Rutina Wesley

Rutina Lynette Wesley

6,2
2 631 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rutina Wesley

tragiczna!!
już ja bym lepiej zagrała. Jej mimika twarzy ogranicza się do wyrapiania gał na wszystkich

guzina

Nie oceniaj jej tak szybko .Zagrała tylko w 1 filmie i w serialu. Dopiero zaczyna swą karierę.

W True Blood bardzo mi się podoba jej gra jako Tara.Uwazam ,że jest świetna.

Kitty85

Też ją krytykowałem na początku sezonu "True Blood", a teraz uważam, że jest tam najlepsza z całej obsady - nawet bardziej ją lubię od Paquin ;)

Albertino

Może nie najlepsza, ale ja uważam, że nie jest taka zła. Zwłaszcza, że jej akcent strrrasznie mi się podoba :)

guzina

Ja lubię jak gra Tarę w True Blood, jest super śmieszna:D

guzina

Jest fajna, szybko da się ja polubić:) Jest ciekawą postacią w serialu, trochę nerwowa;D

martyna1117_88

boze widzisz i nie grzmisz, skad ci ludzie się biorą ?

postawili by zamiast niej stos suchego drewna i by to lepiej wyglądało niż z nią w roli tary.

vinici

porażka. widziałam ją w Czystej Krwi i w How she move.
w obydwóch wygląda jak dziewczyna z adhd. jest potworna. nie umie się w czuć w rolę wygląda jak pobita kijem. nie trawię jej.

ksiezniczka_Aleksandra

popieram! jako Tara strasznie mnie irytowała... najchętniej pomijałabym sceny z nią! wolałam Brook Kerr jako Tarę

guzina

ja uważam,że jest bardzo dobrą aktorką! świetnie gra:)

guzina

a pomyślałaś o tym że dopiero zaczeła ? ; /
i może chodziło o to żeby się nie wdzięczyła w strone kamery !!
nie wiem czy jesteś jakaś pusta czy co z tobą nie tak !
'zagrałabyś lepiej' <hahaha> śmieszne bo zapewne nigdy nie zagrasz NIGDZIE. !

mycha9441

do wszystkich krytyków Rutiny: czy żadne z Was nie wpadło na to, że taka jest ta postać ?? Prosta, wulgarna, bezpośrednia - to dziewczyna z luizjańskiej wiochy w końcu ..

robicie błąd, bo oceniacie Tarę, jej charakter, a nie aktorkę ją grającą!
Żałość i niski poziom postów dobijają normalnie ...

Tigercub

ja ją lubię,podoba mi się jej postać w True Blood

Gosiulek1981

Mi się ona też na początku nie podobała. Jej grę uważałam za okropnie przerysowaną. Z czasem nieco się stonowała i teraz nie wyobrażam sobie innej aktorki w roli Tary:).

Rinoa_Sin

ooo matko, juz 2 sezon true blood sie z nia mecze, jest okropna, najgorsza aktorka tego serialu.

guzina

Odwalcie się od niej - to super aktorka i piękna dziewczyna !!!!! Właśnie gra super, bo gra naturalnie a nie tak jak te wszystkie słodkie idiotki typu Rachel Bilson na widok których mnie mdli !!!!!

fanka_dextera

Zgadzam się, że jest najgorszą postacią w True Blood. Denerwująca z nieustającym wytrzeszczem i darciem japy. Całe szczęście, że dostała rolę w czarnym filmie i jej "kariera" zostanie skończona :)