Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Przerzucając kilka nowych elementów dla pulpitu znalazłem Panią, która z początku zmyliła moja czujność bo wziąłem ją za Rosie Alice Huntington-Whiteley a okazało się iż jest to nasza rodaczka - Monika Pietrasinska

desktopgirls.com/display.asp?from=home&photo_id=7794
desktopgirls.com/display.asp?from=home&photo_id=7796

Prawda że podobna, szczególności buzia i oczy.

Marucins

Monika ładniejsza

lesiu234

No toż :) ale z początku myślałem że to jedna i ta sama osoba.

Marucins

chciałbym zobaczyć tego ryja ale bez tapety ot co

Schizofrenik_XXI_wieku

A ja chciałbym ochrzanić twoich rodziców za to że nie potrafią wychować kogoś takiego jak ty.

Spicke

oł je
wierz w mistrzostwo stylistów, ale pewnie z rana byś jej nie poznał

Schizofrenik_XXI_wieku

Ja się nie czepiam tego że krytykujesz jej wygląd (jednak jeśli o to chodzi to bez makijażu żaden z nas jej nie widział więc chyba ty przyjmujesz założenie że wszystkie kobiety bez makijażu są brzydkie) tylko określenia "ryj" którego użyłeś i nie ważne czy kobieta jest ładna czy brzydka bo gdybyś w mojej obecności jakąkolwiek tak nazwał to za ten brak wychowania oberwałbyś w zęby ale na szczęście dla takich jak ty wymyślono internet abyś mógł bezkarnie obrażać ludzi których nie znasz.

Spicke

OBERWAŁYM W ZĘBY??? wtf??? za obcą kobietę???? HAHAHAHAH

Schizofrenik_XXI_wieku

Z tym że za obcą kobietę dałbym komuś w zęby to faktycznie przesadziłem (pisałem w nerwach i mnie trochę poniosło) ale za moją kobietę to na pewno.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Znów mamy jak że kulturalne słownictwo "burdelu", "poruchasz".
Jeśli niewychowana świnia niepotrafiąca się kulturalnie wyrażać to ma być "prawdziwy facet" to znaczy że ci "prawdziwi faceci" pozostali na etapie neandertalczyków więc chyba powinni wrócić do swoich jaskiń aby tam krzesać ogień przy pomocy kamieni a nie pchać się przed komputer.
Dla twojej informacji "roadster_driver" nigdy nie byłem i nigdy nie będę w "burdelu" ponieważ nigdy nie musiałem i nie będę musiał a jeśli ty i twój kolega "Schizofrenik_XXI_wieku" korzystacie z takich usług bo żadna normalna kobieta by was nie chciała to nic dziwnego że nie poznajecie rano tych pani bez makijażu.

użytkownik usunięty
Spicke

sadzac po twojej mentalnosci babskiego przydupasa, to jestes jeszcze prawiczkiem, a z burdelem do mnie tu nie wyjezdzaj, bo sie osmieszasz. Idz sobie poogladaj "kopciuszek w rytmie milosci" piz.dusiu-plastusiu i nie odpisuj ;)

Nie no widzę że mamy tu "geniusza" który po kilku napisanych zdaniach potrafi ocenić człowieka i stwierdzić że jest "babskim przydupasem" i "prawiczkiem" (z tego co wiem to ginekologowi potrzeba czegoś więcej niż rozmowa aby stwierdzić dziewictwo ale widać ty jesteś mądrzejszy i wystarcza ci kilka zdani).
Co do burdeli to może się pomyliłem bo pewnie cię na nie nie stać i musisz się zadowolić filmami dla zboków w internecie.
Czepiasz się tego co oglądam a więc odpowiedz mi na dwa pytania czy ty na serio oglądałeś "Seks w wielkim mieście"? i drucie pytanie czy podczas seansu miałeś okres?
Widać faktycznie nie jestem "prawdziwym facetem" ponieważ nigdy w życiu nikt nie byłby w stanie nakłonić mnie do obejrzenia tego jakże kobiecego filmu (to że to film dla kobiet wiem od nich bo nie znam żadnego mężczyzny który by to oglądał a już na pewno nie przyznałby się do tego).
I jeszcze jedno małe pytanko na koniec co miało znaczyć ";)" na końcu wypowiedzi zadowolenie z tego co napisałeś?

