Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Panowie spójrzmy prawdzie w oczy, prawda jest taka że gdyby nie było jej w Transformers 3 to dla
mnie film nie wart obejrzenia :)

MrKafar14

Jak dla mnie ciut lepsza od Megan, ale nie dużo ;D

MrKafar14

To jakiś żart,aktorka jedyne co pokazała to niezłe ciałko NIC więcej.
Wygląda jakby się nawaliła,a jej usta wyglądają... zresztą sami zobaczycie.
DNO 3/10,albo wiecie co 2/10.

RedChrisMaster

To prawda ten film to jest DNO, i ja nie twierdze że Rosie to dobra aktorka, tylko myślę że gdyby nie ona (a jest piękna) to żałowałbym że obejrzałem :P

MrKafar14

Nie wierze, jak możesz tak mówić.. Co ona ma w ogóle z ustami?
Imo mapet z niej, chyba przegięła z operacjami, trochę mi przypomina Michaela Jacksona.

techlogic

Co mogę powiedzieć? -Gust, gustowi nie równy :D

MrKafar14

Mimo , że zagrała słabo , to kipiała seksem . Nie mogłem oderwać oczu . Piękna .

kw1999

Dokładnie :) widze że ktoś zrozumial sens mojej wypowiedzi ;)

MrKafar14

Ona nie jest aktorką! Chyba, że początkującą... ale jakoś się nie wykazała ;/

MrKafar14

Takich "aktoreczek" w stanach jest tysiące. Nie rozumiem w ogóle powodu zatrudnienia jej w takiej produkcji. Ani ona ładna ani ona aktorka :(

MrKafar14

Oj ona nie musiała być utalentowana aktorsko w tym filmie, wystarczy że jest ładna. Robi ładne tło i to wszystko. Dla mnie to żenada, ale ludzie gorsze rzeczy robią żeby znaleźć się w filmach.

MrKafar14

gdyby nie bylo jej w Transformers 3 to pewnie nie zauwazylbym roznicy. Gra tylko urodą i nic więcej :)

bartii93

Czym ? No weź przestań ;)

MrKafar14

Umówmy się Rosie jest piękna i sama chciałabym tak wyglądać... a Megan wcale nie jest lepsza ona sobie cała twarz zrobiła i cycki a i nikt jej nie krytykuje...