Ta dziewczyna nie powinna być aktorką, nie dość że nie da się jej słuchać to gra jak Dariusz z polsatu. Już nawet logopeda nic nie zdziała. TRAGEDIA
jej głos jest bardzo specyficzny, dość oryginalny, chociaż niby ma jakieś tam problemy z wymową. ale nie przeszkadza to jej być dobrą aktorką.
ona ma wadę wymowy?
nie lubię jej i ma brzydki głos, ale nie wydaje mi się by logopeda coś tu poprawił - po prostu ona nie nadaje się na aktorkę
niestety to jest żałosna sytuacja, bo osoba, która za grosz nie ma dykcji nie powinna występować nigdzie poza szkolnym teatrem. Swoją drogą to trzeba naprawdę nie mieć wstydu, żeby z taką wadą wymowy występować. Za pierwszym razem jak ją zobaczyłem myślałem, że jest niepełnosprawna
Dokładnie:) Weszłam specjalnie na jej profil, żeby zobaczyć, czy ktoś ma takie same odczucia. Mówi jak osoba zdecydowanie niepełnosprawna umysłowo.
jest charakterystyczna, obecnie w świecie plastikowych kopii, to dobrze. Trochę na początku irytowała mnie jej wada wymowy, ale idzie się przyzwyczaic.
Nie ma źle jak dla mnie. Podoba mi się jak gra. Nie jest przeciętna jak większość aktorek. Taki ma głos i to nie jej wina.
właśnie za to ją najbardziej lubię :)
jest charakterystyczna, jak dla mnie mówi wyraźnie, nie zdarzyło mi się, żebym czegoś co mówiła nie zrozumiała