tragiczna!!
już ja bym lepiej zagrała. Jej mimika twarzy ogranicza się do wyrapiania gał na wszystkich
Nie oceniaj jej tak szybko .Zagrała tylko w 1 filmie i w serialu. Dopiero zaczyna swą karierę.
W True Blood bardzo mi się podoba jej gra jako Tara.Uwazam ,że jest świetna.
Też ją krytykowałem na początku sezonu "True Blood", a teraz uważam, że jest tam najlepsza z całej obsady - nawet bardziej ją lubię od Paquin ;)
Może nie najlepsza, ale ja uważam, że nie jest taka zła. Zwłaszcza, że jej akcent strrrasznie mi się podoba :)
boze widzisz i nie grzmisz, skad ci ludzie się biorą ?
postawili by zamiast niej stos suchego drewna i by to lepiej wyglądało niż z nią w roli tary.
porażka. widziałam ją w Czystej Krwi i w How she move.
w obydwóch wygląda jak dziewczyna z adhd. jest potworna. nie umie się w czuć w rolę wygląda jak pobita kijem. nie trawię jej.
popieram! jako Tara strasznie mnie irytowała... najchętniej pomijałabym sceny z nią! wolałam Brook Kerr jako Tarę
a pomyślałaś o tym że dopiero zaczeła ? ; /
i może chodziło o to żeby się nie wdzięczyła w strone kamery !!
nie wiem czy jesteś jakaś pusta czy co z tobą nie tak !
'zagrałabyś lepiej' <hahaha> śmieszne bo zapewne nigdy nie zagrasz NIGDZIE. !
do wszystkich krytyków Rutiny: czy żadne z Was nie wpadło na to, że taka jest ta postać ?? Prosta, wulgarna, bezpośrednia - to dziewczyna z luizjańskiej wiochy w końcu ..
robicie błąd, bo oceniacie Tarę, jej charakter, a nie aktorkę ją grającą!
Żałość i niski poziom postów dobijają normalnie ...
Mi się ona też na początku nie podobała. Jej grę uważałam za okropnie przerysowaną. Z czasem nieco się stonowała i teraz nie wyobrażam sobie innej aktorki w roli Tary:).
Odwalcie się od niej - to super aktorka i piękna dziewczyna !!!!! Właśnie gra super, bo gra naturalnie a nie tak jak te wszystkie słodkie idiotki typu Rachel Bilson na widok których mnie mdli !!!!!