przenieść sobie na wrzesień bez straty terminu < bo na moim cudownym :| wydziale mogę >. Co lepsze. Poświęcić niecałe 2 tygodnie w sierpniu na solidną naukę czy srać zarem, że 3 dni przed egzaminem w czerwcu to za mało i na pewno obleje...? :> Bo 3 dni to za mało ;]
Roswell oglądałam daaaaaawno dawno. Nawet ciekawy był.
No jeżeli uważasz, że tak będzie lepiej :)
Co do Roswell to jeden z moich ulubieńców :) nawet mam wszystkie sezony na DVD :)
no własnie nie uważam. Tylko tak sobie kombinuje :> Nie wiem czy to nie jest zasługa tej poznje pory :p
Roswell oglądałam jak puszczali w tv...chyba na polsacie? Bardzo mi sie wtedy podobał. Pierwszy serial...taki trochę s-f który zrobił na mnie wrazenie. W zasadzie to obejrzałabym sobie teraz jakis odcinek, bo niewiele juz pamietam z tego i chciałabym sobie porównać obecną opinię o nim z tą sprzed paru dobrych lat.
Oglądała oglądała Dextera i Californication - lubi bardzo xD też duzo seriali oglądam ale House na razie króluje u mnie bo lubie medycyne i ciekawe przypadki są tam:) Roswell też oglądałam i był jeszce fajny Tajemnice Smallville xD oo Herosów;p
hmmm... ja mam kilka(naście)... ale najbardziej podoba mi się "Duma i uprzedzenie" oczywiście, "Rozważna i romantyczna", "Przeminęło z wiatrem" no i jeszcze "Hrabia Monte Christo" ach... jak ja bym mogła o starym dobrym "Titanic" zapomnieć ;) tyle z tego co póki co mi do głowy przychodzi :) Uwierzysz, że ja w ogóle nie oglądałam "Prison Break" jakoś tak nie miałam kiedy a słyszałam, że serial świetny :)
Jak moglas nie oglądać Prisonka? :P
2 pierwsze serie są rewelacyjne. Oglądałam kilka razy...i mimo, ze wiedzialam co i jak już przecież nadal byly emocje, zainteresowanie i te sprawy ;> Jak znajdziesz chwilę to warto sięgnąc. Kolejne dwie serie co prawda zrypali, ale początek był rewelacyjny :]
Prison był boski pamiętam jak dzis spędziłam całe ferie 2 lata temu na oglądanie jednego po drugim odcinku 1 serii i części 2 istny maraton to był xD i zachwyty z mama moją nad idealna budową głowy 'Michaela' - dziwne nie zęby tylko czaszka ;p
mi się Mahone podobał :p
i nawet T-Bag w pierwszym sezonie :]
Michael tak srednio. Kiedys był taki młodziutki...teraz pod koniec 4 sezonu tak się skubany zapuscił, ze masakra ;/
Jako ta "niedoinformowana" muszę się zapytać co dokładnie masz na myśli..? w sumie wiem jak wygląda główny aktor, ale nie widziałam go w serialu co najwyżej na plakatach itp. ;p
Prison Break? mój brat to uwielbia...oglądałam tylko pierwszy sezon, ale potem...nie wkurzało was, że odcinek kończył się zawsze w najważniejszym momencie? Wolę, kiedy scenarzyści zaczynają i kończą jakąś historie w jednym odc. np. CSi Miami;)
było to wkurzajace ale jednoczesnie dzieki temu czekało sie z wieksza niecierpliwoscia na kolejne :p
2 pierwsze sezony były i sa dla mnie rewelacyjne, ale koncówka beznadziejna. Na szczescie to juz koniec :>
Michael Scofield kilka lat temu:
http://i235.photobucket.com/albums/ee89/MarielUnderlay24/wentworthmillergorgeous jt0.jpg
i teraz:
http://www.imagebam.com/image/4b6efb21129323
przytyło mu się tu i tam zdrowo bardzo, ale niezbyt muz tym do twarzy :p
wolę Wenta młodzieniaszka ;]
ale co tam Went...:>
ktoś o tak krótkich włosach nie nadaje się na dłuższą metę jako 'obiekt westchnień ':p
No fakt....młodzieniaszek był fajniusi ale w końcu ma te chyba z 36 lat więc trochę starawy jest już mogło mu się 'zaniedbać się' ;p nie to co Rob młody i świeży. I tak Went dla mnie ma to coś to spojrzenie 'spode łba' w filmie było go mnóstwo xD ale coś cicho teraz o nim dobrze że Prison się skończył może zagra w jakimś filmie w końcu
Ale oczka ma ładne... :) to się nie zmieniło... a on przypadkiem nie grał już w jakiś filmach?? chociaż racja to nie to samo co Robuś :)
mało właśnie...w serialach wiecej. A tyle lat już ma. Fajny model za to z niego jak kiedyś zdjęcia przeglądałam z nim to och ach męski jest xD że hej!
