Była zajebista jako kobieta z karabinem zamiast nogi odjechany pomysł. Zdecydowanie w PT wyglądała najlepiej ;)
zgadzam się!!!!!!!!!!! świetnie wyglądała w tym filmie!!!!!!!! badoba mi sie też jej fryzurka w ostatnim sezonie Czarodziejek. Rudy też był niezły...
O tak w Planet Terror wyglądała świetnie.Nie poznałam że to ona.Swoją drogą zagrała świetnie
This is go-go no cry cry
A mi się bardziej jednak podobała w czarnych. Ma w sobie coś zniewalającego. Nie jest piękna jak dla mnie (ale na pewno bardzo ładna), lecz przyciąga uwagę.
Faktycznie ładnie mam tu nawet fotę :P:
http://www.filmdailies.com/wp-content/uploads/2007/06/death-proof.jpg
EEE... Według mnie najładniej w tym czekoladowym brązie. Jako blondynka wypada zbyt blado i nijako...
Przyznaję, że w blond włosach jest jej do twarzy, w brązowych, czarnych i rudych też, w każdym wygląda ładnie. Ale najlepiej wg. mnie pasują do niej czarne albo brązowe,a blond...w ostateczności.
No a ja mam taki odcień włosów jak Rose w ''Krzyku'' i się nie chwale ;)
(co prawda se pofarbowałam ale to szczegół)xD
Rose jest zniewalającą aktorką i we wszystkicj kolorach jej ładnie :) No ale w czarnych....ah...najlepiej
Ta aktorka ma bardzo jasną skórę,jest blada jak ściana, więc w jasnych włosach wygląda jakby jej praktycznie wcale nie było. A tak poza tym, kto wygląda ładnie w blond włosach?
Ta aktorka ma bardzo jasną skórę,jest blada jak ściana, więc w jasnych włosach wygląda jakby jej praktycznie wcale nie było. A tak poza tym, kto wygląda ładnie w blondzie?
Phoebe daj spokoj.
Tak zgadzam sie ten Czekoladwoy Braz JEST swietny w PT tez wygladala Pieknie ale ta noga .. ja momentami smialam sie z filmu "This is go-go no cry-cry"a potem ten Zombie i "Woops" ale wtedy jeszcze nie miala karabinu .. a tak miala patyk i caly czas sie przewracala haha ;P Film byl w typie Komedia nie Horror ;]
W Planet Terror była zniewalająca(świetna była scena z minigunem)... No i oczywiście świetnie wyglądała w 8 sezonie Czarodziejek i nie tylko fryzurę miała ładną ale też styl ubioru elegancki.