Rupert Grint

Rupert Alexander Lloyd Grint

8,1
32 901 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rupert Grint

Obejrzałem trzy części HP. Harry i Hermiona jakoś się rozwijają, a ten potrafi tylko mdleć, piszczeć, bać się i robić minę wskazującą na to, że coś go obrzydziło. Nie wiem czy to taka debilna postać, czy koleś jest tak słaby.

Zakrza

Według scenarzystów właśnie taka jest jego postać. Książkowy Ron jest o niebo lepszy.

natix_xd

W książce miał przynajmniej swoje (często sarkastyczne) poczucie humoru... ale i tak był równie irytujący.

bunnylune

Sarkazm jest spoko.

Zakrza

Pewnie nie będę oryginalna, ale wolę sarkazm Severusa Snape'a (jeśli już trzymamy się HP) ;)

Zakrza

Taki jest w filmie... w książce dużo lepszy ;) nie trzeba od razu nazywać go "tragicznym gościem" :)

pattiewizard

W książce jest chyba Ron, a nie Rupert Grint.

Zakrza

To wiem -.- chodzi mi o jego grę aktorską... skoro już temat zszedł na HP, to piszę przecież że w filmie zrobili z Rona taką "ciotę", ale to tylko w tych pierwszych częściach. Potem jest dużo lepiej. W książce Ron jest od początku fajny.

Zakrza

Zobacz I część Insygniów. Scena kłótni jest bardzo dobra i nikt tam nie robi dziwnych min czy grymasów.

violencia

zgadzam się, w tej scenie wypadł świetnie

violencia

O wow! Jedna scena na całą sagę!

Zakrza

Mi się podobał. To co w takim razie potrafi Emma?

Hmm_Ciastko

Być słodką.

Zakrza

Jeśli masz się doczepić, doczepisz się. Więc więcej argumentów wywlekac nie będę, bo to nie ma sensu. I tak swoje wiesz, więc nie będę przekonywać Cię do zmiany zdania. Syzyfem nie jestem.

violencia

Nie nazwałbym tego doczepianiem się.

Zakrza

No ok, ale wiesz pewnie o co mi chodzi ;)

violencia

Domyślam się, ale się z tym nie zgadzam.

Zakrza

Jest po prostu bardzo ładna. Ale i tak podoba mi się gra całej trójki.

Zakrza

Wypraszam sobie. A niby Rupert(Ron) jaki jest?Właśnie on jest słodki i uroczy. Koniec tematu.

Allende_

Jebuem.

Zakrza

Typowe.

Allende_

Zgadzam się

Zakrza

Jak nawet nie było stać Cię na to, żeby przeczytać książkę, to się nie wypowiadaj, bo nie możesz stwierdzić czy dobrze gra swoją postać, wzorowaną w końcu na książkowym bohaterze. Według mnie Rupert jest stworzony do tej roli, dokładnie tak sobie wyobrażam Rona, i całe szczęście, bo to mój ulubiony bohater. A w scenie kłótni, w Insygniach, był naprawdę genialny. Zresztą, to młody aktor, dopiero się rozwija, na razie oprócz HP zdążył zagrać jedynie w paru filmach, jeszcze pokaże co potrafi.

uszatek92

Ojej, przepraszam psychofanie.

Zakrza

Ojej, nie przepraszaj, nie ma takiej potrzeby. "Psychofanko", gwoli ścisłości.

uszatek92

Tak mnie zaatakowałaś, że aż poczułem się winny.

Zakrza

Lepszy psychofan, niż czepiający się wszystkiego hejter. :)))

Jijo

Lepszy czepiający się wszystkiego hejter niż wychwalający gówno imbecyl.

Zakrza

zgadzam się: "Lepszy czepiający się wszystkiego hejter niż wychwalający gówno imbecyl."

btw: nie oceniaj aktora po jednej postaci jaką zagrał. Zanim się wypowiesz nt. jego gry aktorskiej warto zobaczyć ich co najmniej kilka.

burli

Ależ ja nie piszę o całości jego dorobku artystycznego. Przecież piszę wyraźnie, że chodzi mi o HP. Może się chłopak rozwinął.

Zakrza

Oglądnij film Dziki cel może zmienisz troche zdanie. Według mnie zagrał tam całkiem nieźle:)

Zakrza

Ron to moja ulubiona postać i uważam że Rupert świetnie go zagrał . Świetnie odgrywa swoją rolę , gdybyś przeczytał książkę to byś wiedział . Książkowy Ron właśnie taki był i Rupert bardzo dobrze go zagrał , nie wyobrażam sb bez niego tego filmu , ale to tylko moje zdanie :))

Zakrza

Przecież on grał, ludzie to normalne że aktorzy zmieniają charakter na potrzeby filmu, wcielają się w postać. A w późniejszych Ron jest równie dobry jak w pierwszych.