Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 118 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Dam 1/10, bo mniej nie można...

squeeze2

A jaka jest motywacja wystawienia takiej oceny?

Gabriella

Nie lubię jej, ot co.

squeeze2

i musisz to tak rozgłaszać...ja uwielbiam Rose, jest świetna, nie rozumiem ludzi którzy jej nie lubią! Ta aktorka ma wspaniałą osobowość...a po za tym niemiłe komentarze lepiej zachować dla siebie...po co to komuś, że napisze na forum źle o jakiejś aktorce??!! Ja też nie przepadam za wieloma osobami. po prostu nie wchodze na ich fora itp. bo po co przeszkadzać fanom...

Donna_Piper_Halliwell

"Po co przeszkadzać fanom?". Żeby ich wkurwić?

squeeze2

Wejdźcie sobie na forum tej "cariby heine" z "H2O : Wystarczy kropla". Albo "Pacific". To jego... ulubiona aktorka!!!

Phoebe123

Więc jestem gorszy od ciebie, tak?
za krótki

squeeze2

AA za krótki i to pewnie jest powód twojego rozzłoszczenia :) Ale z tym podobno da sie żyć :)

A tak na serio to ja tez jej nie lubie wielka gwiazda która grała w disneyowskim debilnym serialiku o magii. Beztalencie i tyle

adiemus36

a tak swoja drogą ciekawe jakie ty filmy masz w ulubionych? On ma klasyke kina a wy pewnie jakies pierdzielone nieskobudżetowce ktore leca na jednynce "w okruchach zycia"

adiemus36

Kto ma klasykę, a kto nisko budżetowce lecące w "Okruchach życia"?

użytkownik usunięty
squeeze2

Ja powiem tak, disneyowskie "produkcje" (filmy) już z założenia są niskobudżetowe i płytkie. Zatem.... za uzdolniona to ona być nie może. A z wyglądu to: średnia i tyle.

Cóż, wielbiona przez Phoebe Winslet grała w reklamie płatków śniadaniowych, ale one wszak niskobudżetowe nie są... I gdyby nie Leoś DiCaprio, toby nikt o niej nie słyszał, dalej by pasła owce w "Wielkiej" Brytanii.

squeeze2

ty klasyke one chu wie co v

adiemus36

Taki staty post, ale musze odpowiedzieć .. Hmm powiesz mi gdzie ten Squezee ma klasyke? "Ja ,Irena i Ja" , "H20" ? Moze "Next" hmm "Dr.House"? Tak, tak to sa klasyki , gnioty wszechczasow :) .

Isabel_Evans

House-jeden z najlepszych seriali jakie powstały. Saga Życzenie Śmierci-również klasyka. Zielona Mila, jeden z najlepszych filmów wszech czasów. Clerks 1 i 2 to filmy genialnego reżysera, który z nisko budżetówki. Imię róży, klasyka. Ostanie takie trio, ha, tego filmu osoba wychowana na Rose McGówno nawet nie zna. Willow, jeden z najlepszych filmów fantasy, sam Andrzej Sapkowski tak uważa, W samo południe, western-legenda. Zobaczmy jednak twoje ulubione filmy... Ha! Tak myślałem! Kevin, Czarodziejki i Szkoła czarownic. Mieszanka wybuchowa. Jedyny plus to to, że nie masz najeżonego błędami Titanica, reżysera wątpliwej jakości.

squeeze2

A To się da zrobić, amigo , wzgórza maja oczy? to tez jakies filmy dobrego rezysera lub cos? Tak widze ze twoja strona z ulubionymi nieco sie zmienila :)) . Jeszcze przed godzinką miałeś Titanica w ulubionych, nie wykręcaj sie bo wlasnie to przyciąga moja uwage... Jak taki anty fan Kate i Leo ma Titianica w ulubionych. Ahh ... a zreszta nie wychowałam sie na Rose :) Poznałam ja w wieku 16lat :) Wiec to juz końcowy efekt dojrzewania :)No ale cóż faceci dorastaja dłużej :)

Isabel_Evans

Nigdy nie miałem w ulubionych Titanica, nie kłam. A To się da zrobić, Amigo, to klasyka spaghetti westernów. Wzgórza mają oczy to świetny horror.

squeeze2

Takk, dla psychopatów którzy tylko czekają aż komuś odpadnie glowa. Widzialam horror i wiem ze bylo mi niedobrze keidy jakis ryj zeżarł kanarka, albo nieustannie gwałcił Brende. Ten remake gorzej nie mógł być zrobiony.
A klasyka horrorów to "Koszmar z ulicy wiązów" czy "Piątek 13"
Filmy od tak dawna ciesza sie ogromna popularnością.Są poprostu fajne, nie strasza na kazdym kroku .

