Roma Gąsiorowska

6,6
20 117 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Roma Gąsiorowska

Jak uważacie, do jakiej roli najbardziej nadawała się Roma?
Moim zdaniem jest to rola w sali samobójców.

kimi94

Potwierdzam to samo.Zagrać tak chorą manipulantke,mało komu wychodzi.

Omen_Girl

Mało komu to tak nie wychodzi mówienie.....

defy_you

Według mnie, jej specyficzna dykcja w "Sali Samobójców" jak najbardziej pomogła w stworzeniu świetnej kreacji Sylwii- tajemniczej dziewczyny z internetu, mieszkającej na jakimś podejrzanie wyglądającym osiedlu; wypowiadanie tak pustych, przerysowanych i schematycznych sloganów, jakie miała do zagrania, z jej dykcją, tu- jak najbardziej atutem- uczyniły film bardzo wiarygodnym. Ta rola Gąsiorowskiej, i tu chyba jedyna, jaką kiedykolwiek będę miała okazję zobaczyć- inne produkcji w których uczestniczyła nie są ani trochę w moim guście, in plus.

użytkownik usunięty
anathema7

a mnie zaintrygowała w imieniu diabła :-) potem obejrzałam salę samobójców i mówię, hmmm, chyba skądś ją znam....!!! jest taka charakterystyczna :-) wspaniała aktorka, jakby już taka była.... 100% roli :-)

kimi94

Reklama mobilnego konta w ING. Tam fajnie gra :P

Adelajda152

Dokładnie to samo chciałem napisać :)
http://www.youtube.com/watch?v=wz6iej0Ck28

kimi94

Z dobrego filmu, jakim dla mnie jest Sala Samobójców, przeskoczyła na dno zwane Kac Wawa...

kimi94

myślę,że Sala samobójców była jej najlepszą rolą.A własnie..Kac Wawa..brak słów.

kimi94

Zdecydowanie Ki w filmie "Ki" Leszka Dawida. Świetna rola główna - wyrazista, konkretna postać, irytująca, męcząca, ale wyrazista, po prostu jakaś w przeciwieństwie do rozlicznych ról tępawych blondynek, w których nieraz obsadzano Romę (Zero, Jestem twój). Chociaż w sumie te postaci nawet jej wychodzą (Wojna polsko-ruska) . Jak dla mnie rola w Sali Samobójców była jedną z najgorszych w wykonaniu Gąsiorowskiej, choć to bardziej wina samej bohaterki, scenariusza i dialogów niż aktorki.

LiLuLa

ja tez stawiam na Ki