Rupert Grint

Rupert Alexander Lloyd Grint

8,1
32 893 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rupert Grint

Muszę przyznać, że oglądając serię HP widząc Ruperta, dostrzegałam w pierwszych pięciu częściach jedynie słodkiego, miłego dzieciaczka, który uroczo odgrywał jedną z głównych postaci, ale nie robił na mnie szczególnego wrażenia. Wszystko zmieniło się po obejrzeniu szóstej części, gdzie zaczęłam dostrzegać cholernie utalentowanego, młodego mężczyznę, który posiada naprawdę świetny aktorski zmysł. Obejrzałam inne filmy, w których jakiś czas temu wystąpił Rupert i jestem pod naprawdę ogromny wrażeniem, chłopak może osiągnąć naprawdę coś, co ludzie będą szczerze szanować. Mam nadzieję, że zobaczymy Go w jeszcze nie jednej świetnej kreacji, bo naprawdę warto w niego inwestować, ma chłopak dar przekonywania do siebie widza. :)

Co Wy o tym sądzicie?

styrana_7

noo mam takie samo zdanie;)
on jest świetny.! ;**

użytkownik usunięty
terciok

oprócz wspaniałego HP! gra w świetnie w świetnych filmach! Nauka Jazdy ! ten film mnie rozgromił! mam nadzieję że nie zniknie po zakończeniu serii!

Ja go uwielbia i szczeże mu kibicuje aby wygryzł kolegów i wkońcu zgarnoł zanczącą statułetkę mam nadzieje że uda mu się rozkręcić kariere zawodową do tego stopnia że będą tłumy za nim szalały i oglądając z nim film wiem że jest dobry.
Uwielbiam go obece filmy w których zagrał są fenomenalne bo odbiergają od jednej roli

harryp7654321

racja - Rupert to bardzo dobry aktor. mam nadzieję, że zagra jeszcze w wielu produkcjach.

harryp7654321 - proponuję lekturę na wakacje: słownik j.polskiego PWN... :|

G_ocha

A może raczej ortograficzny?

nikike

Jak dla mnie Grint to najjaśniejszy punkt młodej obsady HP.

użytkownik usunięty
styrana_7

o wiele lepszy od Daniela. wkurzają mnie takie dziwne grymasy twarzy Dana ugh :< a Rupert zrobił na mnie wrażenie w HP Insygnia 2, podczas gdy uciekał z Pokoju Życzeń (pamiętacie? co tak wrzeszczał, a potem złapał Hermionę za rękę i hodu! :D ) uwielbiam tą scenę :)