Uważam, że Rupert gra jak zawodowy aktor i jest lepszy nawet od Radcliffe'a czy Feltona!!! Bardzo cenię jego grę aktorską, a nie to jak wygląda. Radcliffe może i jest przystojny, ale w grze aktorskiej nawet ja jestem od niego lepsza! RUPERT GÓRĄ!!!
Najlepszy z tej trójki...
Daniel jest dosyć sztywny (ale bardzo mi sie podoba, jeśli chodzi o wygląd), Emma sztuczna a Rupert jest po prostu stworzony do tej roli! Zachowuje bardzo naturalnie, szczególnie fajnie zagrał w 2 częsci, np. gdy lecieli samochodem albo w zakaznym lesie. To jest prawdziwy Ron, nie jak Daniel - nie widze w nim tego Harrego z książki. Rupert nie jest najpiękniejszy ale talent to on ma!
Zgadzam się :) Emma czasami jest jakaś sztuczna, Daniel to taki jakiś... dziwny czasami. Rupert doświadczenia nie ma ale mimo wszystko radzi sobie świetnie! Najpiękniejszy nie jest, fakt...;P Ale mam kilka naprawdę dobrych fotek gdzie wygląda całkiem całkiem... ;)
Rona odgrywa idealnie, nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli!
fakt, Danielowi i Emmci trochę już woda sodowa uderzyła do głowy, poza tym Emma do tej roli się nie nadaje, a Daniel jest jakiś taki sztywny, choć stara się to przykryć tym że mówi młodzieżowym językiem i że chce założyć kapelę rockową.Rupertowi woda nie uderzyła do głowy, i mimo to że przystojny nie jest to z całej tej trójki najlepszy, poza tym, Felton też bardzo okay gra pozdroofki Mada