Russell Crowe

Russell Ira Crowe

8,5
85 477 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Russell Crowe

Russell mój kochany russel no ja go poprostu kocham on jest na pierwszym miejscu mojej listy przystojniaków z telewizji!!!!!!!!!!!!!!! Przecież on chyba nie jest człowiekiem rasa ludzka nie może być aż tak przystojna !!!!!!!!!!!! Nie kochani on jest półbogiem!!!!!!!!!! Tak !!!!!!!!!!! Ja mam jego plakat nad biurkiem powieszony no i pod nim mam napisane przyrzeczenie !!!!!!!!!! "Najukochańszy Russellu crowe przysięgam ci uroczyście i na własną dusze że nie pokocham chłopaka który nie będzie taki jak ty" I wiecie co dotrzymam słowa!!!!!!! Tak właśnie że dotrzymam bo ja ludzie mam swoją godność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! I to wszystko co mam na ten temat do powiedzenia !!!!!!!!!!!!!!!!

Kosmiczna_lasencja

a te dwa damiany podobne do russela crowe'a dziwne...może jednak obejżałaś tego harrego pottera bo chyba masz rozdwojenie jaźni.

Kosmiczna_lasencja

ubawilem sie niezle twoim komenatarzem :)))dzięki

gilbert23

O jejku jejku :P No może troszke mnie ponioło przy pisaniu tego komenta. Ale sam musisz przyznać że jest boski <serduszka> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEZZZZZZZZZZZZZUSSSSSSIE śliczny jest <buja w obłokach> no ale czasy Russela minęły bezpowrotnie :D bo teraz mam Kubusia <zazdrości samej sobie> nie jest podobny do russela ale jest na swój sposób boski :D i kochany

Kosmiczna_lasencja

Przystojniak, śliczny, super bicepsy, ogółem extra umięśniony. Wygląda bosko, wra wspaniale. Uwielbiam go, ale nei kocham. Jest dla najśliczniejszeym i najprzystojniejszym i najleprzym aktorem. Ale do miłości daleko;)) Pozddr dla autorki tematu;)) Widze dziewczyno, że masz świetny gust;p zgadzam sie ;))

Kosmiczna_lasencja

No to za wiele do powiedzenia nie masz...
Czasem warto dwa razy przeczytać co się napisało, zanim się to puści w eter.
Zapewniam cię, że za rok sama się będziesz śmiać z tego co napisałaś, albo co znacznie bardziej prawdopodobne, nie będziesz tego pamiętać.

Kosmiczna_lasencja

Może Russell jest śliczny ale ja i tak wolę Johnny'ego Deppa... To dopiero przystojniak:):):)

aniazb

Jednak w "Gladiatorze" Russel zagrał fantastycznie... mam sentyment do tego filmu:):):)

aniazb

Przez chwile myślałem, że jestem w ukrytej kamerze. Rozglądam się po pokoju i żadnej kamery nie widzę....., a więc jednak. To nie "mamy cie". Zasumuciła mnie ta wiadomość, bo przez to już wiem, że rozmawiam z wariatką, która stworzyła sekte "bossski Russel". Potem jednak oznajmiła, ze już go nie kocha, bo odbił ją Kuba. Nie mogę patrzyć na takie internetowe dziwki, jak ty. Zostałem zszokowany. Jakby ktoś oblał mnie zimną wodą. Twoje posty są bezsensowne jak ty. Włącz sobie "Kubusia", ale puchatka i błagam nie odwiedzaj już tej strony