Z której strony ta dziewczyna jest ładna, wulgarna z urody i tyle. Znam ja osobiscie i jej zachowanie jest takie samo jak w rolach. a do tego jeszcze ma wade wymowy, dziwie sie ze wogóle ją przyjeli do szkoły teatralnej. No chyba ze to teraz nie ma znaczenia i takich własnie mamy aktoreczków. Porazka na całego.
To jest charakterystyczne dla kobiet. Ta zawiść. Tak Ty masz na pewno
lepsze predyspozycje, ale Ci się nie udało. Ta Pani jest naturalna aż by
się chciało wejść do TV i ją schrupać. Więcej takich aktorek !
Ja też bym ją schrupała ;D
Nie no tak na serio to jako aktorka jest bardzo wiarygodna i naturalna i nie dostrzegłam żadnej wady. A wulgaryzm może być bardzo uroczy ;)
jaka zawiść w Twoim poście :O masakra... Jest świetna, gra dobrze i ma poczucie humoru! Uwielbiam ją! I popieram więcej takich aktorek...
Wg mnie wulgarna z urody jest dziewczyna co gra Kinge w Londynczykach. Jak ja zobaczylam w 1 odcinku to az sie za glowe zlapalam ;) Roma jest super no i jest bardzo urodziwa.
mi tam nie przeszkadza jej wada wymowy,ba- nie dostrzeglam jej wrecz!lubie ja jako aktorke i nie uwazam ze ma wulgarny typ urody.raczej niespotykany.i dobrze.roma jestes ladna!!a takie zawistne posty...zal!
ps.do autora postu powyzej-w ogóle-tak sie to pisze;]
Uroda rzecz gustu a mi wpadła w oko w Pitbullu Bardzo mi się podoba a ta jej wada wymowy też mi się akurat bardzo podoba
Chyba autor tematu pomylił osoby...chciałaś/łeś dodać do do Maśłowskiej tak!?Bo ona mi nie wygląda by miała wadę wymowy :|
No nie wiem czy to jest wada wymowy ale Roma ma czasem taki rozkoszny sposób wypowiadania pewnych wyrazów i jest to jak dla mnie jej charakterystyczna cecha która bardzo mi się podoba
oj jaka jestem fajna - założyłam sobie konto na filmweb, żeby z zazdrości porysować aktorkę której nie lubię... ojojoj jaka jestem fajna
Nie bądź seksistką bo sama pod sobą dołki kopiesz!
Ona nie musi być ładna bo nie jest modelką ani jakąś lalką malowaną tylko aktorką.
Dzięki tej "wadzie wymowy" i kociej urodzie jest niezwykle seksowna... z krótkiej notatki biograficznej można się dowiedzieć że założyła kółko aktorskie w liceum - to się bardzo chwali, że dziewczyna dąży do celu, żeby robić to co lubi w życiu.
Była bardzo sympatyczna w Pitbullu, ale moim zdaniem to niedopuszczalne, aby aktor miał wadę wymowy. Od tego są lekarze, ćwiczenia na Emisji głosu, itd. itp. Bardzo mnie to irytowało w Pitbullu.
Wedlug mniejest swietna,mloda aktorka.Niewazny jest wyglad w tym momencie,spojrzmy chocby na inne
piekne,ale puste aktoreczki.Poza tym skoro ja przyjeli do szkoly aktorskiej to musi miec warsztat,a my nie
jestesmy ekspertami,by wypowiadac sie na ten temat..
Roma trzymaj sie ;)
Ty na pewno jesteś cudowna. Jak, do cholery ktoś może być "wulgarnym z urody" ?? Jak dla mnie ma urok, nie jest brzydka. Jej wymowy nie nazwałbym "wadą" a raczej darem, bo jest mega naturalna i świetnie gra! Nie jest kolejną pustą lalą która zagra w T jak Tasiemiec i od razu gwiazda, salony i w ogóle Hollywood. Kilka świetnych kreacji, bardzo charakterystyczna, autentyczna (Wojna polsko-ruska - świetna rola dziewczyny z patologii) i dla mnie to kandydatka na jedną z najlepszych aktorek polskich ostatnich lat. Tyle ode mnie.
Normalnie. Nie nazwałbym tego wadą wymowy, tylko specyficznym akcentem i stylem mówienia. Spróbuj to podrobić. Nie da się? NO WŁAŚNIE.