nie wiem kurcze wydawało mi się że pisałam a tu nie ma mojej odpowiedzi. Grał w 2 czy 3 ale tak to wiecej seriali. Ale gość mądry jest studia skończył ma pożadne wykształcenie i iq podobno wysokie. BTW model z niego dobry zdjęcia kiedyś z nim przeglądałam to do reklam się nadaje taki męski jest XD
grał, grał...ale on ma złamaną karierę ;p na wieki wieków bedzie Scofieldem ;]
Jak Robert pogra sobie jeszcze w 150 czesciach sagi to tez bedzie tylko Edwardem. Więc nie dziwię się, ze już teraz na poczatku kariery wybiera takie dość...kontrowersyjne i różnorodne role :>
jest zatem nadzieja ; )
a kogo jeszcze z seriali polecacie do takich wzdychań jak w tym temacie?
jak Wam się dr. House'a podoba? ;]
bo mi bardzo bardzo...
w ogóle ja mam jakies skrzywiony gust, bo zwykle mi się tacy starsi podobają :> taki Pattinson to raczej ewenement wsród pozostałych :p
Liczy się "wnętrze" czy tam "urok", a nie lata :) za to jego kreacja w serialu podobno jest "wyrazista i zagmatwana" :) tak więc chyba nie ma co Ci się dziwić :) House "wciąga" :)
Mi osobiście podoba się kreacja Barclay'a Hope'a w serialu "czynnik PSI", ale to jest tylko moja sugestia do rozpatrzenia :)
Dziewczynki kochane ;p tak abstrahując wiecie może skąd można ściągnąć napisy angielskie do how to be, haunted airman lub bad mather's handbook? Bo ścigam sobie te filmy xD dziś wieczorem pewno któryś obejrze ale ze słuchu cięzko będzie u mnie wszystko załapać a wiem że polskich nigdzie nie ma. Z angielskimi zawsze więcej coś załapie ;> a jak nie to trudno trzeba bedzie bez tego dać sobie rade:)
Ja również wole z napisami :) niestety nie wiem gdzie je można znaleźć ale myślę, że Shelby może coś wymyślić :)
Obwjrzałam wczoraj 'bad mother's handbook' i 'haunted airman' i powiem szcerze że pierwszy film bardzo mi się podobał i Rob w nim fajnie 'zagrał' napewno inaczej niż w 'zmierzchu' bo np. w 'haunted airman' to dla mnie gesty, mimika i ton głosu zupełnie jak Edward widać że warsztat ma ubogi :/ ale ufam że rozkręci się jeszce chłopak trzeba poczekać na inne filmy no i 'how to be' mnie jeszce czeka. Ale w 'bad mother's...' podobał mi się jako kujon nieudacznik ;p w ogóle film fajnie się ogladało czego nie moge powiedziec o tym drugim nie wciągnał mnie...
http://www.mininova.org/tor/1774539 <- 'bad mother's handbook'
http://www.mininova.org/tor/2112473 <- 'haunted airman'
http://www.mininova.org/tor/2654427 <- 'how to be'
musisz mieć jakis program do ściągania torrentów ja sobie ściągnełam ten Vuze co tam podany jest
a napisy do 'bad mother's..' ściągnełam stad
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Justyna211&inbox=1
ale od razu mówie że mi nie szły dobrze z filmem spieszyły dużo:(
No coz nie ejstes jedyna ;P mysle, ze to marzenie polowy planety ;P kocham go ;P
Sciągnę sobie ten film "Mother's...", kiedy nie będzie mojego brata w domu...nie chcę wysłuchiwać "jakie to ja chłamy oglądam...";) Ale słyszałam, że film taki sobie?
Mnie się tam podobał fajna historia co prawda krótki bo 1h10min ale uważam że warty obejrzenia:) Pattinson mało tam jest bo ma drugoplanowa role ale podoba mi się jego gra w tym filmie ;>
Bad mother...całkiem przyzwoity. Można obejrzeć.
