Rupert Grint

Rupert Alexander Lloyd Grint

8,1
32 901 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rupert Grint

BRZYDAL NUMER 1!!!!

użytkownik usunięty

Ludziska jak on ma się wam podobać!?!!! Taki pomidorowy dzieciak zgadzam się!!! Może jak się uśmiechnie to ładnie wygląda ale....Bleeee /..Przez gadanie jest mi niedobrze...

Różne są gusta. Facet nie jest może ,,ciachem'', ale ma w sobie pełen urok;-)

Ekranizacja

'Nie liczy się wygląd a wnętrze'

Wg mnie jest bardzo przystojny ;) Może na kilku fotkach wyszedł brzysko, ale na większości jest śliczny ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Shana100

tematem jest jego wygląd, a koleżanka powyżej stwierdziła, że jest przystojny, więc nie rozumiem po co te wyzwiska? i nie wspominała, że go uwielbia po samym wyglądzie =.=

patt23r

Dokładnie... i Shana100 jak ja mam oceniać go po charakterze skoro go nie znam? Oceniam jego wygląd, grę aktorską... w obu przypadkach wysoko ;) Jest bardzo dobrym aktorem, a z wyglądu również mi się podoba.

Mi sie on podoba bardziej od Daniela.......

NATI179

Świetny aktor. Wygląda w tym wypadku nie zbyt wielkiego znaczenia. (8

Ale z ciebie niedorozwinięty dzieciak! BLEEEEE:)))

Karola_32

moim zdaniem Rupert jest to mega ciacho 10/10!!! a w 7 części jest poprostu boski:*

Nie podoba się, nie patrz. Proste jak konstrukcja koła....

użytkownik usunięty

nigdy go nie lubiałam za bardzo, ale po obejrzeniu sódemki... kocham go! O niebo lepszy od DanielA!

Ja też uważam, że jest przystojny. Tylko , że we wcześniejszych wersjach Harrego miał niezbyt ładą fryzurę i często musi robić głupie miny, no ale taką ma role ;) Ale poza tym to jest przystojny z twarzy. Zwłaszcza w ostatniej części :) Poza tym ładną ma rzeźbę.

Każdy ma swój gust mnie osobiście się podoba ma w sobie to coś;)Chociaż nigdy wcześniej nie podobali mi się chłopacy o rudych włosach.Zresztą to jest filmweb tu przede wszystkim ocenia się grę aktorska a nie wygląd.