Ludziska jak on ma się wam podobać!?!!! Taki pomidorowy dzieciak zgadzam się!!! Może jak się uśmiechnie to ładnie wygląda ale....Bleeee /..Przez gadanie jest mi niedobrze...
Wg mnie jest bardzo przystojny ;) Może na kilku fotkach wyszedł brzysko, ale na większości jest śliczny ;)
tematem jest jego wygląd, a koleżanka powyżej stwierdziła, że jest przystojny, więc nie rozumiem po co te wyzwiska? i nie wspominała, że go uwielbia po samym wyglądzie =.=
Dokładnie... i Shana100 jak ja mam oceniać go po charakterze skoro go nie znam? Oceniam jego wygląd, grę aktorską... w obu przypadkach wysoko ;) Jest bardzo dobrym aktorem, a z wyglądu również mi się podoba.
nigdy go nie lubiałam za bardzo, ale po obejrzeniu sódemki... kocham go! O niebo lepszy od DanielA!
Ja też uważam, że jest przystojny. Tylko , że we wcześniejszych wersjach Harrego miał niezbyt ładą fryzurę i często musi robić głupie miny, no ale taką ma role ;) Ale poza tym to jest przystojny z twarzy. Zwłaszcza w ostatniej części :) Poza tym ładną ma rzeźbę.