Roma Gąsiorowska

6,6
20 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Roma Gąsiorowska
kamilash7

jaką karierę?!?

galan90

Przyszłą. Ewentualną. Krytyczną :D

kamilash7

czy tylko przez ten film dałeś/łaś jej 1?

antygrafik

Nie. Ogólnie uważam ją za aktorkę bez kunsztu. Widziałam wielu młodych aktorów (nawet nieprofesjonalnych, bez uprawnień) czy to w tzw niszowych teatrach, czy innych miejscach, którzy są bardziej wiarygodni.... Bez Kac Wawa miała u mnie 4. Jednakże... no przykro mi. Jakie role przyjmujesz, tyle jesteś wart. Wszystko na ten temat. Amen.

kamilash7

to znaczy ja ją widziałam tylko w jednym filmie, więc nie jestem w stanie jej ocenić... zwłaszcza, że wydała mi się dość irytująca... ale nie sądzę, żeby jedna rola mogła rzutować aż tak na wizerunek aktora. każdemu się zdarza zagrać w czymś poniżej poziomu morza, jednak czy to oznacza, że ktoś się stacza? no ale nie nalegam :)

antygrafik

Nie. Nie widziałam jej w jednym filmie... Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy nie potrafią zaakceptować czyjejś decyzji. Czy moją winą jest iż mam naprawdę wśród znajomych wiele osób, które (pomimo niepełnego wykształcenia choćby na PWST) są w stanie stworzyć lepsze kreacje niż ona w jej rolach :)? Nic na to nie poradzę. Uczymy się przez całe życie. Widziałam z jej udziałem 3 filmy. W każdym wydawała mi się poniżej średniej... Ot co. Co do ostatniej roli... Może faktycznie powinna tylko w takich filmach grać? Nie wiem. To już pozostawiam krytyce innym ;) Dziękuję.

kamilash7

ja napisalam, że to JA widziałam ją w jednym filmie.

antygrafik

Teraz też to zauważyłam.... :) przyznaje się do błędu- Przepraszam. Po prostu tutaj zbyt wiele osób reaguje od razu ironicznie... i czasami czuję się skołowana ;)

kamilash7

Spoko :)

antygrafik

Czy rozmawiacie tutaj o tej aktorce, które ma tę wkurzającą dykcję?

obywatel_M

Jes afkors.