Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Wiecie, że ona obraziła Matkę Teresę z Kalkuty i powiedziała, że nie ma nic przeciwko przemocy i agresji ? To jakaś psychopatka, kompletnie poj****a ! Na dodatek wygląda po prostu żałośnie - jak żywa anty-reklama operacji plastycznych. Żenada !

grazyna_raczynska

masz racje .!
faktycznie jest głupia i ochydna .!

honia97

O tym nie słyszałem. WoW. teraz bardziej jej nie lubię

użytkownik usunięty
BartekXY

A i tak ją lubie bez względu na to co robi i co mówi!

BartekXY

Te operacje plastyczne nie tylko zniszczyły jej wygląd,ale też jej mózg... Ale z niej Zdzira!!

GoldTreasure

Powinnam powiedziec ze z ciebie jest wieksza Zdzira ale nie powiem tak .. Bo cie nie znam, a jezeli osob sie nie zna to sie ich nie ocenia .. Nauczcie sie tego 'childreny'

Isabel_Evans

Szkoda ze tam nie byłąś taka mądra

-.-

grazyna_raczynska

masz dowody? xd

Gotowka

Pijesz do mnie? Niby GDZIE nie byłĄ taka mądra?

Isabel_Evans

W dupie. ;/

Isabel_Evans

w ku

ta childreny se powie siurze!

lecz się na mordę

galopujacy_jelen

Zamknij ryło implancie !! Czy ktoś cie prosił abyś się udzilił/a

GoldTreasure

o ty ku

trepie siurepionku

\myslisz żeś rozumy pozjadał?

to wynocha ciepudrachu

GoldTreasure

co ty osiągnąłeś?> aś? bo czacha to rodz. żeński

tak więc przeanalizowałem twoje posty

i uważaj! mam for you specjalnie złą wiadomość... PRZEMAWIA PRZEZ CIEBIE ZAZDROŚĆ

a to niedobrze

nawet filmu tarantino nie zrozumiałeś w 2-3 %.

galopujacy_jelen

Idz się umyj bo je*ie od cb na kilometr.!!!

grazyna_raczynska

Co zazdrość się odezwała pokemonku? Niech zgadnę... jesteś małym, pryszczatym i ZAKOMPLEKSIONYM (o ile wiesz co to znaczy)dzieciaczkiem którego NIKT nie lubi w klasie, leczącym swoje kompleksy na tego typu forach obrażając innych ludzi. A poza tym porównaj co osiągnęła Ona, a co Ty (nie licząc tych pryszczy na ryju)??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GoldTreasure

Hahahaha! Piszesz do mnie "Zamknij morde huju", a następnie zwracasz się do mnie jak do dziewczyny.. TO już samo w sobie jest osiągnięcie, gdyż potrafię prawidłowo się wysławiać, do czego tobie daleko. A poza tym skąd możesz wiedzieć że jestem -pryszczatą kurwą-? Bo mi się takowy wniosek nasunął odnośnie twej osoby czytając twe pełne zazdrości komentarze.

JenZi

Pełne zazdrości...prosze już się nie ośmieszaj.:) Moge mieć zły dzień i jak ktoś do mnie z mordą leci to jestem wkurwiony na maxa ...

GoldTreasure

Tylko ze ona ma racje co do ciebie . Maly niewyrosniety bachorze .
Nie wiesz co to znaczy forum publiczne i nie umiesz sie zachowac to nikt nie bd takich ludzi tolerowal dlatego spakuj walizy i odejdz ;P
"Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc, niepokonanym ."

Isabel_Evans

Weś mnie nie wkurwiaj bo nie chce mi się przeklinać ...-.-

GoldTreasure

Dziękuję za poparcie Temperance_Brennan. A co do Ciebie Czacha1223, to jesteś w mniejszościach, więc nie narażaj się większą kompromitację i gniew innych użytkowników. Wróć do dyskusji na temat aktorstwa Rose McGowan, kiedy nauczysz się szacunku dla innych oraz obiektywnego oceniania jej osoby. Ponadto popraw pisownię wyrazów, aby nie sprawiać wrażenia analfabety. Przyjmij moje słowa z dumą i nie odpisuj na mój komentarz kolejnymi wulgaryzmami, ponieważ to Cię tylko pogrąży...

JenZi

mogłbym przeklinać ale mi sie nie chce...

GoldTreasure

nie ośmieszaj się.

Gotowka

Huj ci w dupe . Coś jeszcze masz do powiedzenia??

GoldTreasure

chciałbyś. xd
tak, mam dużo do powiedzenia, ale nie będę tracić czasu na takich niewychowanych idiotów, którzy nie znają innych słów niż wulgaryzmy.

Gotowka

to zamknij kłapaczke i won z Filmweb.pl kretynko. Już cie tu nie ma.

GoldTreasure

jak widać nadal jestem i nie zamierzam się stąd wynosić, bo Ty masz takie widzimisię.

Gotowka

Dobra ssij pałe stara szmato już nie wiem jak moge do takiej zdzirowatej osoby bez wulgaryzmów się zwracać...Ja pierdole

GoldTreasure

zdzirowatej? nie wysiliłeś się. to nie moja wina, że nie potrafisz się do kobiety zwracać bez wulgaryzmów. to tylko świadczy o twoim niskim poziomie. ja Ci NIC nie zrobiłam, więc nie wiem po co się tak burzysz. proszę, zwyzywaj mnie. na mnie to nie robi wrażenia.

Gotowka

od kiedy na Kurwe lub zdzire mowi się kobieta...hmmm

GoldTreasure

skąd ja wiedziałam, że to napiszesz? nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. "zdzira lub kurwa" to też kobieta. a ja prostytutką nie jestem. pewnie w takich gustujesz, prawda? żadna inna Cię nie chce. czekam na kolejną porcję wyzwisk.

Gotowka

Hmmm... niech zgadnę.. Czacha1223 pewnie zaraz napiszę: "Ja wszystko rozumie w pszeciwieństwie do ciębie jeba** kur** a jedynym pedałem i huj** ty jestes ty hahah! Ale jestem zabawny ..;'l" - ależ ty Czacha jesteś przewidywalny... A do reszty, m.in. Temperance Brennan i Gotowka to mam prośbę, odpuśćmy sobie pisanie i wykłócanie z użytkownikiem Czacha1223, ponieważ nic mu nie udowodnimy i niepotrzebnie tylko cenny czas tracimy. Po prostu nie odpisujmy na jego nieudane prowokacje, cokolwiek by napisał, ponieważ właśnie to sprawia mu satysfakcje i załóżmy osobny temat, gdzie podyskutujemy o aktorstwie, a nie operacjach Rose, ok?

JenZi

No i super . Pierwszy raz robisz mi coś na ręke. Ale i tak jesteś kutasem.

GoldTreasure

JenZi o tak ;P masz racje to ostatni wpis w tym temacie .. No ale ... jak czytam te wszystkie odpowiedzi czachy to jestem za tym aby czesciej zabezpieczac sie podczas stosunkow ;PP albo lepiej nie lepsza bd calkowita apstynencja ;P :D A jezeli cos tam to powinnismy legalnie wprowadzac aborcje . Pa