użytkownik usunięty
Spicke

i ten sex w wielkim miescie ocenilem w 1-10 na 1, podczas gdy ty dajesz najwyzsze oceny jakims filmom nawet nie dla kobiet, ale dla dziewczynek. Moze ty jakis pedofil jestes, dla tego taka z ciebie cio.ta, trudno powiedziec, ale na pewno jestes jakis "specjalny".

Jak nic jestem "pedofil" zwłaszcza że odtwórczyni głównej roli ma 22 lata więc jest jeszcze dzieckiem :)

użytkownik usunięty
Spicke

wiesz, w teletubisiach tez graja dorosli, co nie znaczy, ze to program dla normalnych doroslych ludzi

Przepraszam bardzo że pytam ale oglądałeś ten film że wiesz dla jakich to ludzi?

Skoro ty pozwoliłeś sobie na ocenianie mnie to teraz troszeczkę psychoanalizy twojej osoby.
W twoich wypowiedziach widać agresję i frustrację gdy wypowiadasz się na temat seksu i kobiet. Zazwyczaj jest to spowodowane niezaspokojeniem seksualnym lub uzależnieniem od seksu. Krótko mówiąc albo jesteś prawiczkiem albo seksoholikiem.

Spicke

ej cieciu ode mnie to wara

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ja się bawię w seksuologa?
To ty jako pierwszy zacząłeś się bawić w seksuologa i netowego psychiatrę w momencie gdy na podstawie kilku zdań zacząłeś stwierdzać kto jest sługusem kobiet i prawiczkiem.
Ja mam obsesję? Ja jedynie zwróciłem uwagę że osobom które używają słowa "ryj" w stosunku do kobiet brakuje wychowania ("ryj" to ma świnia a nie człowiek) a ty zacząłeś mnie wyzywać od "babskich przydupasów", "prawiczków", "cio.t" potwierdzając tym samym że miałem rację co do złego wychowania.
Jesteś jednym z tych którzy innych oceniają ale sami nie lubią być oceniani bo przecież w twoim świecie to ty jesteś najmądrzejszy, zawsze masz rację a każdego innego kto nie będzie ci potakiwał jak na twojego osobistego "przydupasa" przystało trzeba zełgać ponieważ nie potrafisz prowadzić dyskusji zachowując choć minimum kultury.
Co do tego że żyjemy w innych światach to nie masz racji bo świat jest jeden jednak zostaliśmy wychowani w inny sposób i obracamy się w innym towarzystwie bo widzisz może kobiety które znasz lecą na ciebie jak powiesz im że mają "ryj" (choć szczerze wątpię aby istniały aż takie idiotki) jednak te które ja znam to by cię za coś takiego osobiście (bez pomocy żadnego "przydupasa") wykastrowały.

I na koniec skąd pomysł że szukam przyjaciół i że akurat wśród ludzi takich jak ty?
A jeśli chcesz zaprzestać dyskusji to nie pisz żebym nie odpisywał tylko przestań mnie obrażać a nie będę miał powodów aby dalej pisać.

