Roselyn Sánchez

Roselyn Milagros Sánchez Rodríguez

7,4
2 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Roselyn Sánchez

Facet aż wystrzelił przez iluminator na wyższy pokład. Jest niesamowita. To nic, że bardzo stara.
Ma posągową figurę. Świetna aktorka. Chciałbym, żeby miała w sobie coś mojego.

Przecież nie jest bardzo stara, ma 40 lat.
Zabrzmiało to tak jakby miała co najmniej 60 lat.

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Przeciętna 40-latka nie jest warta nawet oczu ślepca. Czas płynie nieubłaganie. Takie jak Sánchez są na tyle zamożne, że potrafią o siebie zadbać i rzeczywiście tej czterdziestki nie widać. Nie chodzi mi tylko o kremy i skalpel. One mają czas i miejsce, żeby biegać, rozciągać się, pływać. Dbają o ciało, więc zachowują młodość o 15 lat dłużej.

A ile ty masz lat, pięć? "Bardzo stara" - to pojechałeś, chyba nie zdajesz sobie sprawy, że czterdziestolatki, wcale nie są stare tylko po prostu dojrzałe, twój komentarz jest nie na miejscu. Być może obracasz się w kręgach gdzie kobiety po 40-stce wyglądają staro, ale to wyłącznie ich wina i raczej nie ma to nic wspólnego z ich wiekiem. Równie dobrze można spotkać 20-latkę która jest niezadbana i wygląda nieciekawie. Nie lubię takich określeń jakimi się posługujesz.

użytkownik usunięty
MademoiselleKier

Ale ile sama masz lat, że się tak prujesz na mnie?

No oczywiście, z całej mojej wypowiedzi zrozumiałeś /aś tylko początkowe zdanie, widzę że mój post był za długi.

użytkownik usunięty
MademoiselleKier

Do tego z kolei przymierzałaś się okrągły rok. Co robiłaś w między czasie? Szukałaś nowych majtek w szafie?

Haha, nie <3 ale widzę, że taki to typ zamiast bronić przekonań broni głupiej wypowiedzi, nie wszyscy spędzają na forum na filmwebie całe swoje życie.