Rupert Grint

Rupert Alexander Lloyd Grint

8,1
32 901 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rupert Grint

moim zdaniem Rupert jest najlepiej grającym aktorem w hp.. na serio gra lepiej niż Tom czy Daniel.... bo on nawet twarz ma taką flakowata to sie nadaje do roli slimaka troche .... :)

la_naranjita

zgadzam się. ten cały Radcliffe potrafi tylko robić minki ale tak naprawdę jego aktorstwo moim zdaniem jest zupełnie przeciętne...niczym nie zaskakuje, nie da si.ę zachwycić jego grą...o Emmie Watson już nie wspomnę...a Ruppert gra spoko, jest w HP raczej postacią humorystyczną, i swoją rolę spełnia dobrze...patrząc na niego w każdej z trzech częsci HP nie czułam niesmaku tak jak często gdy na ekranie pojawiała się dwójka głównych bohaterów

Neoporteria

A mi się wydaje, że cos z niego jeszcze będzie... a jak nie, to ciiiicho i nie wypominać mi tego.

użytkownik usunięty
captain_cassidy1912

Rupert jest OK. Ale Emma aktorstwo Emmy tez jest niczego sobie. Natomiast ten mały co gra Potter jest beznadziejny. Ciagle robi miny jak srający kot na pustyni i ma irytujący głos. Mysle, że powinni go zmienic. Dobrze by to wyszło następnym częściom.

la_naranjita

Zgodze sie. Nalepiej gra Ron'a. Jest własnie taki, jaki powinien być. Ten cały Daniel [polecam jego strone =D, poczytajcie sobie komentarze, matko droga, co tam pisza fanki-kochanki] jest makabryczny w roli Harry'ego. Przeicż on sie w ogole nie nadawał na tą postać! Emma Watson tez nieźle sobie radzi. Potrafi zagrać Hermione. Także tą dwójke bym wyciagęła po oklaski : Grant i Watson [ hehe Ron mial na nazwisko Weasley, a Hermiona Granger. spÓjrzcie na pierwsze litery nazwisk aktorów, a ich bohaterów ;)]
pozdro

la_naranjita

MASZ RACJE JEST NAJLEPSZYM AKTOREM Z 3 BOHATERÓW, A TAK NA MARGINESIE TO MOJ ULUBIONY AKTOR :] Z HP

__Kolezanka__

Ja też się zgadzam. Bardzo dobrze gra.

PS: I ma piękne włosy...........:)

la_naranjita

Zgadzam się z wami, Rupert jest najlepszy. Był taki moment w HP i Czara Ognia, gdzie Ron obraził się na Harrego. Wtedy od Ruperta biły emocje, jego wyraz twarzy pozwolił odgadnąć jakie uczucia się w nim kotłują..to było super. Tak w ogóle to niesprawiedliwe, że w gazetach ciągle jest Dan albo Emma....Daleko im do gry aktorskiej Ruperta. Pozdrowienia dla tych, co sądzą tak samo

Sophie_Neveu

dzięki za pozdrowionka! (bo ja sądze tak samo)