Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Przypadła jej nieco niewdzięczna rola zastępczyni Megan, do której wielu wzdychało
oglądając obie części Transformers, przez co sam ten fakt - a nawet żal - że pani Fox
zabrakło od razu odcisnął negatywne piętno na Rosie w oczach fanów Megan. Tak nie
powinno być - Rosie to Rosie, Megan to Megan, wywalenie Fox z filmu to nie wina blondynki,
tylko Spielberga, ale każdy teraz będzie je porównywał, dopóki Angielka nie zagra w innym
filmie.
To tyle w kwestii co NIE powinno być oceniane - a powinna być gra aktorska.
Ja nie obejrzę 3 części, w ramach osobistego protestu (też jestem fanem Megan, ten film
bez niej to jak tłuszcz z blachy, na której smażył się stek, ale dziadek stwierdził, że nie jest ok
i go wyrzucił)

Sawyer92

ja do Megan jestem obojętny ale aktorką to ona jest kiepską. Za to Rosie, która jest modelką - a Tranformerrs to jej pierwsza potyczka z aktorstwem - poradziła sobie znacznie lepiej niż Fox, mam nadzieję że pokaże co potrafi w jeszcze kilku filmach.
A porównanie do blachy i tłuszczu. - żenada.

Sawyer92

Ja też zbojkotowałem film, ale tylko tak, że nie poszedłem na niego do kina (na dwóch poprzednich byłem). Trochę porywczo, bo tylko dowiedziałem się, że Megan nie będzie i wcale nie obadałem tej Rosie, jej zastępczyni tylko od razu wygłosiłem powyższą deklarację. Ale ostatnio obejrzałem i ta Rosie wcale nie jest taka zła, rzeczywiście. Szkoda tylko że twórcy rozwinęli wątek miłosny i wyszło jakieś romansidło, tak na poważnie, a z Megan to wychodziło jako "zabawne sytuacje w związku dwojga prawie dorosłych ludzi" i humor i teksty były świetne. Dobrze że chociaż Sam nie stał się za bardzo dorosły w tej 3 części i dalej ma problemy natury egzystencjalnej z rodzicami czy tym, jakim samochodem akurat jeździ.
Co do samej akcji i walki Transformersów myślę że i tak postać Rosie i wątek miłosny przyćmiły je przy samych zapowiedziach.

BananowyZong666

Trzecia część i tak jest przesadą, bo już w drugiej zastanawiałem się, ile jeszcze do końca...ileż można oglądać jak się tłuką roboty, choćby była idealna fabuła, to po pewnym czasie i tak jest już dość. Dla mnie koniec powinien być na 2 części i tyle. Nawet nie umiałbym się zmusić żeby obejrzeć trójkę.
A ty adam zajmij się lepiej ocenianiem filmów, bo do oceniania moich wypowiedzi jeszcze bardziej się nie nadajesz.

Sawyer92

Film jakos nie stracił na braku Megan . Ale Rosie jest straszna..

Sawyer92

Według mnie Megan bardziej pasowała do tej roli. Lubię Rosie- ale jako modelkę i jak na razie jej gra aktorska mnie nie przekonała w tym filmie. Fox może oscarową aktorką nie jest ale w roli Mikaeli mi się podobała chodź zawsze mogło byc lepiej ;)

Sawyer92

Megan była lepsza na moje oko...a Rosie...raczej niee...właściwie to zdecydowanie NIE! nie do tej roli...a jej rozmowa z Megatronem-jeszcze bardziej zdecydowne NIEEE

Sawyer92

Megan ! :)

Sawyer92

Ta nowa ma lepszy tyłek zdecydowanie od Megan Fox, ale ja wolę bardziej bruntetki, ale tyłek jest najważniejszą częścią kobiety, trudny wybór więc; obie są tak samo uzdolnione według mnie ;-)

big2www

Tylko i wyłącznie Megan ma być w transformersach. Nie podobała mi sie za bardzo ta Carlie czy jak ona tam ma... Jakoś od jedynki mi pasowała Megan, jak Shia do niej zarywał i wszystko sie fajnie zaczeło a tutaj nagle zmiana... no ale trudno, film wdg mnie bardzo fajny, długi i z dobrą fabułą, naprawde było sporo fajnych fabularnych wątków :) Pozdro