The Haunted airman dziwny. Nie rozumiem tego filmu kompletnie...i to nie dlatego, ze oglądałam bez napisów xD
How to be- warto! warto! usmiałam się na nim zdrowo \o/
nowe usmiechnięte ładnie fotki < i nie tylko > znalezione przypadkiem :
http://www.jisin-blog.jp/hollywood/2009/04/post-316d.html
czasem robi taki smieszny 'dziubek', nie? :p
Nie martw sie ja też nie zrozumiałam o co chodziło w tym 'haunted airmman' :/ jakiś 'powalony' ten film chyba na 'fazie' trzeba go oglądać albo ktoś na 'fazie' go kręcił btw... 'how to be' może dzis obejrze skoro tak polecasz z chęcią się pośmieje:)
tak! 'dziubki' są ekstra już dawno miałam o tym napisać ale wypadło mi z głowy a widze że nie ja jedyna je dostrzegłam xD więc chyba nie tylko ze mną jest tak źle ;p słodkie to ;>
oczywiscie ze nie jest z Toba zle. To, że dostrzegamy takie rzeczy dobrze swiadczy o naszej spostrzegalnosci po prostu :p
ja musze poszukac Little ashes. Znajoma miała mi przesłac, ale coś się ociąga z tym, a ja jestem w potrzebie wielkiej:<
chociaz z drugej strony to po obejrzeniu paru filmów, gdzie stylizacja Roberta nie zachwyca < chociazby w How to be :p> mam taką dziką ochotę na obejrzenie czegoś gdzie byłby odpicowany jak w Zmierzchu :> tylko, ze nie mam za bardzo w czym wybierac :]
Nie ja zdecydowanie nie...ale mój kuzyn się uczył/ może nadal uczy... ma obsesja na punkcie japońskiego i japonek ^^ ja tam tylko ang i francuski na razie nie mam czasu na inne jezyki. Chyba zaraz włącze 'how to be' już mam całe xD kurcze dla mnie i tak Rob nawet nie odpicowany albo wręcz oszpecony ma swój urok ;> a wracajac do 'haunted..' to podobały mi się tylko momenty jak zapalał papierosa i palił xD reszta jego gry i w ogóle film do bani jeszcze ta końcówka 'z dupy' za przeproszeniem ;p miał trzymac w napięciu czy co a nudził mnie i drażnił że nie wiem o co kaman i też nie że ang za mało rozumiałam tylko treść filmu nie pzremawiała do mnie nic nie zostało wyjaśnione
Moja koleżanka uczy się ale chińskiego... z tego co mi się wydaje on różni się od japońskiego, ale głowy sobie odciąć za to nie dam ;) a tak na poważnie to słyszałam, że te języki nie są trudne, ale mnie przerażają i dostatecznie zniechęcają te ich znaczki ;p
Wracając do "dzióbków" Pattinson'a to hmmm... :* tyle ja na ten temat ;p
Dopiero dziś a nawet teraz załaczam 'how to be' i jadymy z oglądaniem :D
Zobaczę co to warte jest ;p Znalazłyście cos fajnego albo ciekawego ostatnio jakies filmy czy zdjęcia?
Obejrzałam:) i naprawdę polecam 'how to be' najlepszy z tych 3 co oglądałam na razie. Troche smutny taki przygnębiający momentami ale ma momenty śmieszne było pare że myślałam że 'popuszcze'. Warto obejrzeć ;>
szukalam i szukałam, ale nie znalazłam. Choc to było dobre parenascie dni temu...może ktoś sie wysilił i wrzucil.
jak bede miała wiecej czasu to sama się za to wezmę i wrzucę na forum wersje dopasowaną do moich linków...ale to dopiero jak przezyje czerwiec ;]
A ze mną nie chcesz się przespać? Byłem kiedyś na pierwszej stronie w Super expressie.
no no ;] How to be jest niezłe :p
i gra Roberta też ciut lepsza. Szalu nie ma, ale jest jednak nieco wieksze zróznicowanie niz np w Zmierzchu :]
w ogole fajną postać tam grał.
Dokładnie...fajną postać grał w niektórych momentach po prostu wysiadałam dobre były. Ehh... teraz tylko czekam na 'little ashes' jak mi wpadnie w ręce i potem cóż ja bede oglądać ;p trzeba czekać na jakies nowe filmy a w między czasie nauka - tkaneczki tym razem xD
ej ja już wysiadam ;/
jeszcze 2 mega-egzaminy przede mna a ja mam dość...
nawet mi się zdjęc w necie nie chce szukac z tego wszystkiego.