Rufus Sewell

Rufus Frederick Sewell

7,8
16 493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rufus Sewell

według mnie jego 'agresywna' bo inaczej tego okreslic sie nie da uroda i dzikie spojrzenie powalaja na kolana...mniam...:) a wy co o nim sadzicie?

O tak:) Dokładnie mogłabym to samo powiedzieć. Zakochałam się w tych wrednych rolach.. Pociągają mnie chyba czarne charaktery.
I ma takie oczy... I świetnie określiłaś - "agresywna uroda". Jest idealny:)

użytkownik usunięty
Oslica

Piękny, szczególnie jako król Marek. Jako Izolda nigdy bym nie chciała Tristana przy takim mężczyźnie jak Rufus Sewell!

Taki męski... Uwielbiam ten typ ^^. I ma świetny uśmiech.

Charlize

OOO lubię go nadaje się do grania czarnych charakterów.Podobał mi się jako Agamemnon w "Helenie trojańskiej" lubię takie filmy jako Książę Marek też był nie zły

Dla mnie genialny aktor. Poza tym piękny i straszny zarazem - moja wymarzona kombinacja :) Ostatnio ogladałam dodatki do Karola II na DVD -baaaardzo ciekawie opowiada o filmie i roli. Inteligentny, męski i z charyzmą. Zobaczyć go w teatrze - marzenie.

porcelainee

Nigdy niepodobali mi się faceci tacy spod żelazka. Agresywna jest dobrym określeniem dla jego urody. Chciałabym obejrzeć wszystkie filmy z Nim.
Byłam pod wrażeniem jego roli w złośnicy i w obłędnym rycerzu. Porównując tylko dwie jego role mogę śmiało stwierdzić, że jest dobrym aktorem.
O wyglądzie mam takie samo zdanie jak poprzedniczki :D

użytkownik usunięty

Jest piękny, ale zdjęcie można byłoby zmienić.

facet o agresywnej urodzie,dobrze powiedziane,no jest niezły jednym słowem,ale zdjęcie faktycznie możnaby było zmienić

fenix

O Mmmmatko!!!
Gdybym była Lady Jocelyn, i taki Rufus Sewell (Count Adhemar <3<3<3<3<3) siedziałby obok mnie to Bosh!!! Chyba bym się na Niego rzuciła!! Był FANTASTYCZNY!! Ten wzrok.. ta fryzura.. C'est creme de la creme!!
Adhemar Rocks!!!!

no zgadzam się jak go zobaczyłam w jedenastej godzinie to myślałam że zemdleje , ładny jest , spojrzenie ma powalające

zlosnica500

Dziewczyny macie racje,cudny jest,bardzo przystojny,pod względem urody mój ideał ;p

littillea

zgadzam się, widziałam go jako Króla Marka (akurat po tym filmie stwierdziłam, że lepiej mu w długich włosach:P) i Agamemmnona. Mmmm, ciacho:) a oglądając "Legendę Zorro" to się poważnie zastanawiałam, który wzbudza we mnie większe emocje, on czy Antonio:P

Ja również go uwielbiam. A moim ulubionym filmem jest Mroczne miasto bo jest to pierwszy film w którym go zobaczyłam. I mnie trafiło. Jak potem były inne filmy to tylko szukałam jego nazwiska w obsadzie ! Teraz namiętnie oglądam Jedenastą godzinę. Pozdro dla Rufusa!

Trzeba to przyznać jest bardzo przystojny ale nie w hollywoodzkim, wygładzonym stylu. Dla określenia jego urody użyłabym raczej słowa "drapieżna" .
Zgadzam się ma rzeczywiście bardzo przenikliwe spojrzenie ;)omg oglądając filmy z Rufusem mam czasem wrażenie że patrzy tylko na mnie, pewnie działa tak na wszystkie kobiety;))
A najbardziej w Sewellu podoba mi się to, że oprócz super wyglądu posiada również talent aktorski ^^