Rupert Grint

Rupert Alexander Lloyd Grint

8,1
33 020 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rupert Grint

jak widzę tych dzisiejszych aktorów takich jak rupert brzydal /.././...to z zażenowania nie wytrzymuje naprawdę.//

edwardnorton25

po wyglądzie oceniasz talent i karierę aktora?

Noel_Eileen

nie zwracajmy uwagi na tą osobę... Widocznie sam się wstydzi swojej twarzy i próbuje ośmieszać innych...
Mi się podoba gra Ruperta w HP. Poza tym jest bardzo sympatyczny i, w porównaniu do Daniela czy Emmy, bardzo skromny. :)

edwardnorton25

Ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat ;)
Daje Rupertowi zasłużone 8/10. Jeśli masz wątpliwości to obejrzyj Nauke Jazdy, bądź trailer Cherrybomb ( jeśli sądzisz, że skończy się równo z 'Potterem' ) - sądze, że w tym filmie dopiero da czadu.

edwardnorton25

A ja z zażenowaniem czytam tego typu komentarze. Uwazam ze chlopak jest swietny, z roku na rok coraz lepszy. Podoba mi sie najbardziej z calej mlodej obsady HP. Acha ... i uwazam ze jak na rudzielca jest bardzo interesujacy :).

edwardnorton25

Wygląd nie ma znaczenia. Rupert to dobry aktor. Wiem, bo oglądałam kilka innych filmów z nim. Jest lepszy niż Daniel, który przez całrgo "Harrego Pottera" ma jedną minę. Grint się umie wczuć. Rozwala mnie jego mina jak np. widzi pająki...

użytkownik usunięty
edwardnorton25

Brzydal? Eee.. kwestia gustu!
Nie oceniaj po wyglądzie! Patrz na talent!
Jesteś jakiś wszechwiedzący, że z góry uznajesz, że "skończy się równo z harrym"? To powiem ci coś! Mylisz się! Najpierw się dowiedz czegoś o jego karierze aktorskiej, o innych filmach, w których brał udział a nie próbujesz coś wywnioskować po jednym obejrzanym filmie! I po wyglądzie! [Według mnie jest bardzo przystojny, ale już mówiłam, że to kwestia gustu, a nie talentu.]
Rupert Grint jest wspaniałym aktorem. A ty jesteś żałosny! Tyle.