moim zdaniem jest bardzo ladna i ma naprawde seksowny glos
najbardziej podobala mi sie w Pitbullu, bardzo przyjemnie sie ja ogladalo i sluchalo w roli naturalnej nieplastikowej dziewczyny, a co do wymowy to nie mysle aby miala jakas wade i bardzo fajny ma ten sposob mowienia, ale to juz rzecz gustu i niektorych istotnie moze on draznic
troche sie rozplynalem, ale naprawde uwielbiam ja ogladac
pozdro
podoba mi się, jest bardzo dziewczęca, świeża, a jednocześnie jest bardzo charakterystyczna. Jej ról po prostu się nie zapomina. Nikomu, NIKOMU tak świetnie jak jej nie udaje się grać hmm...blondynek:) Nie ma w tym złośliwości- sama jestem blondynką:) po prostu grywa dość charakterystyczne rolę w których lubię ją oglądać. no i porownując ją z innymi młodymi aktorkami- na pewno jest o niebo bardziej interesująca niż np Żmuda Trzebiatowska której dla odmiany nie lubię
Ale zazdrość bije od twojego postu...Jezu...Roma jest świetną i bardzo ładną...Świetnie zagrała w Wojnie Polsko-Ruskiej...i co z tego,że ma wade wymowy...dlatego,że się urodziła z wadą to ma się zamknąć w domu i nie wychodzić.Pokazała,że ludzie z wadą wymowy też mogą grać w teatrze i produkcjach telewizyjnych...więc o co Ci dziewczyno chodzi?!
Żeby wpasować sie w schematy mieszania z błotem znanych aktorów zaraz autorka tematur pewnie napisze coś w stylu "dała dupy komuś tam i on ją wypromował"
Jedno jest pewne-wada wymowy nie idzie w parze z aktorstwem-koniec i kropka! Jak to mozliwe, ze ona zostala aktorka? Zastanawiajace...
jotubyl- co do Więckiewicza zgodzę się, dla mnie to świetny polski aktor, jakich mało teraz na ekranie.
A polskich po prostu piszę się małą, więc Twoje odjęcie szacunku naszemu krajowi jest niewielkie ;)
Moim zdaniem lepiej grać osobę z wadą wymowy, mając wadę wymowy, a nie odgrywając ją. Takie postaci też są potrzebne, to naturalne i ludzkie, powiedziałabym, rzeczywiste. Myślę, że Roma nie gra ról, w których byłoby to niedozwolone ze względu na charakter postaci ;)
No i co ze ma wade wymowy to dodaje uroku.A to że ty masz wade mózgu to
nikt ci tego nie wytyka.zenujoca sprawa z toba wiec ta dyskusja nie ma
sensu.
Nikt nie twierdzi, że ma się zamknąć we własnym domu. Wady wymowy się leczy jak prawie każdą inną wadę. Nie uważam, aby fakt,iż aktor ma wadę wymowy, był obojętny bądź dodawał uroku. Toć to nie konkurs tolerancji. Modelka też nie może być gruba ani mieć 150cm wzrostu (mówię o tych na wybiegu). Zaniedbanie wady wymowy w wypadku aktora to czyste niechlujstwo i tyle. To samo dotyczy osób, które mówią tuskowe "r".
w sumie co racja to racja, jak jej przed kamerą dadzą tapete, to jest taka "w miare". Ale jak sie popatrzy na inne zdjecia, np z premier, to taka średniej urody niuńka dresiarza z Pragi. Ostre, śrdnio ładne rysy twarzy, zmarszczki; no i ta wada wymowy jak u pani kupujacej wina w sklepie. ale do głównej roli z wojny polsko ruskiej pasuje idealnie. taka nieokrzesana i nierozgarnięta (również z wyglądu).
A bo ty jesteś taka cudowna, piękna, słodka z charaktery i masz idealną wymowę? Obudźże się dziewczyno!
ale to jest prawda, ma wulgarną urodę. tylko czy to coś złego? kto powiedział, że wszystkie aktorki musza być posągowo piękne? takie też są potrzebne. a ja gąsiorowską bardzo lubię, ma coś w sobie
jest aktorką charakterystyczną, być może nie podoba się każdemu, mnie na przykład tak. Ta wada wymowy na początku może irytować, z czasem tylko dodaje jej uroku. Ja zauważyłem jeszcze coś innego: w wieku 30 lat (ja sam mam niewiele mniej, więc nie wypominam, ale wiek nastoletni już to nie jest) wygląda na tyle młodo, że wiarygodnie zagrała nastolatkę w Sali Samobójców (bo ta postać chyba miała być nastolatką)
ja jako aktorkę to nie znam jej za dobrze, bo po raz pierwszy zobaczyłam ją właśnie w "Sali samobójców" i moim zdaniem to bardzo dobrze zagrała tą role ; )
i wg mnie jest bardzo ładną dziewczyną, a po za tym ja żadnej wady wymowy u niej nie zauważyłam. ( nawet jeśli ją ma to jej zazdroszczę, bo sama bym chciała mieć taką wadę ; D )
wgl to nie rozumiem tej dyskusji, bo o gustach się nie dyskutuje, no nie ? ; )
pozdrawiam wszystkich, którzy widzieli "Salę samobójców" ; PP
Owszem.
Dodatkowo jest naturalna podczas gry i ma widać talent.
Świetne kreacje w "Jestem Twój" i "Sali Samobójców" - brawo!
Roma jest po prostu inna od reszty "gwiazdek" i właśnie dlatego podoba mi się jako aktorka. W Sali Samobójców świetnie zagrała rozpacz gdy dowiedziała się o śmierci Dominika jest to właśnie jeden z moich ulubionych fragmentów kiedy pokonała hikikomori i wyszła. Jak dla mnie oddała ból jaki można czuć po stracie bliskiej osoby.