Rufus Sewell

Rufus Frederick Sewell

7,8
16 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rufus Sewell

bardzo podobał mi się w w tym serialu :)

użytkownik usunięty
Anda00

O, tak!

W ogóle polecam bardzo serial. Może chwilami zbyt uproszczony i czarno-biały (na pierwszy rzut oka widać kto jest "tym dobrym" a kto "tym złym"), ale jeśli komuś to nie przeszkadza - to wciąga i przyjemnie się ogląda - szczególnie jeśli ktoś lubi te czasy, tutaj pod względem wizualnym są naprawdę fajnie pokazane.
I mamy bardzo ciekawych głównych bohaterów bohaterów, szczególnie role męskie ^ ^ . Moją uwagę przykuł przede wszystkim przeor Philip (wierzący w swoje Ideały i potrafiący z mocą ich bronić) i Tom Budowniczy (marzyciel i pasjonat, ach...)

Hehe, właśnie, Tom ^ ^ Jego gra właśnie Rufus Sewell. (a propos, kolejna pozytywna rola - czyli nie zawsze gra "tych złych" :D) Można się zakochać i od razu znienawidzić jego kobietę :D

Baaaaardzo polecam serial, naprawdę. Chociażby ze względu na Sewella i MacFadyena :D

zgadzam się z tobą, Philip i tom byli moimi ulubionymi postaciami :)

Zgadzam się, Philip i Tom jak najbardziej! Ja lubiłam jeszcze Jacka - może trochę niedorosły, ale marzyciel, artysta, te płomienne włosy, ach ;D

O tak... Tom Budowniczy- Rufus idealnie zagrał swoją postać:) na dodatek jego charyzma i wygląd - nic dodać, nic ująć ;)

Othyim_Lunarsa

Głównie dla niego oglądałam ten serial, który z czasem mnie wciągnął. Tak, wyglądał wspaniale:P