Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Widziałem trailer T3 i ta babka w ogóle nie umie grać. Jest strasznie sztuczna, bez emocji. Nie wiem jak do takiego filmu można brać kogoś kto nigdy nie występował przed kamerą. A w dodatku jest brzydka.

lostek815

popieram w 100%

lostek815

nie ma to jak oceniać grę aktorską po 20s w trailerze ;)

keymil_filmweb

Oceniać grę aktorską po trailerze??!! BIG LOL

lostek, nie ośmieszaj się

A poza tym, czy Megan Fox umie grać? :)

adas_80

Na pewno Megan lepiej gra od niej. I czemu big lol? Trailerów było kilka, dużo scen z nią. Poza tym jak ktoś nie umie grać to widać od razu i potrafię to ocenić po fragmencie. Zresztą... już widziałem film i tylko się przekonałem, w tym co pisałem. Daremna gra aktorska z jej strony. Ciągle ten sam wyraz twarzy, a w zasadzie jego brak.

keymil_filmweb

Wierz mi - można :)
Najwyraźniej ominęła Cię męka obejrzenia trailera. Już postawa tej "aktorki" w samej zapowiedzi powala na kolana. Strach się bać co zobaczę w pełnej wersji filmu :D

lostek815

tez mi sie tak wydaje... dziewczyna tam nie pasuje.. ale zobaczymy po oberzeniu calego filmu...

lostek815

lostek, z ciebie to taki fajny błazen - nawet nie muszę cię widzieć w trajlerze :) dziękuję ci, że jesteś na tym świecie - jest weselej

fly79

Znamy się, że mnie obrażasz?

lostek815

zgadzam sie, juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc jej usta w 3D :/

fenixgirl

hahaha xD boskiee! ;D

djathtas

dobre ;dd

lostek815

Zgadzam się (jeśli chodzi o trailer). Jednak ostatecznie wypowiem się po obejrzeniu całego filmu. Poza tym Megan Fox też masakrycznie zagrała w poprzednich częściach. =P

Kondzioslaw

Zobaczymy po całym filmie, ale jest brzydka i na dodatek na zwiastunie miała laga (nie mogę z niej) otwarte usta i stoi. Czy scena jak leży pod biurkiem i płacze, czy spada w budynku, czy jak jeszcze są w łóżku. Wiecznie ta sama twarz (hahaha)
A Megan jest boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINICorn

Jestem po filmie i stwierdzam, że ona nie potrafi grać. Megan 100 razy lepsza

agata0707

Pomijając, że Megan też nie potrafi grać.

damian6d17

No wiem, ale jakoś mnie tak bardzo nie drażniła, jak ta Rosie, która miała jedną i ta samą minę, otwarte i dziwne usta.

damian6d17

W porównaniu do tej, Megan to mistrzyni. Nawet w teledysku Eminema lepiej zagrała niż ta w Transformersach ;]

lostek815

Po obejrzeniu filmu nie mam zrzutów do tego jak zagrała. I tak była o niebo lepsza od Megan.

lostek815

w czasie bitwy stała jak kołek, nie umie grac , jak dla mnie lepsza była Megan :)

tinkus_1993

Jasne, że Megan lepsza!
Mam pyt, bo chciałam iść na Transformersów, polecacie? Fajny? ( ;

nikonamka11

ja oglądałam na necie, mi sie podobał :D

tinkus_1993

OK, dzięki < ;

lostek815

również popieram w 100% jest beznadziejna i tragiczna... nie można jej nazwać aktorką... i to jej drobnienie nóżkami zamiast biegu jest poprostu żenujące....

lostek815

fake akcent :ppp