria

buhahahaha
żenua ale prawie się pokichałam ze śmiechu

joy_

Dla mnie jako Edward jest niesamowity, i przystojny...ale prywatnie sprawia wrażenie niedomytego..jakby wypełzł ze smietnika...też macie takie wrazenie?

madelinee22

muszę przyznać, że ekranizacja bardzo wiele mi uświadomiła. przez pierwszy miesiąc czytania książki rzeczywiście edward wydawał mi się wyjątkowy i nawet się ucieszyłam z doboru aktora. teraz widzę że to było z mojej strony aż zawstydzająco dziecinne... Pattinson jest z typu ludzi którzy tylko mogą leżeć i pachnieć (chociaż po komentarzu mojej poprzedniczki można wątpić czy nawet to uda mu się zrobić dobrze;) innego zastosowania nie znajduję... 4 część przeczytam... ale szału nie ma

madelinee22

hmmm.. niestety trochę tak ;P
ale sprawia też wrażenie wyluzowanego, szczerego i z poczuciem humoru..
w każdym razie uśmiech ma całkiem sympatyczny ;]

joy_

co racja to racja,usmiech ma powalający ;)

joy_

Mnie też się bardzo podobał w roli wampira. w HP też mi się podobał, ale nei zwróciłam na niego uwagi. Nawet nie spojrzałam jak się nazywa :D

na_krecona

no więc właśnie ^^

joy_

heh Sądze dokładnei tak samo... nigy jako aktor jakoś mnie nie ,,kręcił" ale po jego roli jako Edwarda... no to poporostu.... ehhh ma facet to ,,coś":)

joy_

po HP stwierdziłam ze zagrał nieźle, ale urodą nie byłam zachwycona a w "Zmierzchu" swietnie go ucharakteryzowali, oby tak dalej!

joy_

dobra, oglądnęłam właśnie Twilight...
Szczerze powiedziawszy zawsze myślałam (oczw przed oglądnięciem) że Robert w roli Edwarda wygląda poprostu przeciętnie, ale...
kurcze, w filmie jest naprawde przystojny, ta blada skóra, ciemne oczy, sposób bycia, ubiór - widać, że po prostu w tym filmie wykreowano go na mega przystojniaka, aby skradł serca milionom nastolatek, co w większości tak się stało... Robert z pewnością podołał temu zadaniu.
Film był ogółem dobry, nawet bardzo.
Apropos, żeby nie było nie jestem kolejną nastolatką typu "ochhhh!! ach!! Edward!!!!!!!" poprostu podoba mi się kreacja jaką stworzył w filmie ///
pzdr :]

retro_girl

dobrze, że to dodałaś, bo zawsze by się znalazł ktoś, kto by na Ciebie napadł ;]
ale właśnie o to mi chodziło. pomimo egazltowanego tematu. ale to była "na gorąco", jeśli można się tak usprawiedliwić ;P