Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Dlaczego modelka gra jedną z głównych ról w takim świetnym filmie i jeszcze jest to jej pierwsza rola????
Jak nie wiesz o co chodzi to chodzi o kase albo zajebiste plecy :)

Boferek

ktos jej zalatwil bankowo;p i pewnie potrzebowali jakiejs z ladnym cialem zeby miala co pokazac bo talentu to za grosz nie ma;p

socco333

A jak miała by niby być utalentowaną aktorką skoro to jej pierwsza rola. A jak na pierwszy raz to nie było tragicznie.

Cyszard

nie bylo tragicznie? no wedlug mnie bylo :) nie przepadam za megan fox ale ona mi do tego filmu 100 razy bardziej pasowala... A nie jedna mloda poczatkujaca aktorka potrafi pokazac wiecej niz ona :)

socco333

A zresztą co to za rola: kręcenie dupą i krzyczenie :)

Boferek

Potrzebowali ozdoby a nie aktorki...? :)

użytkownik usunięty
Boferek

ależ ona szpetna, co jej się w usta stało? pszczoły ją pogryzły? w dodatku ma wyraz twarzy idiotki. ona ma tyle sexu w sobie co stare trampki

Nie gadaj... Dziewczyna jest śliczna, a usta ma, jakie ma, niektórzy z takimi właśnie się rodzą. Szkoda, że jeszcze większe wary nikomu nie przeszkadzają u Jolie. Moim zdaniem Rosie poradziła sobie całkiem nieźle, zwłaszcza, że to jej pierwsza rola ;)

masquerade__

ja myślę że po prostu potrzebowali fajnej taniej laski co umie biegać w szpilkach a taniej bo na 100% zapłacili jej mniej niż krzyknęła im np. Megan Fox poszli na wygląd i niską gażę taka moja opinia na jej temat

a co do wypowiedzi poprzedników faktycznie jest szpetna tylko w niektórych scenach wyglądała atrakcyjnie głównie to te usta przysłaniają resztę twarzy a Joli te "wary" po prostu lepiej pasują

pozdrawiam

masquerade__

Jej usta wygladaja jak pontony.
Jolie ma naturalne usta, nie sa tylko grube, ale i na 'dlugosc' odpowiednio duze i wygladaja ladnie. Moja znajoma tez ma takie ogromne usta, ale wyglada to ladnie. Botoksem mozna powiekszyc usta, ale niekoniecznie beda pasowaly, poza tym, raczej ciezko bedzie o ich naturalnosc.

nati_wlkp

Oboje jesteście zabawni :P Tak wielkie usta nigdy nie będą wyglądały ani ładnie, ani naturalnie. W żadnym przypadku. Jak dla mnie Rosie jest prześliczna nawet z tymi dużymi ustami, no ale... Haters gonna hate ;) Prawie mi Was szkoda :)

masquerade__

Szkoda mi ciebie, bo niewiele widziales. Sa kobiety z duzymi, naturalnymi ustami i wygladaja przepieknie ;)

nati_wlkp

Szkoda mi Ciebie, bo dorabiasz mi penisa :P I nie wiem, czy mam uważać to za komplement, czy obelgę :P Buźka, pa! ;*

masquerade__

No to sorry, nie przyuważyłam, że jesteś kobietą ;)
A co do reszty, to nie wiem co Ciebie tak bolą nasze komentarze, ze wyskakujesz z tekstem 'szkoda mi was'. Szkoda, to moze Ci byc dzieci z domu dziecka, a nie kogos kto ma inne zdanie niz Ty.