Elastyczna aktorka, bardzo utalentowana i autentyczna. Zdecydowanie broni honor młodszego pokolenia polskich aktorek. Rozwija się w dobrym kierunku. Charakterystyczna, nieco irytująca, w wielu rolach (m.in. jako tytułowa Ki lub Sylwia z ''Sali Samobójców'') nie do zastąpienia.
W " Sali Samobójców " zagrała bardzo dobrze... Rola Sylwi pasowała do niej idealnie :) Niestety nie oglądałam z nią innych filmów, więc trudno mi oceniać całokształt jej gry aktorskiej.
Jest jedną z lepszych młodych aktorek, ale w większości ról w których ją widziałem mówi tak niewyraźnie, że to po prostu męczy. Wsłuchiwanie się w jej kwestie i domyślanie się, co faktycznie powiedziała przez pół filmu. Zaznaczam, że nie jestem głuchy i zdaje sobie sprawę, że ogólnie dźwięk w Polskich filmach to zazwyczaj dramat.
Jak może być jedną z lepszych młodych aktorek skoro mówi niewyraźnie??? Mówienie to w zasadzie połowa pracy aktora...
Jedyny sensowny wniosek z Twojej wypowiedzi to taki, ze w Polsce jest tak beznadziejnie jeśli chodzi o aktorki, że laska, która bełkocze niewyraźnie pod nosem zasługuje na wyróżnienie.
I z tym faktycznie się mogę zgodzić.
Gąsiorowska powinna 5 godzin dziennie spędzać na lekcjach dykcji. I wprowadzić chociaż ze dwie inne miny do repertuaru. A potem ewentualnie pogadamy.
Fajna dziewczyna ale aktorka?... Jaka aktorka?
Już jej tak nie dokuczaj. Pewnie nie dostanie roli spikerki telewizyjnej, czy radiowej lub nauczycielki j.polskiego. Ale w roli Sylwii wypadła rewelacyjnie. Myślę, że lepiej od niejednej ą ę laluni. Aktorzy do ról dobierani są według ich predyspozycji. Wyobrażasz sobie Schwarzeneggera w roli emo............nie, no komedia byłaby świetna.
aha, czyli Twoim zdaniem każdy kto ma wadę wymowy nadaję się do tej roli -i walić umiejętności!? sama w to nie wierzysz...
drodzy adwersarze. Jak tak spojrzeć po tzw. młodym pokoleniu polskich aktorek to nie ma za bardzo w czym przebierać. Mamy panteon aktorek w rodzaju drewnianej Różczki, Ostaszewskiej, która na dobre utknęła w szufladzie słodkiej kretynki, całe stado serialowej miernoty i tak dalej. Bełkocząca Gąsiorowska nie wypada najgorzej niestety