Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Ostatnio zauważyłem że plakat filmu "Red Sonja" jest jednym wielkim retuszem. Chciałem przybliżyć wam wygląd prawdziwej Rose McGowan i jej ulepszonej wersji którą stworzyli graficy:
http://z1.przeklej.pl/prze1201/4bb2d6bc001b9ef14b1aab50

1)Pomijając dorobione na Photoshopie rzęsy usunięto również worki pod oczami co już stanowi ulepszenie wyglądu aktorki
2)Zmieniono kształt ust, co bardzo dobrze widać.
3)Wygładzono jej 'dziurawy' podbródek co jest jej cechą charakterystyczną (czyżby Rose miała kompleksy na tym punkcie?)

Ponadto: Zmieniono jej kształt twarzy co dokładnie widać na fotce, usunięto niedoskonałości oraz zmarszczki wokół oczu.

Wolał bym nie wiedzieć jak wyglądało przed retuszem zdjęcie nr.1. Współczuje charakteryzatorom "Red Sonji" bo będą się musieli napracować

BartekXY

Potwierdzam...jestem jej fanem ale ostatnio odpycha mnie od niej...

BartekXY

a gdzie teraz nie ma photoshopa?

Lovely_Paige

No ale tu to all u niej zmienili...ona jest sztuczna

GoldTreasure

Kur....de ... przeciez to jest film ? Piękna zabójczyni ma latac na ekranie ze zmarchami na ryju ?! Przeciez to jest konieczne . Kazdy plakat filmow trafiajacych do kin to jeden wielki retusz !

Isabel_Evans

Niech zmienią aktorke. McGowan już nie jest piękna jak kiedyś.

Isabel_Evans

Nie wiedziałem że Rose ma ryj mogłaś użyć określenie twarz lub morda hehe.

GoldTreasure

TO nie bylo kierowane do Rose tylko do zabojczyni i roli ktora akurat gra Rose :) I prosze nie pisz postow pod postem bo twoje prowokacje do klotni sa marne :=)

Isabel_Evans

a dlaczego nie moge pisać?? Zabronisz mi ^^.