Rose McGowanI

Rose Arianna McGowan

7,2
6 157 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rose McGowan

Niedawno zobaczyłąm jej zdjęcie po operajcjach plastycznych bleee...Strasznie wygląda :))

Shannon_Rutherford

zajmij się sobą lepiej, bo jesteś chora psychicznie...

Phoebe123

Star_22, uważasz, że jest chora psychicznie bo skrytykowała twoją ulubioną aktorkę? To nic strasznego, że nie podoba się jej wyglad Rose McGowan.
Może melisa na uspokojenie?
Pozdrawiam :)).

P_Halliwell

nie chodzi tylko o to, radzę poprzeglądać wszystkie jej wypowiedzi...

Phoebe123

lubię tą ktorke,
ale rzeczywiście przed operacjami była ładniejsza,
taka naturalna

Shannon_Rutherford

Paige jest zawsze zniszczona Rodzice jej zrobili straszną krzywde że w ogóle ją urodzili

PaigeSzmata

Nie, to tobie zrobili krzywde ze cie urodzili , bo widze ze rosnie maly terrorysta .. jedni rozwalili "World Trade Center" a ty co rozwalisz warszawski "Palac Kultury" To jest straszne.

PaigeSzmata

PaigeSzmata- Ale z ciebie mały bachor podaj jakieś argumenty dla których tak jej nie lubisz. Ja Rose nie lubię dlatego że zastąpiła moją ukochaną postać w serialu(Prue)ale nie obrażam ją bo umiem szanować czyjeś zdanie a ty nie najwidoczniej masz bardzo mały rozumek w którym ci się nie mieści że ktoś ją może lubić

kingajkari

Nie zastąpiła Prue bo Jej nie zabiła zrobił to Shax głupolu ....poza tym Shanen wywalili za seks z Julianem w szatni i za spożywanie alkoholu na planie filmowym poza tym jest paskudna z tymi zmarchami na ryju

damx388

Fajne informacje tylko że nie prawdziwe a co do "głupolu ...."
Zamknij klawiaturę bo we Wrocławiu zajeżdża

użytkownik usunięty
kingajkari

Kiedyś Rose była śliczniutka,a teraz wygląda po prostu śmiesznie.Nie lubię jej i niestety nie potrafię tego uzasadnić.Po prostu jakoś mnie odpycha i to nie jest kwestia wyglądu :)

Nie wiem czy wiesz ale ona miała wypadek...

Shannon_Rutherford

Rzeczywiście miała wypadek poduszka powietrzna zbiła jej okulary przeciwsłonaczne i musiała poddać się operacji rekonstuującej powieki więc sama z sibie nie poddała się operacji było to w 2007 roku nawet w tutaj w ciekawostkach to pisze

Johny999

dokładnie.
nie wiecie - nie wypowiadajcie się.