Widziałem trailer T3 i ta babka w ogóle nie umie grać. Jest strasznie sztuczna, bez emocji. Nie wiem jak do takiego filmu można brać kogoś kto nigdy nie występował przed kamerą. A w dodatku jest brzydka.
Oceniać grę aktorską po trailerze??!! BIG LOL
lostek, nie ośmieszaj się
A poza tym, czy Megan Fox umie grać? :)
Na pewno Megan lepiej gra od niej. I czemu big lol? Trailerów było kilka, dużo scen z nią. Poza tym jak ktoś nie umie grać to widać od razu i potrafię to ocenić po fragmencie. Zresztą... już widziałem film i tylko się przekonałem, w tym co pisałem. Daremna gra aktorska z jej strony. Ciągle ten sam wyraz twarzy, a w zasadzie jego brak.
Wierz mi - można :)
Najwyraźniej ominęła Cię męka obejrzenia trailera. Już postawa tej "aktorki" w samej zapowiedzi powala na kolana. Strach się bać co zobaczę w pełnej wersji filmu :D
lostek, z ciebie to taki fajny błazen - nawet nie muszę cię widzieć w trajlerze :) dziękuję ci, że jesteś na tym świecie - jest weselej
Zgadzam się (jeśli chodzi o trailer). Jednak ostatecznie wypowiem się po obejrzeniu całego filmu. Poza tym Megan Fox też masakrycznie zagrała w poprzednich częściach. =P
Zobaczymy po całym filmie, ale jest brzydka i na dodatek na zwiastunie miała laga (nie mogę z niej) otwarte usta i stoi. Czy scena jak leży pod biurkiem i płacze, czy spada w budynku, czy jak jeszcze są w łóżku. Wiecznie ta sama twarz (hahaha)
A Megan jest boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No wiem, ale jakoś mnie tak bardzo nie drażniła, jak ta Rosie, która miała jedną i ta samą minę, otwarte i dziwne usta.
W porównaniu do tej, Megan to mistrzyni. Nawet w teledysku Eminema lepiej zagrała niż ta w Transformersach ;]
również popieram w 100% jest beznadziejna i tragiczna... nie można jej nazwać aktorką... i to jej drobnienie nóżkami zamiast biegu jest poprostu żenujące....