Isabel_Evans

Ten horror wywołuje niesamowite napięcie, pod koniec filmu, gdy ten gość szukał tego dziecka, to sam chciałem mu pomóc. Takie odczucia towarzyszyły mi jedynie podczas czytania Cyklu wiedźmińskiego.

squeeze2

Ciesze sie ze jest z ciebie taki dobry człowiek aby pomagać innym . Pomagasz bezdomnym na ulicy?? Moze dajesz kase dziecią biednym ? hmm bierzesz udzial w organizacjach na rzecz schronisk dla zwierząt? Moze pomagasz w domu starców? nie?? Tak myslałam ... a moze hospicja? tez nie .. Ahh taki z ciebie dobry, pomagający innym człowiek . A chęć udzielenia pomocy wyzwalasz tylko przy oglądaniu durnego filmu ... Być moze wiesz ze twoja pomoc i tak sie tam na nic nie przyda.. Cóż i takie przypadki sie zdarzaja .. ale prawdziwe dobro to to co opisałam powyżej :) Nie jest to nawet 1% tego co człowiek mógłby zrobic dla innych.

Isabel_Evans

Pomijając brak przecinków, widać, że nie zrozumiałaś o co mi chodzi. Cóż, wróć do Czarodziejek. A najlepiej się zabij.

squeeze2

Tak właśnie oglądam czarodziejki a potem ide sie zabic.. Prosze cie, jestes conajmniej śmieszny ; / Widać ze to ty nie zrozumiales mojego ostatniego posta. Prosty,głupi człowiek nigdy nie zrozumie prawdziwego sensu przesłanego przez innych . No ale, ty wiesz wszystko najlepiej :) Wkońcu taki z ciebie krytyk filmowy .. Wszystkie aktorki sa glupie 1/10 ale moja Karaiba Heineken jest "słitaśna" Ehh tak ona to ma talent .. szczególnie ze ten twoj serialik HNO3 jest zdubbingowany :) tak wiec naprawde mozna ocenic jej gre aktorska w 100%

Isabel_Evans

Ehh... "Tam, gdzie dziś piętrzą się góry, będą kiedyś morza, tam, gdzie dziś wełnią się morza, będą kiedyś pustynie. A głupota pozostanie głupotą."

squeeze2

Ciesze sie ze to cytujesz. Tak wiec przykro mi zostnaiesz glupkiem :)

Isabel_Evans

wybaczcie ze post pod postem. Musze sie poprawic. Napisalam "zostnaiesz" a mialo byc zostaniesz :D Mysle ze wszyscy sie domyslili ale wszechmocny squeeze doczepil by sie wlasnie do tego :) .

Isabel_Evans

Doczepię się do tego, że po "mi" nie postawiłaś przecinka. Ahh... Niektóre zwyczaje winniśmy przejąć od krajów islamskich. Kto by pomyślał żeby w takiej Arabii Saudyjskiej kobieta tak zwracała się do mężczyzny? Dostałaby w łeb kołkiem i byłby spokój, a u nas?

squeeze2

A u nas :) cóż równouprawnienie ;P i jestem w Polsce,a nie w Arabii Saudyjskiej :) . No ale, skoro tak ci śpieszno do krajów islamskich to spadaj tam, i to prędko . Będziemy mieli spokój na FW. Zaśmiecaj inne fora. Zreszta jakże ja glupia kobieta moglabym zwracac sie w ten sposob, to znanego krytyka filmowego . Buahah,szowinista :)

Isabel_Evans

Czy gdziekolwiek napisałem, że jestem znanym krytykiem filmowym? Popracuj nad interpunkcją i ortografią. Oj, Phoebe, Phoebe, po co zakładałaś drugie konto?

squeeze2

Izabel, jak dla mnie sgueeze2 jest pewnie pantoflarzem, który codziennie dostaje po ryju od małżonki, a teraz na forum może sobie powyobrażać, jakby to było w Arabii... Każdy odreagowuje stres jak może..

JenZi

Wybacz. Ale to nie był strzał w 10 .. Nie zmieściłeś sie nawet w 1 :). Nie jestem Phoebe, a co za tym idzie Phoebe123 . Wybacz :) Opisałam sie na stronie FW :) Tak wiec, bądź łaskaw przeczytać,znanim kogoś ocenisz :)
A widzisz, jakos kiedy pisze posty nie czuje potrzeby stawiania przecinków. Nie wiem dlaczego . Ale nie martw sie ponizej 4 nie zejde z zadnego przedmiotu :)

Isabel_Evans

To poniżej czterech to pobożne życzenia, raczej. Cóż, skoro nie jesteś Phoebe123, to po prostu prezentujesz ten sam poziom głupoty.

JenZi

Przykro mi, nie dostaję po ryju, za to ty być może tak.

squeeze2

Hmm, a mnie sie wydaje ze raczej ty dostajesz po mordzie. Moze nie od zony (ktorej zapewne nie masz) to od kolegow . Bo za tak niewyparzoną morde powinni ci na kazdym kroku wkopać :D Pluj zębami :) I nie wydaje mi sie zeby Phoebe123 byla glupia :D bo ma wiecej racji niz ty , i polowa FW .

Isabel_Evans

Może to ty dostajesz, skoro tak o tym mówisz, np. od klienta.

squeeze2

Nie. Ohh, wybacz ale jeszcze nigdy nie mialam klienta :) . Mozesz być pierwszy, podobno mam niewyparzony jezyk :) Moge sprobowac cie zbesztac :) . No ale tyle razy zostales juz zmieszany z blotem,ze nic cie nie rusza, prawda?

Isabel_Evans

Wiesz, co? Besztanie przez osoby twego pokroju jest jak ujadanie psów, szczekają, bo szczekają, ale czy kogoś to obchodzi?