użytkownik usunięty
Spicke

a co to jest kobieta, jakis wyzszy gatunek? Nie masz za grosz szacunku do wlasnej plci i to mi nie pasuje. Poza tym kobiety jednak wola chamskich facetow, mimo iz kazda temu zaprzeczy, bo one nie wiedza czego chca, ale kazdy doswiadczony facet wie, ze du.py nie leca na piz.dusiow, ktore je na rekach nosic, bo tacy szybko sie nudza. Z reszta ja mam poglad, ze z babami krotko, bo to cwane, wyrachowane su.ki - trzeba pykac ile mozna i sie nie przyzwyczajac, bo to sensu jest pozbawione, ja kobietom nie ufam i jak bedziesz mial jakies doswiadczenie w zwiazkach, to podzielisz moj poglad. Poza tym z jakiej racji kobiety maja miec wiecej przywilejow? Co to jakis wyzszy gatunek? Tak je traktujesz, bo one wmawiaja ci, ze tego oczekuja (nie wprost), a ty myslisz, ze jak bedziesz szedl ich sladem, to wtedy sobie zamoczysz - bo jak inaczej? To tak sie nie odbywa i kiedys to zrozumiesz- ja mialem takie poglady, jak ty moze w gimnazjum, zycie nauczy cie, ze jest inaczej... docen moje tlumaczenie i nie gadaj juz bzdur

Widzę że zaszło tu grube nieporozumienie wcześniej tego nie pisałem ponieważ była mowa o obrażaniu kobiet a nie mężczyzn gdyby ktoś mi w twarz powiedział że mam "ryj" to oberwałby zapewne tak samo jak za moją partnerkę (taki odruch) więc raczej uważam mężczyzn i kobiety za równych sobie a nie że kobiety są wyższym gatunkiem. Jak sądzisz że noszę kobiety na rękach to się grubo mylisz (mają nogi tak jak ja więc niech ich używają).

użytkownik usunięty
Spicke

to nastepnym razem pisz jasniej. Jak ktos ma szacunek do mnie, ja mam i do niego - nie bede szanowal byle kogo ze wzgledu na plec jedynie - nie bede tez rozpieszczal kobiet, bo to nie sa dzieci, tylko dorosli ludzie i niech sobie radza, nie robiac tego czyims kosztem, a wiele jest takich cio.tek, co daje sie przez nie wykorzystywac i takich nie trawie. Jak ma byc rownouprawnienie, to niech kazdy ma tak samo, a nie ze jedna strona ma wiecej przywilejow wzgledem drugiej i jeszcze robi z siebie ofiare - aby byla jasnosc. No dobra, wiec doszlismy do porozumienia.

Tak nareszcie rozumiemy o co komu chodzi i doszliśmy do porozumienia.

Spicke

Co tam Spicke... "doszliśmy do porozumienia" z tym damskim bokserem? przecież ten neandertalczyk nie potrafi żyć w XXI-wiecznym społeczeństwie.
"Poza tym kobiety jednak wola chamskich facetow, mimo iz kazda temu zaprzeczy, bo one nie wiedza czego chca" (cyt:roadster_driver ), w dodatku znawca psychiki kobiet a psychologiem nie jest z pewnością sądząc po "jego" wypocinach. Pozdro.

alekstar

Wiesz mógłbym dalej się z nim kłócić ale po co przecież nie zmienię jego osobowości więc wolałem skończyć dyskusję.
A co do tekstu "Poza tym kobiety jednak wola chamskich facetow, mimo iz kazda temu zaprzeczy, bo one nie wiedza czego chca" to słyszałem już coś podobnego w serialu który toczy się na sali sądowej i można go podziwiać na kanale TVN.

Schizofrenik_XXI_wieku

a co swoją starą kiedyś rano bez tapety zobaczyłeś ? I dlatego masz taką traumę ?

max_38

nie, twoją i dlatego to taka trauma, bo taki bazyl z tapetą morduje

Schizofrenik_XXI_wieku

a mogli ciebie wziąć do tej roli. Bez charakteryzacji byś się nadał

max_38

HAHAHH JAKI TY MASZ PROBLEM, WIDZĘ ŻE FILMWEB BIERZESZ NA BARDZO SERIO AHHAHAHA

Schizofrenik_XXI_wieku

problem to ty masz na drugie

Marucins

Monikę pooglądaj sobie tutaj - http://www.pigeonbielizna.pl/jesien-zima-2010-2.html

a przy okazji napisz mi jak się nazywa blond lala :))))