Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley

6,2
2 854 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rosie Huntington-Whiteley

Dowartościowujecie sie ? Po prostu przyznajcie, że jest ładna i tyle. A nie piszecie bzdury, że spała z kims tam, żeby dostac role w Transformersach(WTF???). Zapomniałem, ze to Polska, skoro ona ma dobrze to musimy pozazdrościc.

pitixpl

nad wyglądem niema co dużo dyskutować, ewentualnie do talentu aktorskiego można by się przyczepić :)

Ned23

Najbardziej denerwowały mnie już te tematy, ze musiała sie z kimś przespać, żeby dostac role.
Wiesz to jej pierwszy film, jest modelką, więc wątpie, żeby zdobyła jakieś przyszłe nagrody aktorskie :)

pitixpl

Z nikim nie spała. Nie wszystkie ładne dziewczyny nie mają do siebie i swojego ciała szacunku. Ludzie po prostu chcą ją oczernić. Rosie jest młoda może zobaczymy ją jeszcze w jakimś mało wymagającym kinie również przy jakimś dobrym aktorze. Nagród nie będzie :)

Ned23

Zgadzam się :)

pitixpl

brzydka jest, megan może trochę lepsza od niej

pitixpl

Materacem nie byłam żeby osądzać który reżyser ją pukał; śliczna z niej dziewczyna ale aktorka żadna. Tyle w temacie.

pitixpl

Może i niektórzy obniżają jej ocenę z zazdrości ale ty też troszkę przesadziłeś z tymi 10 gwiazdkami bo aż taką dobrą aktorką to ona nie jest.

Spicke

Fakt, przemyslalem moja decyzje i nie zamierzam wystawiac jej oceny. Zagrala dopiero w jednym filmie. Sliczna jest i to jest najwazniejsze w moim temacie. Zazdrosne kobiety, które obnizaja srednia sa dla mnie zalosne. Pozdrawiam.

pitixpl

Śliczna to jest Kate Beckinsale - ma raczej słabe umiejętności aktoskie ale za to wygląda wspaniale (i ten jej głos!).
Teoretycznie taka jest również z Rosie Huntington-Whiteley... ohh wait - ona nie ma żadnych umiętności aktoskich a to czy jest piękna to mocno dyskusyjna sprawa. Ma świetną figurę, jest wysoka ale twarz ma po prostu beznadziejną - sztuczne, napompowane usta, mina kaczki srającej na pustyni, cały czas otwarte usta... właśnie dlatego ma taką niską ocenę a Kate Beckinsale tak wysoką. Po prostu ta Rosie to pusta lala która nie ma nic do zaoferowania i dlatego ludziom po prostu się nie podoba.

użytkownik usunięty
pitixpl

Dla mnie żałośni są ludzie, którzy oceniają innych po przejrzeniu ocenionych filmów. Zresztą reprezentujesz prostaczków z filmwebu więc czego tu się spodziewać? Nie potrafisz napisać niczego poza prowokacją czy kilkoma śmiesznie skleconymi zdaniami. Ta aktorka jest słaba i do tego ma te wstrętne wypchane usta. Przecież Megan Fox ma większą średnią więc raczej to nie jest zazdrość.

A obiecałem sobie nie marnować czasu na takich typów...